Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altówka

tabletki z allegro !Wejdzcie

Polecane posty

Gość altówka
halo

Gość reur76i7i
oczywiscie kup, kup, stymuluj gospodarkę. Nie dość ze jesteś gruba to jeszcze do tego głupia. Na prawde wierzysz w to że można schudnać 20kg w miesiac? jeśli tak to jesteś żałosna. i nie racz tutaj nikogo historyjkami o tym że biegasz bo gdybyś biegała i trzymała się diety to bys schudła. Albo przestać żreć i schudnj albo nie marnuj swojego i naszego czasu na marzenie o pięknej sylwetce bez wysiłku.

Gość altówka
waże 58kg przy wzroscie 165 .chce tylko schudnac 5-6 kg i zalezy mi na szybkiej stracie wagi

Gość ramota
Jesteś idiotką, powinnaś ważyć 56 kg, więc nie przesadzaj z tym chudnięciem!!!!!

Gość altówka
jakby tobie na udach sie trzesło i celllulit był w chooj widoczny to tak nie mówilabyś.A opona na brzuchu masakra.Zresztą jakbym dodała foto to pisałybyście ze mam z 10 kg zrzucic

GŁUPIE NAIWNE I LENIWE DO GRANIC MOŻLIWOŚCI BABSKO Z CIEBIE. GÓWNO CI DADZĄ TAKIE TABLETY ALE TRUJ SIĘ JAK CHCESZ

Gość Trzydziecha32
Pokaż fotkę, ciała, bez twarzy, ja ważę 61 kg, chciałabym schudnąć do 55kg. Jestem ciekawa twojej figury, czy faktycznie masz rację opisując, czy przesadzasz.

Gość altówka
nie przesadzam.Mam 31 lat i zasze wazylam 53-54 kg i wygladalam dobrze i sie czulam.Odkąd przytylam wstydze sie męża i nie mam ochoty na sex.Biegam co 2 dzien malo jadam.Postaram sie dodac fote ale to moze potrwac bo nigdy tam nie wstawialm takich rzeczy

KURDE, a czytał ktoś w ogóle skład??? chrom hahahaha umrę ze śmiechu, że on niby tak kogoś się odchudzi chrom jedynie hamuje łaknienie na słodkie ale ktoś kity wciska litości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chrom plus w aptece kosztuje ok 30 zł tam jest 100 tabl firmy naturell i podejrzewam, że chodzi dokładnie o ten produkt

Gość altówka
niestety nie dodam zdjecia bo nie mam czasu dzisiaj.Ale zrezygnowalam ze zakupu tego z allegro.Kupilam na kfd.pl jaki spalacz tłuszczu.

Gość altówka
jezeli bedzie jescze ktoś tutaj zaglądał popołudniu no to dodam zdjecia

po 10 minutach napisalas , ze jednak nie masz czasu . to nie moglas w ciagu tych 10 min zrobic zdj ?:D

Gość altówka
zdjecie zrobilam ale musze popracowac nad tą voila.pl bo nie dodawalam nigdy zdjec.nie wiem czy nie trzeba sie tam rejestrowac.A teraz spadam bo trzeba dom ogarnąc .Moze uda mi sie okolo 12 juz to zrobic.Ja sie nie wykrecam ale na kafe siedzilam jak kawe pilam

Gość rampok
tamaraa po jaki chooj tu siedzisz i piszesz pojebane teksty pizdooo???

po to, żeby tacy kretyni jak Ty mieli się nad czym zastanawiać prostaku

Gość Hej altówka
Mam podobny problem jak ty i gabaryty prawie identyczne. Mam 165cm wzrostu i waze 58kg. Tez zle sie czuje i chce kupic tabletki o nazwie ,,odchudzanie''. To moje pierwsze tabletki :)

Gość ja schudłam w miesiąc 15 kg
ja schudłam w miesiąc 15 kg jedząć tylko arbuza, na drugi miesiąc nie mogłam już jeść bo żołądek się skurczył,i nie wróciłam nigdy do starej wagi , przed odchudzaniem bo rzuciłam fajki ważyłam 62 kg , teraz jeszcze troch ę schudłam bo mam dużo stresu ,i wazę w granicach 45-43 kg przy wzroście 160 cm ,i czuje się wreszcie dobrze,