Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaaaaaa

Angielski, pomóżcie.

Polecane posty

Gość ahaaaaaaa

dostałam takiego maila: thank you very much! Now to the payment. I also need an invoice from you. I send you an exampleinvoice in attachment, you can just fulfill it and send me back. We can transfer the money per paypal or to your bank account. Paypal is a little bit quicklier. If you dont have a paypal, I will need your BIC and IBAN numbers from you bank for the international money transfer. --- Posiadam zwykłe konto w bzwbk

Gość ahaaaaaaa
ucięło moja wiadomość... :o posiadam zwykłe konto bzwbk poniżej 30. nie wiem czy je podawać w odpowiedzi na maila skoro nie jest ono walutowe :( przelewana kwota ma być bardzo mała więc nie wiem czy jest sens... czy ban nie zabierze mi połowy ze względu na walute Doradźcie coś

Gość ahaaaaaaa
podbijam

Gość zuzia1234x
Wipe my ass and lick my balls

Gość ahaaaaaaa
:(

Gość Eeeeeeeeee.9
to moze byc przekret. slyszalam o takich mejlach wlasnie. ogolnie musisz isc do swojego banku zeby ci podali IBAN i inne numery do przelewow zagranicznych na twoje konto. musisz zapytac bo moga jakas prowizje tez zajebac. Ale ja bym uwazala bo mowie ci slyszalam duzo o takich mejlowych tranzakcjach i mozna glupa z siebie zrobic. Wiec ostrzegam cie.,.

Gość ahaaaaaaa
hmmm dzięki za rade. a może napisałabym do tej osoby że wolałabym żeby listowanie wysłala mi kase bo nie posiadam konta walutowego..? :o kurcze nie wiem co zrobić... :(

Gość ahaaaaaaa
a ma być to tylko 20euro... ile może bank z tego zabrać? :o

Gość ahaaaaaaa

Gość zacznij noc od szklanki wody
znasz w ogole ta osobe, ktora do ciebie napisala???

Gość ahaaaaaaa
nie znam. to jest tzw współpraca.

Gość CrK
Co za bzdura. IBAN sprawdzisz sobie w internecie. Chłopak prosi o paypal, i to będzie dla Ciebie idealna opcja. Załóż sobie konto na paypal.pl, podepniesz soje konto i tyle. z Paypala przelejesz kasę do swojego banku, i unikniesz masy problemów.

Gość ahaaaaaaa
a paypal jest płatny? płaci się coś za jego posiadanie? ;p bo ja się na tym nie znam

Gość CrK
Paypal jest za darmo, jest prostu w obsłudze i ma polski interfejs, znajdź sobie na youtube filmik jak szybko założyć sobie paypal i jak nim zarządzać. 5 minut roboty.

Gość ahaaaaaaa
dzięki!