Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Napoje na wesele. Poradzcie

Polecane posty

Czy 350 litrów wystarczy na 120 osób wesele z poprawinami I czy takie napoje będą ok? GAZOWANE 150 litrów cola- 60 litrów oranzada 30 litrów pomarańcza- 10 litrów sprite/ mirinda/ seven up- 20 litrów woda gaz- 30 litrów NIEGAZOWANE 200 litrów pomarańczowe- 70 litrów jabłkowe- 20 litrów wiśniowe- 20 litrów winogrono/ wieloowocowe- 20 litrów woda niegaz- 70 litrów

Gość straooonika
starczy

Gość nieeewawa
Ilościowo OK, ale zestaw bym skorygowała: Z gazowanych dać colę , wodę, i sprite'a, ewentualnie te pomarańczowe. Nie ma co przesadzać z urozmaiceniem - one wszystkie do siebie podobne, a tylko butelek na stole namnożysz. A i tak najlepiej schodzi cola ;) Z niegazowanych soki (nie żadne chemiczne napoje już! weź pod uwagę, że na weselu masz ludzi starszych, którzy niekoniecznie chętnie pijają takie wynalazki), 3 rodzaje wystarczą (pomarańczowy, jabłko i np. czarna porzeczka), plus woda w dzbankach z plasterkami cytryny.

Gość politta
Ja byłam ostatnio na osiemnastce mojego brata, było gorąco jak w piekle, więc myśleliśmy, że ludzie będą dużo pić. Właściciel restauracji mówił, że na 18 liczy się 2 litry na osobę. to tak kupiliśmy, nawet trochę więcej i 3/4 wszystkiego zostało. Gazowanych napojów ze stołu nie zeszło praktycznie nic. Tylko soki i cola.

Gość ilosc nie wiem ale sklad
fatalny. Jakies dobre wody gazowane i nie gazowane, zadnej z tych chemii, za duzo gazowanych, za malo niegazowanych. Te niegazowane to mam nadzieje, ze nie napoje, jak napisalas, a po prostu soki. CHyba, ze soki rozcienczane, a nie cos tam o smaku winogronowym etc