Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatka1990renatka

Kocham byłego!

Polecane posty

Gość renatka1990renatka

Jestem ze swoim chłopakiem od 4 lat. Kocham go,ale czuję też że wciąż kocham jeszcze swojego byłego z którym byłam 3 lata. Wiem,że mój były też mnie kocha. Nie wiem co robić...

Gość renatka1990renatka
Pomóżcie,bo sama nie wiem co robić.

Gość dyzma nikodem....
a na cholerę Ci taka miłość

a skąd wiesz, że on Ciebie też kocha?? jeżeli tak jest na prawde to nas czym się jeszcze zastanawiasz??

Gość renatka1990renatka
Można kochać dwóch mężczyzn na raz?

sama nie wiem ... Może tylko tak Ci się wydaje, że kochasz ich dwóch a tak na prawdę tęsknisz za byłym, a może też być tak że jesteś z przyzwyczajenia z tym teraźniejszym chłopakiem i też może Ci się wydawać że go kochasz

Gość renatka1990renatka
Wiem,że tamten mnie kocha,bo mówi mi to zawsze gdy mnie spotka, pisze mi to co kilka dni itd. Do tej pory z nikim się nie związał i twierdzi,że na mnie czeka. Kocham go. Kocham też tego z którym teraz jestem,planujemy ślub i dzieci,ale sama nie wiem... Tamten to życiowy nieudacznik,a ten jest zaradny życiowo,ale obaj są dla mnie wspaniali.

o kurcze ciężki temat, skoro ślub planujecie... może lepiej by było gdybyś w ogóle zerwała kontakt z tym byłym. Skoro mówisz, że jest nie zaradny życiowy możesz żałować tego, że związałaś się z nim.. A możesz napisać ile masz lat? Ja mam tylko 20 i też planujemy z moim chłopakiem ślub, a jeszcze jakiś czas temu też się zastanawiałam czy na prawde go kocham, ale wszystko sie rozwiązało samo i wiem, że nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

Gość renatka1990renatka
Mam 22 lata. :) Ja naprawdę ogromnie mocno kocham tego z którym jestem,to mężczyzna mojego życia,a tamten to pierwsza miłość która nigdy się nie skończyła. Nie chcę się rozstać z tym,ale nie potrafię żyć bez tamtego. Nie chcę mojego chłopaka też zdradzić, ani wrócić do tamtego,ale taka siła mnie do niego ciągnie pomimo tego że ten mój jest najcudowniejszy na świecie i tamten mu nie dorasta do pięt. :(

Mam wrażenie jakbyś pisała o mnie, miałam tak samo, tamten też był moją pierwszą miłością, byliśmy ze sobą 3 lata, ale bardzo dużo razem przeszliśmy (ja miałam wypadek, bardzo mnie wtedy wspierał) ale jakoś się złożyło że potem się rozstaliśmy, bo to on tego chciał, postanowił zająć się karierą piłkarską i powiedział że nie ma już dla mnie czasu... bardzo to przeżyłam i na prawde jeszcze całkiem nie dawno wydawało mi się że go dalej kocham, ale gdy się z nim spotkałam, będąc już z moim teraźniejszym chłopakiem, uświadomiłam sobie że byłego nie kocham, że to już nie jest to samo... i nigdy nie będzie, zawsze jest jakiś sentyment, ale drugi raz do tej samej wody się nie wchodzi :)

Gość napalonajakdiabli20
Masz rację, chyba po prostu zacznę go unikać...

Gość napalonajakdiabli20
i robic mu loda

Gość renatka1990renatka
Oczywiście tamto to podszyw,jak zwykle na tym forum ;/ Cieszę się ze tobie sie udalo zapomniec o tamtym. Ja też spróbuje.

Gość oiojoi
rozumiem ze majac na m,ysli nieudacznik = golodupiec a zaradny obecny= kasiasty i wszystko w temacie pieprzona materialistko, nie kochasz obecnego faceta, jestes z nim dla wygody

Albo zrób sobie taki test, wyjedź gdzieś sama na kilka dni, obojetnie gdzie by byś była sama, nie wiem do rodziny, znajomych obojętnie, i się przekonasz za kim bardziej tęsknisz :) Życzę Ci żeby Tobie się udało być szczęśliwą :)