Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to świnka...

FACECI to brudasy i smierdziele

Polecane posty

Gość niuniunieńka
a coooo jeszcze...???hmmm :-P

moj facet jest bardzo, bardzo czysty. myje sie nawet kilka razy dziennie jak trzeba, zeby tez, rece oczywiscie po wyjsciu z toalety, taki pedant generalnie, jak cala jego rodzina. No ale ja to samo, uwielbiam brac prysznic i musze co najmniej 2x dziennie :D

Gość jagodzinska
mam dwoch braci, biora codziennie prysznic, myja zeby dwa razy dziennie, bielizne i skarpetki zmieniaja codzien. moj partner, z ktorym mieszkam bierze prysznic dwa razy dziennie, rano i wieczorem, pracuje fizycznie i nigdy przez tyle lat nie czulam zeby od niego smierdzialo. jak sie czlowiek porzadnie myje codzien i zaklada czyste rzeczy to nie ma opcji zeby smierdzialo od niego. no chyba ze ma problemy z potliwoscia ale to skrajne przypadki.

Gość MłodyFacet
jak wam coś nie pasuje to zostańcie lesbijkami i bawcie się wibratorami czy czymś tam.

Gość Czysty21
E ja się tam myje codziennie i codziennie zakładam świeże ubrania dla siebie żebym ja się czuł dobrze i świeżo a nie dla innych . Jak mam dzień treningowy to jeszcze dochodzi do tego przysznic po treningu . Nie ma co generalizować trafiłaś na brudasa i tyle :D

Gość liscie jesieni
Nie zgodze sie z Toba. Moj narzeczony o dziwo jest czyszczoszkiem :) nie mam problemow z jego rozrzuconymi skarpetami czy jego higiena osobista. Pomoaga mi w domu, twierdzi ze porzadek w domu to podstawa.

Gość liscie jesieni
Moj facet dba o siebie i o swoje otoczenie musialas trafic na brudasa.

Gość Ariana

To nie prawda. Faceci są czyści. 

Gość Monika
Dnia 2.09.2013 o 14:57, Gość liscie jesieni napisał:

Nie zgodze sie z Toba. Moj narzeczony o dziwo jest czyszczoszkiem :) nie mam problemow z jego rozrzuconymi skarpetami czy jego higiena osobista. Pomoaga mi w domu, twierdzi ze porzadek w domu to podstawa.

slowo klucz: narzeczony hahahahaaha ;)