Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet to świnka...

FACECI to brudasy i smierdziele

Polecane posty

Gość facet to świnka...

Jestescie obrzyudliwi!!CAPY francowate!! Taki jest mój ojciec ktorego mama zmusza do kapania raz na tydzien, ręce brudne i robi kanapeczki:-( do kibla idzie i rąk nie myje, drapie sie po jajkach i rak nie myje:-( Mój facet na poczatku pachnący, czyścioszek. teraz po kilku latach każę mu iść pod prysznic nim wejdzie do łózka. Jemu się wydaje ze jak zmienia cozien majtki, podmyje pachy i swojego wacka to jest czyscty:-( Moj brat prysznic raz na tydzien, brudnymi rekami robi sobie posiłki. Dopiero jak dorwie jakąs lasnę to wtedy prysznic nawet codziennie:-( Odrazu wiadomo jak ma jakąs laskę, bo wtedy chodzi pod prysznic czesciej niz raz na tydzien, i myje auto:-(

Gość drgyhedturdyhjfdhjy
żenada ale to prawda. gdyby kogoś zapytać jak często myjesz zęby to powie że 3 razy dziennie a w rzeczywistości to raz na miesiac

Gość facet to świnka...
no i zapomniałam wspomnieć o dziadku:-) moja babcoia takze co tydzień walczy z dziadkiem zeby sie wreszcie wykapał, jak słyszałam ich awanturę to uwierzyć nie moglam:-(

Gość facet to świnka...
Może sa jakieś wyjątki, ale jednak wiekszość facetów to capy albo capy w kamuflarzu które ujawniają sie dopiero po kilku latach zwiazku:-(

Gość facet na 102
bo facetowi trzeba nalać wody do wanny, plecy wyszorować, zaśpiewać coś dla relaksu dom ogarnąć, podniebienie męskie kulinarnym smakulcem nacieszyć penisa ustami wyszorować

Gość ajatakmam
Tak!

Gość facet to świnka...
facet was to siłą trzeba do tej wanny, myslę ze nawet obietnica lodzika w wiekszosc przypadków nic nie zmieni:-D

Gość facet to świnka...
facet was to siłą trzeba do tej wanny, myslę ze nawet obietnica lodzika w wiekszosc przypadków nic nie zmieni:-D

Gość 100% facet
taki właśnie jest prawdziwy facet , pachnący facetem a nie jakimiś pachnidłami

Gość facet to świnka...
facet a możesz mi wytłumaczyć czemu wy tak boicie się wody i mydła?? czy was coś piecze, boli?? możesz mi to wytłumaczyć??chcę poznać wasz sekret:-D

Gość facet to świnka...
uogólnianie?? przecież to jest problem pokoleniowy u mnie. I dziadek brudas, i ojciec, i brat i mój facet. To ja uogólniam?? Coś w tym jest , faceci to świnie i smierdziele

Gość facet na 102
SZANOWNE KOBIETY. PROSZĘ SIĘ USPOKOIĆ I WRACAĆ DO GARÓW

Gość oiojoi
moj pachnial cudnie tylko czasem spod pachy mu cuchnie ale na to nic nie poradzi

Gość 100% facet
kobieta ma prawo wykonywać polecenia , żadnych pytań . Sensu odpowiedzi i tak nie pojmie , to nie na jej umysł :D:D:classic_cool:

Gość jak robisz cykl
umyć się raz dziennie 2 razy zęby głowę co 2 dzień i jest fajnie jak sie gdzieś wychodzi deo plus woda i good

Gość ygfjgycjvhvbj
to prawda co piszesz. Wszystkich facetów jakich znam z bliska, tzn mój facet, mój tata, brat, kuzyn, szwagier, ojciec szwagra to syfiarze. Ja nie wiem wy to macie w genach zapisane? zębów nie myją, kąpia się jak im się przypomni, majtki i skarpety zmieniaja przy kąpieli. Rzygać się chce i co mam odejsć od mojego faceta? mam szukać normalnego? mam na dzien dobry pytać "ej sorry a Ty się myjesz bo twój poprzednik się nie mył" i tak powie że dba o higienę a za 2 lata wyjdzie szydło z wora i heja banana od nowa...

Gość facet to świnka...
Aaaa no i jeszcze zapoamniałam o jednym. SKARPETY, oczywiście ja zmieniam codziennie i jest to dla mnie normalne ale juz dla mojego ojca, brata i mojego chłopaka to jest chore i oni zmieniaja skarpety raz na 3 dni??? Oczywiście uzyteczność sprawdzają wechem:-(

Gość facet to świnka...
a najbardzeij mnie wkurwia jak jeden z drugim zaczyna robic sobie sniadanie czy kolacje a nie umyje sobie rąk bleeeee:-( To nic ze wczesniej głaskali psa, skrobali sobie jajca ( juz nie dziwie sie ze was tak swedzą skoro kapiecie je raz na tydzień!:-( ) , robili cos przy samochodzie. Idą z tymi brudnymi łapami do chleba bleee:-( a ja potem biorę chleb po takim brudasie płci męskiem i opalam go nad panikiem bo się brzydzę:-(

Gość facet to świnka...
i potem taki facet zastanawia się dalczego moja kobieta nie ma na mnie chęci??:-( to juz wiecie capy wstrętne:-(

Gość facet to świnka...
Pamiętam jak zawsze sie zastanawiałam "czemu faceci tak skrobią ciągle te jajca". JUz teraz wiem!! śwędzą was bo ich nie myjecie brudasy, wystarzy sie myć codziennie i ta przykra dolegliwość wam minie:-(

Gość u mnie tak nie ma
jaja sobie jakieś chyba robicie... Mam trzech braci i ani oni, ani ojciec nie są takimi brudasami... matko! Ręce po toalecie zawsze myją, przynajmniej raz dziennie się podmywają jak nie biorą prysznica... Kosmetyków więcej niż nie jedna kobieta (no poza ojcem ;p) i wszyscy są hetero!

Gość facet to świnka...
na pewno hetero? jestes pewna?:-P

Ja pierdole co znaczy ze facet nie dba o higiene, nie kąpie sie, nie myje rąk przed robieniem posiłku??? Pierwszy raz cos takiego słysze :O

Gość u mnie tak nie ma
jestem pewna. jeden ma już żonę, drugi dziewczynę, a trzeciemu ciągle panienki w głowie... myślę, że to kwestia wychowania.

Gość Gość
facet to świnka... - pozostaje Ci współczuć jedynie takich facetów.

Gość Dobre maniery
Gdy mieszkałam z rodzicami i braćmi nie zauważyłam żeby byli na bakier z wodą i mydłem.Zawsze korzystali z łazienki i tak jest do tej pory,są pachnacy,kąpią się codziennie,w okresie letnim,w upały biorą prysznic dwa razy dziennie.Po wyjsciu z toalety wszyscy myjemy ręce,to chyba normalne - co? Nie wyobrażam sobie z kimś syfiastym przebywć pod jednym dachem. Dobre maniery wynosi się z domu! Czym skorupka za mlodu nasiąknie,tym na starość trąci. Jak widzisz nie wszyscy mężczyzni są brudasami.

Biorę min. jeden prysznic dziennie ręce myję zawsze po wyjściu z toalety, niestety czasem drapie się po jajkach :classic_cool:

Gość niuniunieńka
męska rzecz czyli mimo ze sie myjesz codziennie to i tak cie jajca swędzą?:-P

Gość u mnie tak nie ma
niuninieńka, faceci (zwłaszcza w upał) mają mokro w gatkach, gdyż się pocą... Wilgotne środowisko sprzyja temu, że staje się to nie przyjemne, swędzi... no i się drapią. Potrafię to zrozumieć, chociaż ja się po swojej nie drapię :P oby tylko myli łapki ;D