Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kelana<-- ;)

Ile trwał Twój najdłuższy stosunek analny?

Polecane posty

Gość kelana<-- ;)

Zdradźcie proszę jakiej jesteście płci i jakiej była osoba z którą odbyliście taki stosunek, oraz to czy byliście podczas jego trwania aktywni, czy pasywni (kobiety np. strapoon - też się liczy :P ) ...lub też: O jakim najdłuższym stosunku analnym słyszałeś/aś, lub widziałeś/aś na filmie? Ciekaw kurna jestem ile może wytrzymać tyłek... XD :)

Gość Katarzyna bez kata
od daty slubu do dziś czyli już jakies ćwierćwiecze

Gość kelana<-- ;)
XD :) ... poważnie? to znaczy żartujesz, czy naprawdę uprawiasz od tego czasu jedynie sex analny? :O

I jak tu nie zacząć nerwowo wyłamywać palce, widząc złowieszczą IksDe?

Gość okop
analik ma to do siebie,że jest nie przewidalny bo kiedy oko mówi nie to poprostu nie !!!

Gość kelana<-- ;)
ehhhh.... no to może Ile chcielibyście żeby trwał Wasz stosunek analny? :) - będzie łatwiej :)

Gość kelana<-- ;)
jaki pojebany - o co chodzi? tematómógł by brzmieć : Wasz najdłuższy stosunek w życiu. Zamiast tego brzmi Wasz najdłuższy stosunek analny w życiu. - w czym rzecz? Jestem ciekaw jakie ludzie mają doświadczenia. jak długo można cieszyć się takim stosunkiem? Czy przyjemność znika po jakimś czasie? Czy przy długim stosunku analnym powstają jakieś obtarcia i nie można go uprawiać za długo? O co chodzi - normalna sprawa.

Gość BiWrocuśPASYWEK
najdlużej jeden gość(miał 20cm) łądował moją ciasną pupcie 25minut ;) mierzyłem ;) było cudownie

Gość gość
Około dwóch godzin penetrowaliśmy z kolegą moją żonę tylko w dupę na przemian bo wyśiadaliśmy a jej się podobało nawet bardzo chociaż czasem nawet 5 minut to dla niej zadużo

Gość gość
okolo 30 minut a na koncu chlopak wydalil nasienie do mojego odbytu i zaczal robic mi minetke abym tez miala orgazm :)

Gość gość
Trwał ok.godziny,bo mąż był już po jednym wytrysku dopochwowym.Ale nie miałam bólu robi to delikatnie z wyczuciem.Miałm dwa orgazmy podczas tego analka,a mąż trysnął i przytzymał w środku dość głęboko lubię gdy po wytrysku przytrzyma penisa wbitego mocno do końca.

Gość gość
Generalnie trwa krócej chyba niż waginalny bo dupa jest o wiele ciaśniejsza i szybciej podnieca.