Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryzostoma

ŁYSY jak Polak

Polecane posty

Gość kryzostoma

Jakiś czas temu wyjechałam do innego kraju i chodzę na kurs językowy. Przewija się tu ludność z całego świata, w tym i z Polski. Często na kafe wyśmiewa się niskich mężczyzn czy zapuszczonych. Muszę powiedzieć, że jedną rzeczą, która nas różni polskich mężczyzn od reszty świata jest brak włosów na głowie. Zakola (spore) pojawiają się już u 20-latków. Przedstawiciele żadnej innej nacji (a mam tu reprezentantów całego świata, poza afryką) nie mają takich problemów. Teraz jak przychodzi ktoś nowy, to od razu wiem, że to Polak - po łysinie właśnie. I zaznaczam, że mówię tu o młodych ludziach. To zdaje się być jakaś epidemia w Polsce. Miałam tylko jednego chłopaka w pl, jednego!, który nie miał tego problemu, początków łysienia. Wzrost Polacy mają w normie. :) A nawet są dość wysocy.

Gość komonsawa
no nie da sie ukryc :O ale ja nie zauwazylam lysienia tylko obcinanie sie na lyso :O jak takie blokersy

Jak facet ma zakola, to chyba lepiej, żeby ścinał włosy krótko, niż maskował łysinę jakąś zaczeską ;)

Oszalałaś chyba. Ja mam zakola i nie wyobrażam sobie siebie z włosami dłuższymi, niż kilka mm - to kretyńsko wygląda.

Gość szokenundszoken
łysi najlepsi

Gość Gość
kryzostoma - Cóż pozostaje Ci współczuć, że masz z tego powodu kompleksy..... Ja tam nie widzę u siebie łysiny.

Gość szokenundszoken
o właśnie tacy jak Lomu - zajebiscie, moj ideal :)

Gość szokenundszoken
Centrum propagandowe Łuna - a ty jestes zazdrosny jak widac

Gość kryzostoma
po pierwsze nie deportują mnie, bo jestem rezydentem, muszę tylko język wyszlifować na maska po drugie nie znam żadnego lomu, czy jak mu tam po trzecie komentarz Centrum propagandowe Łuna jest żenujący po czwarte - jak ja mogę mieć kompleksy z powodu łysiny jak jestem kobietą? za granicą nie mam żadnych kompleksów, bo uważam że jako dobrze wykształcona polka reprezentuję duuuużo wyższy poziom od większości nacji

Gość kryzostoma
nikt nie chce przedyskutować tego jakże ważnego społecznie problemu?!

Gość jak przedyskutować??
U mnie też 2/3 chłopów ma problemy z łysieniem ale nie wiem nad czym tu dyskutować, może jakaś selekcja naturalna..tzn nie rozmnażać się z łysiejącymi.