Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesamowita m.

Nieporadność życiowa - jak sobie radzicie

Polecane posty

A to nie wiesz, że za Toba nie da się nie tęsknić? Wrrr ... sama jesteś słodka :P ;)

Gość No i temat zdominowaly podszyw
y. To forum to faktycznie jakiś absurd.

Gość Niesamowita m.
Uważasz, że jestem "podszywem", dlatego nie możesz być do końca pewny mojej płci. Może jestem 60-letnim okularnikiem, który lubi takie łatwe kąski? :D Mmm aż mi się słodko zrobiło na duszy, sam miód :P Powiem Ci jednak, że sporo ryzykujesz Dojczerski ;) Odważny mężczyzna z Ciebie, arrr...

Gość niesamowita m.
zaczernić się

A skąd wiesz, że ja to nie Zdzisław, lat 67, licencjonowany emeryt? :P = musisz wiedzieć kim jestem :classic_cool: Ja też wiem kim jesteś :) Twoje pismo Cię zdradza, Twoja zdrada jest na piśmie! ;) No, ale z tego co pamiętam to z Tobą można śmiało ryzykować :)

Gość Niesamowita m..
Znam Cię doskonale, wiem kim jesteś i badam każdy Twój krok ;) Jestem bardzo tajemniczą osobą, więc nie wiesz kim do końca jestem :P Jak to mówią: "Bez ryzyka nie ma zabawy", dlatego ja lubię ryzykować :D

Świetne pułapki zastawiam ;) No wiesz - przecież dobrze wiesz, że ja wiem wszystko :) Ryzykować, czyli stąpasz po cienkim lodzie? - w jeansach? ;)

Gość Niesamowita m..
Te pułapki można pokonać z łatwością ;) Musisz się bardziej postarać Dojczerski :P Jeansy muszę dopiero zrobić (ukradnę je sobie od Ciebie) :D Wciąż czekam na obiecanego loda :P