Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

ja sie zalamalam bo juz tak dobrze bylo miedzy nami ;/ ;/;/ a dzisiaj rano wchodze na jego kompa bo zostawil wczoraj u mnie lapa zanim do roboty pojechal - i oczywiscie kretyn zapomnial go wylaczyc i cala noc byl wlaczony, nie pozamykal stron nawet. a wiec patrze jakie tam na stronki a mial sporo pootwieranych, jakies allgro aukcje samochodowe faceboku nk i inne pie**oly. i zamykam to wszystko po kolei i patrze a tam jak byk portal eoryczny... zdjecia jakichs nagich lasek i kutasow nie wiedzialam ze w ogole cos takiego istnieje. patrze ze jest tam zalogowany wchodze na jego konto a on tam ma fotke ale nie rzebrana na szczescie tylko bez koszulki w spodenkach z adidasa ktore razem kupowalismy calkiem niedawno wiec zdjecie nie jest jakies stare. az mi sie ciemno przed oczami zrobilo ma tam pelno korespondencji z dziewczynami... plakac mi sie chce i juz nie wiem co mam robic ;( jak sie go zapytam o to to na pewno sie wyprze i jeszcze mi sie dostanie ze grzebalam mu w komputerze myslicie ze mozliwe ze to jakas pomylka?? mielismy sie zareczac na dniach :(

Gość czyzby to bylo erodate?
:D

to na pewno nie pomylka, niby ajak pomylka? pomylką to jest on ze ma laske a na takie portale wchodzi, ale to wiekszosc facetow ktorzy spedzaja duzo czasu przed kompem

ja tak samo, na portalu erotycznym podrywa mnie koles z ktorym do szkly chodzilam, a jest zareczony

no nie wiem moze jakis kolega sobie zalozyl konto i wstawil jego fotke?? myslicie ze to mozliwe? ja juz rozwazam wszystkie mozliwe wytlumaczenia

jestem zalamana powiedzcie mi co mam robic... nie chce sie z nim rozstawac naprawde go kocham ale jak przeczytalam to tam jest powyposywane z laskami jakie rozmowy to sie wierzyc nie chce ze to on pisal

czekaj czekaj koles byl u ciebie, korzystal z kompa, nie wylaczyl go, poszedl spac, ty zagladasz a tam bylo logowanie na stronie erotycznej. gdzie tu widzisz ręke kolegi???

Tak, na pewno tak zrobil. A pozniej Wam w domu kompa odpalal. A jak sie obudzisz w nocy, bedzie lezal kolo ciebie kolega w majtkach :D

wiem co czujesz, tez to kiedys przezywalam, no ale spojrzmy prawdzie w oczy, to jest zdrada. co dokladnie pisal? chcial sie spotkac? mi ten koles pisal ze chce sie na seks spotkac, ze z tą swoja nie jest ju 3 miesiace itd, co jest bzdurą oczywiście.

no nie wiem ale moglobyc tak ze kolega zalozyl spobie konot i dal jego fotke a on chcial zobaczyc co tam jest i ten kolega podal mu haslo a on sobie sprawdzal co on wypoisuej pod jego zdjeciem???? myslicie ze moglo tak byc

naiwne i zaslepione laski zawsze szukaja wytlumaczenia.

nie, to nie jest możliwe!!! nic mu nie mow tylko obserwuj go

no rozmowy byly ogolnie na jednznaczany temat - seks te laski to sa w ogole jakies swirniete. on pisal ze jest wolny ale nie przeczytalam wszystkiego bo tego bylo bardzo bardzo duzo a on przyjechal po kputer i musiaalam wylaczyc wszystko. teraz weszlam na ta stronke i wpisalam jego login i mi wyskoczylo ze sie logowal godzine temu ;/ a mi mowil ze bedzie w domu cos w samochodzie robil a potem przyjedzie do mnie

anitka czy ty jestes az tak aniwna? :O przeciez to oczywiste, że ten twój szuka doznan erotycznych poza waszym związkiem :O

no ale jak mam go obserwowac?? kurde bardzo duzo czasu spedzamy razem i nie wiem kiedy on moglby pisac z tymi wszystkimi laskami a spotykac sie to na pewno niemozliwe;/ a ja wiem ze ma juz piersionek dla mnie kupiony ;/

Gość jhjkhjhhjk
zlaoze sie ze seks fotka. moj tez tam ma i co? nie ser*raj sie...........

no seks, ale co konkretnie? tak tylko pisal? czy sie umawial z nimi, wymienial numerami, to jest wazne.

to ja juz nie wiem co ja takiego zle robie :( ze on musi szukac gdzie indziej i nawet nie wiem czego mu brakuje :( wydawalo mi sie ze daje mu wszystko jakis czas temu sie rozstalismy to on sie chcial rozejsc ale sie posklejalo do kupy i wszystko ylo dobrze az do dzisiaj :(

jest jeszcze zbiornik :D

dlatego jezeli sie nie umawial, ja bym odpuscila i sie nie przejmowala, kazdy facet teraz szuka podniet w sieci. no co innego jesli wirtual przeradza sie w real

on ma pdoany tam swoj numer gg i duzo osob tez ma czesto sie pojawialy pytania od dziewczyn "czemu cie nia ma na gg?" albo "kiedy bedziesz na gg?" i takie tam. ale o spotkaniu tam nie bylo mowy moze na gg z nimi o tym pisal ?;/ szkoda ze nie znam jego hasla do gadu

sam fakt że sie obnaża w sieci raz że pisze erotyczne wiadomosci z innymi czyni go megakretynem i zdrajcą

no juz napisalam ze nie wiem czy sie umawial bo nie przeczytalam wszystkiego i wynialo z tego ze pisal z nimi na gg ;/ ;/ kurde musi byc jakis sposobz eby sie dowiedziec ;/ myslicie ze byloby glupie jakbym do ktorejs z tych dizewczyn napisala???? zapisalam sobie ich loginy w razie cpo

ja wychodze z zalozenia ze nie da się skontrolowac faceta. tzn owszem da sie, ale on dalej bedzie to robil, tylko bedzie sie bardziej kryl nic nie mozesz zrobic, albo to zaakceptujesz, albo sie rozstancie.

anitka czy tobei to nie wystarcza? :O fakt że pisze erotyczne wiadomości z innymi kobeitami? dla ciebei to za mało?

no napisalam ze nie mial nagiej fotki jak wiekszosc ludzi tam tylko jedna fotke bez koszulki to jeszcze chyba nie jest obnazanie :( na nk tez ma fotki bez koszulek