Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

no wiesz w sieci to wszystko tak wyglada ale kazdy pisze co mu slina na jezyk przyniesie ;/ bylabymw stanie to wybaczyc gdyby se nie spotykal z zadnymi dziewczynmia o takie piosanie do niczego nie proawdzi ale tez jest mi przykro i nie chce zeby dluzej to rbil tylko z enie moge mu niczego zarbnoci ;/

Gość czyzby to bylo erodate?
zawsze bedzie to robil. chyba ze ty z nim zerwiesz a jemu naprawde zalezy.

Gość snfop
jaa pierdole ale tys naiwna, nie dziwie sie twojemu chlopakowi ze cie robi w bambuko! :o gdybym ja takie cos znalazla, z hukiem bym ten komputer wypierdolila za okno razem z nim :o

no aj mysle ze jemu zalezy skoro chce sie ze mna zarezcyc??? juz nawet patrzelismy na mieszkania do wynajecia :(

będzie glupie. jak bedziesz cos robic za jego plecami, to ci zarzuci ze mu nie ufasz i cala wine zrzuci na ciebie :O

niektorzy to potrafia wtylko wyzwac czlowieka zamisat mu pomoc nie napisalamtego po to zebyscie mnie wyzywali od nawincych

no to co mam zrobic zeby sie dowiedziec czegos wiecej??? moze ktos wie jak zdobys haslo na czyjes gadu?? bym zobaczyla w archiwum, czy pisal z jakimis laskami i bym juz wiedziala na 100

Gość dehjfjfnjfnj
e tam, nie masz się czym przejmować ;) wg mnie on będzie szczęśliwy, gdy pozwolisz mu pisać o seksie z innymi. przecież to nic złego ! :P w końcu jest z tobą i ciebie kocha :)

no tak mu zalezy jak temu mojemu koledze ;/ też sa zaręczeni, a on ciagle pisze do mnie ze chce sie spotkac i klamie mi ze jest wolny :O

Gość skąd to znamy****
Napisz i powiedz,że jesteś kolega twojego chłopaka, i chcesz się umówić, bo twój rezygnuje bo się zaręcza i jakoś już to będzie nie tak, a szkoda taka laske z oka spuszczać i chętnie się z nią umówi....

Gość dehjfjfnjfnj
chciałam żebyś o to zapytała.. :D PEWNIE, ŻE TO ZŁE!!! nie napisalm tego na serio, ech aleś ty naiwna :( nie rozumiem czemu dajesz tak sobą pomiatac

hmmm no ale jak napisze faktycznie ze on sie zarecza tak jak mowisz - to wtedy ta laska moze napisac do niego ;/ ze czemu nie mowil ze sie zarecza albo cos takiego i wszystko wyjdzie na jaw juz sama nie wiem co robic mam matlik w glowie :(

Gość skąd to znamy****
wpisz takie same jak do portalu, albo maile, facetom nie chce się wymyślać.A program możesz ściągnąć, żeby hasło złamał. załóż sobie fikcyjne konto i napisz do niego, zobaczysz co z tego wyniknie.

nie daje soba pomaiatac po prostu nie chce go stracic bo bardzo go kocham i dlugo o niego walczylam i moge to robic dalej wiem ze moge wygrac z kazda rywalka

ale ja nie znam zadnych jego hasel ;/ jak weszlam dzisiaj to wszedzie byl zalogowany nie musialam hgasla wposywac. on mi nie podal zadnego swojego hasla ;/

i nie zmaykaj oczek i nie udawaj, ze jest OK, facet szuka kogoś na boku, na razie "tylko" pisze i wymienia się fotkami, ale to droga do zdrady (psychicznei juz cię zdradził i zdradza kazdego dnia okłamujac cie)

Gość dehjfjfnjfnj
możesz wygrać z każdą rywalką.. naprawde sądzisz, że gdyby on cie tak mocno kochał jak sądzisz, to by dawał ci powody do tego byś musiała o niego walczyć? będac w szczególności z nim w związku? bo mi sie wydaje, że jesli partnerzy chcą się zwiazac na stale ze sobą, to takie rzeczy nie wchodza w gre i nie ma podwójnego życia jakie prowadzi twój facet.

Gość snfop
ja cie nie wyzywam tylko dziewczyno NAIWNA stwierdzam fakty :o toz chore tak kochac, zeby pozwalac soba pomiatac :o miej godnosc dziewcze to inni rowniez beda cie szanowali i nie beda toba pomiatac. bo to co robi ten koles to brak szacunku wobec ciebie i waszego zwiazku! obudz sie spiaca krolewno :o

dziewczyny dlaczego wy mnie nie rozumiecie :( zazdroszcze wam jesli macie takich kochanych chlopakow i nigdy sie nie musialyscie martwic tym czy bedziecie razem czy nie :( u nas nie jest tak kolorowo niestety i za dlugo sie staralam zeby do mnie wrocil zeby teraz wszystko zaprzepascic :( ja sie musze dowiedziec czy on sie spotykal z kims stamtad :(

Gość ale dlaczego chcesz
"wygrywać z każdą rywalką"? Nie masz godności, dziewczyno? Ty jesteś od tego, żeby o chłopa walczyć i on łaskawie pozwoli Ci się kochać? Jak można mieć 21 lat i już spierdolić sobie życie? Nie jesteście nawet małżeństwem, a on już łazi po tego typu portalach. Będziesz żałosną, zdradzaną (wirtualnie lub realnie) żoną, popłakującą po kątach, bez godności. Naprawdę sądzisz, że tylko na takiego faceta zasługujesz? Jeśli tak, to miej sobie, co chcesz i nie truj tyłka.

jak tak bardzo chcesz wiedziec to powiedz mu prawde, ze widzialas, jak sie bedzie wypieral to zaządaj zeby ci pokazal wszystko (ale od razu, zeby nie zdazyl skasowac). a jak ci nie bedzie chcial pokazac ze niby ma prawo do prywatnosci to masz wszystko jasne, wtedy z nim zerwij. jedyna taka moja rada mozesz ewentualnie zalozyc tam konto i zaczac z nim pisac, ale to kretynstwo, poza tym mozesz dowiedziec sie rzeczy ktore cie bardzo zabolą. a jak wyjdzie to na jaw to bedzie tak jak pisalam: oskarzy cie ze sie sama prosilas, ze to twoja wina i wymisli tysiac sposobow i bredni na temat jego prawa do prywatnosci ale widzac po rtobie i tak mu wybaczysz.

Gość skąd to znamy****
opcja załóż konto i tyle, rejestracja nowego użytkownika itp.

Gość snfop
o rany :o ty naprawde jestes niemozliwie glupia... przykro mi, normalnie, gdybym widziala ze dziewczyna ma godnosc- bym nie pisala tego :o nie wiem czego ty zazdroscisz? kochanych chlopakow? ja mam chlopaka, kocham go ale kurwa gdybym takie cos znalazla u niego na komputerze to na oczy bym go widziec nie chciala za zadne skarby swiata :o

Gość ale dlaczego chcesz
"u nas nie jest tak kolorowo niestety i za dlugo sie staralam zeby do mnie wrocil zeby teraz wszystko zaprzepascic" Czyli to związek, w którym Ty jesteś zabiegającą o faceta wycieraczką. Już przegrałaś dziewczyno. "ja sie musze dowiedziec czy on sie spotykal z kims stamtad" A można wiedzieć po co? Normalnej kobiecie wystarczyłoby to, co znalazła, żeby wystawić walizki za drzwi. Musisz naprawdę uważać się za zero.

to chyba jest jedyny dobry pomysl zeby faktycznie zalozyc tam knto i do niego napisac tylko musialabym miec jakies fotki bo on ma zaznaczone ze interesuja go tylko kobiety ze zdjeciami ;/ i tylko takim odpisuje myslicie ze jak wkleja kogos z internetu to sie zorientuje?