Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość magalaga
czy tylko ja mam wrazenie ze autorka jest lekko uposledzona umysłowo?

Gość ciasteczkowy potwór głodomor
no wlasnie mamy ci cala rozmowe dyktowac?? To ma byc spontaniczne, ze smaczkiem i sama musisz takowa rozmowe poprowadzic. to jest twoj chlopak wiec powinnas umiec prawic mu komplementy i go bajerowac.

kto u jest tepy to nie bede pisala bo raczej to sie do niego odnosi bo czytajac te rozmowy to wcale nie byly na poziomie adama mickiewicza tylko raczej takie sprosne i wszystko nazywane po imieniu zero flirtowania ale to moze dlatego ze nie byla to pierwsza rozmowa tylko ktoras z kolei bo kto wie ile czasu juz tam pisze

Gość hhhhhhrabina
Ale mu walnelas tekst, nie ma co :P Jak ktos wczesniej trafnie zauwazyl-do takich gierek trzeba miec troche oleju w glowie, a Ty bystroscia nie grzeszysz...

Gość Nikt Ci nie napisze jak
Aha, czyli koleś też prosty jak budowa cepa. No to rzeczywiście walnij z grubej rury i już. Co za bydlę swoją drogą, brzydziłabym się nim, w ogóle by mnie nie obchodziło, czy realnie się spotyka, czy nie, blee.

Gość kafe obserwator
a to że założył konto, prowadzi w tajemnicy takie a nie inne rozmowy z jakimiś napalonymi laskami, ogląda ich nagie profile to mało? To nie dowód?

robisz z siebie slodka idiotke. niech ten twoj kolo cos odpisze bo juz mam dosc czytania w kolko tych samych twoich wypocin.

odpisal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mi serece wali i rece sie trzesa masakra... powiedzcie mi co mam mu odpisac bo napisal cos takiego witam! dzięki za komplement, Twoje fotki też niczego sobie :) tylko szkoda, że nie pokazałaś twarzy, pewnie byłoby na co popatrzeć. :) no rece mi opadly az mi lzy pociekly :(

bo ja wrzucial tylko fotki bez twarzy takie w samej bieliznie ;/ jesli mi pisal rpawde to za pol godziny bedzie u mnie i jak on mi spojrzy w oczy teraz :(

Gość hhhhhhrabina
Ne chodzi o poezje rodemk z mickiewicza !!! :D:D:D Boze, autorka jest niesamowita, normalnie lek na chandre moja dzisiejsza :D:D:D Chodzi o umiejetnie prowadzona rozmowe, teksty ktore rozpala wyobraznie faceta-ale co Ty o tym mozesz wiedziec-zreszta nic dziwnego pewnie, ze koles szuka uciech na tego typu portalach, skoro za dziewczyne ma taka niemadra istote :P

ech o ile to prawda o ile nie ejstes tu dla jaj to przykre to strasznie. nie chcialabym, aby moj facet byl psem na baby. chocby nie wiem jaki mial ku temu powod. rozrywka, zboczenie.. nie wazne. stracilby wszystko w moich oczach.

Gość majeczkamajeczka
przejdz od razu do rzeczy, napisz np. ze szukasz mezczyzny, ktory by zaspokoil twoje pragnienia i zapytaj czy jest wolny...

Gość prowo jak nic
ale ile takich rzeczy dzieje się naprawdę, niestety....

niech spadaj wszyscy ktorzy mi pisza ze to prowo i zycze wam takiej sytacji i jak bedziecie mialy jakis problem to tez wam niech wszyscy napisza ze to poro zoabczycie jak sie bedzieci czuly;/

napisz mu: mialbys ochote na mala pogawędkę? może napisałbyś coś o sobie, jakie masz fantazje, co chciałbyś ze mną zrobić?

nie odpisuje mu juz nic bo nie moge :( skasuje to konto az mi glupio samej przed soba jak przyjdzie do mnie to mu powiem ze to koniec

Gość kafe obserwator
idź za ciosem i spytaj go czy ma ochotę na gorąca rozmowę i wymianę ostrych zdjęć

Gość posłuchaj majeczki
i tak własnie napisz, pewnie lubi takie laski...

Gość majeczkamajeczka
chcialas dowod no to sie teraz nie wycofuj zapytaj go czy ma dziewczyne, wtedy bedziesz miala solidny argument, a tak on zaraz przyjdzie i cie przekona ze tak naprawde nic zlego nie zrobil..

Gość hhhhhhrabina
Nie podskakuj, malenka :D Dostalas rady-ale je olalas, ciagle w kolko piszesz to samo. I wybralas opcje dla siebie najlepsza-glupie gierki na przetrzymanie faceta przy sobie-boisz sie go zostawic mimo tych erotycznych rewelacji.

no teraz sie nie mozesz poddac. pisz z nim dalej. my ci pomozemy.

ale on ma zaznaczone ze jest wolny wiec bez sensu pisanie i sie pytanie o to ;/ nic juz nie pize odechcialo mi sie wszystkiego ;/ chyba mialam glupia nadzieje do konca ze jednak nie odpisze

Gość hhhhhhrabina
Provo nie provo, ale humor mam lepszy po zaznajomieniu sie z tym temacikiem:D:D:D

no wlasnie moze nie chce juz pisac, aby mogl jej sie glupio wykrecic. dziewczyny musisz miec wiecej dowodow. koles ci zaraz taka scieme wcisnie, a ty to lykniesz! a jak jest jeszcze wygadny i bajkopisarz to juz w ogole zbajeruje a ty dalej bedziesz z tym draniem

hrabina wczoraj był lepszy temat, laska sie pytała czy dolanie krwi menstruacyjnej do napoju pomoze jej uwiesc faceta :D

mialbys ochote na mala pogawędkę? może napisałbyś coś o sobie, jakie masz fantazje, co chciałbyś ze mną zrobić?