Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość brunia
90% facetow wchodzi na takie stronki

Gość ciasteczkowy potwór głodomor
brunia co ty pierdzielisz! 90% facetów jest na portalach erotycznych? Pisze z laskami, wstawia swoje zdjęcia? Stuknij się w głowę! Aa i nie usprawiedliwiaj swojego faceta. OPOPOPOPOPOP nie wiem czy to prowo, ale takie sytuacje się zdarzają. Może trafi na ten watek kobieta z tym problemem i wyciągnie wnioski. A swoją drogą skąd Ty wiesz, że" anitka 21" to wcześniej była "nie ze mna te numery" hy???

Gość brunia
no to dobrze to 80% i nie mie ze wstawiaja zdjecia itd.ale od czasu do czasu tam wchodza porozgladac sie;) I wcale nie usprawiedliwiam mojego faceta. Pisze jak jest:)

brunia widze, ze masz zdolnosc do przesady

Gość tak to ewientne prowo
nie dajcie sie nabrac a najlepiej niech ktos zaspamuje te topik

Gość OPOPOPOPOPOP
W poprzednim temacie wątek umarł, to troll wymyślił nową historyjkę. Kafeteria powinna wprowadzić wyświetlanie numeru IP przy nicku to by trochę ukróciło tych trolli internetowych

dzieki za te linka. anitka lecz sie!

Gość adorowana
dawaj ;) pomoge

Gość namsnmanamn
Anita ściemniasz!!! Nie wierzę, że istnieją tacy chuuuuje jak Twój facet!! Gdyby to by la prawda, to by Ci serce pękło i nie miałabyś tyle siły żeby o tym pisać!!

napisal cos takiego juz dwie godziny temu a na nie moglam wejsc na kompa ;/ Może przejdziemy na GG to się troszkę dowiemy o sobie i swoich fantazjach? :* Widzę, że wstawiłaś zdjęcie, ale coś mi podejrzanie wygląda, może wyślesz mi więcej na maila? Ja mogę się odwdzięczyć. :)

Gość namsnmanamn
Jesteś idiotką, masz czarno na białym. napisz "Nie przejdziemy na gg gnojku, bo to ja Anita Twoja dziewczyna, i nie chcę Cię na oczy widziec, miłej zabawy erotycznej z koleżankami z portalu, na oczy mi si e choooju nie pokazuj"!!!!!!

wiecie co moze jestem i idiotka ale napisalam przedtem smsa do tego jego kolegi zeby rozwiac wszelkie watpliwosci ze musze sie go o cos zapytac i mowil ze przyjdzie wieczorem jak bedzie wracal z pracy ;/ a eteraz juz chyba sie go nie zapytam bo co mu powiem??? jak sie zapytam o ta strone to od razu sie czegos domysli i sie zapyta mojego chlopaka o co chodzi i wszyskto wyjdzie na jaw

Gość namsnmanamn
Kurde wstyd mi za takie laski jak Ty, normalnie w głowie się nie mieści, przynosisz wstyd Nam kobietom!!!! Nienawidze takich lasek bez honoru i gonności, mam nadzieję, że Ci jescze przypierdoli i napluje na Ciebie naiwniaro. Bo to ,że rucha na bokach i Cię zdradza masz jak w banku, a kumpel go będzie krył bezmózgu!!!!

Gość namsnmanamn
Anita powiedz mi, czy Ty masz jedno oko na środku czoła, garba i krzywe nogi, że tak się go kurczowo trzymasz???? Nie masz za co żyć i on jest jedynym źródłem Twojego utrzymania? Jak jest??? Ze pozwalasz się tak dymać bez gumy co????

Gość adorowana
Ale chooj z twojego faceta :D to napisz ze faktycznie nie Twoje prawdziwe, bo chcialas wzbudzic zainteresowanie facetow a na gg czy mejla wyslij mu jakies bardziej realne

Gość namsnmanamn
i jeszcze Ci powiem,że żaden facet nie będzie Cię szanował, bo Ty też się nie szanujesz stara!!! Mówię serio, naprawdę mi wstyd za Ciebie, zero godności ZERO!!!!!!!!

napisalam mu ze nie chce prxzechodzic na gg bo wole pisac tam i napisalam ze moze lepiej jak sie spotkamy nie bde musiala zdjec wysylac ale on jeszcze nic nie odpisal on idzie do pracy na 19 wiec pewnie nie napisze chyba ze w pracy

Gość kafeobserwator
bo jesteś głupia i naiwna, masz wszystko jak na dłoni a dalej ciągniesz tę szopkę. Nie zawracaj nam już głowy chyba że będziesz chciała napisać, że zerwałas z nim

Gość tam sa dupy
ktore sposnorow szukaja :O zalozylam konto dla jaja z falszywymi danymi i ile mi idiotow odpisalo :O porazka tzn nawet nie pisalam do zadnego a z 40 wiadomosci dostalam w przeciagu tygodniu :O nawet foty nie mialam :O owszem jakby zalozyl konto i z niego nie korzystal ale on korzysta ma pelno wiadomosci to juz szuka wrazen :O faceci to zwykli dziwkarze sa :O

odpisal mi ok, możemy się spotkać, ale ja raczej nie szukam przyjaźni tylko ostrych wrażeń hehe :) jeśli masz podobne oczekiwania to możemy się umówić :* ale porazka... juz mu nic nie odpisuje mam czarno na bialym... :( nie ogarniam tego kiedy on soie ma zamiar z nia spotkac

to co teraz zamierzasz? Kiedy skończysz tę szopkę zwaną związkiem?

nie wiwm alsnie myslalam ze ktos mi tutaj poradzi co mam teraz zrobic i jak to zrobic :( spotkam sie z nim dopiero jutro popoludniu a nie chce tego zalatwiac przez smsa ;/ chce mu spojrzez prosto w oczy zeby sie nie mugl wywyiac

Gość anabella _ 34
do autorki Ty nas pytasz co masz zrobic ? :) to chyba jasne :) facet Cie oszukuje wiesz moze on tak lubi sobie z tymi laskami pogadac nie znaczy ze Cie fizycznie zdradza ale ja bym nie wybaczyla takiego czegos ma Ciebie czego tam szuka nie rozumiem , jasne ze to boli bo go kochasz i wiem co teraz czujesz aleeeeee ten przypadek ze sie na to natknelas nie jest bez przyczyny , wszystko sie dzieje po cos , pewnie to ostrzezenie dla Ciebie bys nie popelniala bledu i nie wychodzila za niego , ja na twoim miejscu bym przebolala pocierpisz i minie i bym goscia zostawila , pokazalabym mu co odkrylam a potem zegnaj powodzenia