Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość ncxwonxowsnxoexn
a co to za roznica? i tak jutro z nim zrywasz, napisz ze jestes jakas senna i tyle.

Gość ncxwonxowsnxoexn
a jak ciebie nie bedzie na gg to pewnie bedzie nowe niunie wyrywal na tym swoim sex portalu, plakal nie bedzie

Gość a pocoooo
a poco chcesz zrywać ? jeśli to wszystko prawda , to powinnaś ,go dalj sprawdzać

ale mnie dobijacie wszystkie :( juz nie wiem sama co mam robic zycie mi sie zawali jak ten zwiazek sie skonczy :( mielsi,my sue zareczac ciekawe co on teraz zrobi z pierscionekiem pewnie da jakiejs lasce z tego protalu ;/

Gość ncxwonxowsnxoexn
zycia nie znasz wcale, skancz z tymi zareczynami, nie bedzie zareczyn, zadzwon do mamy, do siostry, do przyjaciolki moze one ci do rozumu przemowia ze to jest oczywiste ze koles rucha po katach bo tobie to chyba rozum odebralo

Gość a pocoooo
nie , ze wszystkiego można sięwyłgać , ja bym się wyłgał np: wiedziałem ,że to ty albo : miałem chwilę słabości albo : tak sobie tylko pisałem i miałem z tych napalonych lasek ubaw , uwierz mi ,do niczego nie doszło albo : mam wymieniać dalej ?

nie mam przyjaciolki :( a z siotra to nawet nie mam kntaktu zadnego jak powiedziala dzisiaj maamie ze chyba z nim zerwe to sie jeszcze na mnie wydarla ze taki dobry chlopak ze ma samochod i dom po rodzicach a ja z nim zrywam ze nikogo lepszego sobie nie znajde ;/ i jak tu znalezc pocieszenie?

Gość a pocoooo
pisz dalej , zapytaj się czy kogś ma i czy to coś poważnego

Gość ncxwonxowsnxoexn
podstaw kolezanke na sex, jak jo przeleci to znaczy ze zdradza na pewno

Gość a pocoooo
poproś żeby przysłał jakieś zdjęcia zapytaj , czy ma duze doświadczenie w takim niezobowiązującym seksie , bo ty nie chcesz się wiazać

Gość ncxwonxowsnxoexn
tosz juz jej napisal ze go intersuja tylko "ostre doznania" niezobowiazujace, innej lasce pisal ze nie ma nikogo, to sprawa jest jasna jak slonce

ok napisalam ze chetnie sie umowie na niezobiwazujacy seks i kiedy ma wolny termin i napisalam czy ma duze doswiadczenie bo nie lubie niedoswiadczonych jest dostepny ciekww czy odp

Gość a pocoooo
ncxwonxowsnxoexn za dużo detektywów albo w11 oglądałas i nie podniecaj siętak

Gość a pocoooo
no widzisz , bardzo dobrze

odpisal od razu!! Kotku ja mogę się dostosować do ciebie, podaj tylko kiedy ci pasuje to się umówimy. No i jeszcze miejsce musimy ustalić jakieś, ja mam auto mogę podjechać po ciebie, nie ma problemu. :) A o moje doświadczenie się nie martw, na pewno cię nie rozczaruję. :*

ale porazka masakra :( jak sobie pomsyelze on jakas laske nasyzm asamochodem wozil to mi sie rzygac chce i nei waidimo co tam znia robil

Gość adorowana
o, dobrze mu napisalas. ciekawe co kutas odpisze

Gość ncxwonxowsnxoexn
chyba jego samochodem, no a co robil proste, sex, one jemu loda, on im minety, sex klasyczny, pewnie analny, wszystkie mozliwe kombinacje, a potem to samo robil z toba, jak po ty wszystkim bedziesz z nim chciala byc to jestes zerem, mam nadzieje ze nie bedziesz chciala

tak, zaręczaj się masz racje, siedź z takim capem a za rok napiszesz "błehehe jaka jestem nieszczęśliwa,mój mąż mnie zdradził z jakąś kurwą.,tak strasznie go kocham,ale on mnie rani" "co mam robić,nie chce mi się żyć" Kobiety są walnięte.

Gość a pocoooo
napisz ,że już kiedyś się spotykałaś i przeżyłaś rozczarowanie a facet wcześniej kozaczył ,tak ,że niech napisze co potrafi bo masz duże wymagania

Gość piszszszsssssssssssssssssss
napisz mu że chciałabyś się dowiedziećo ninieco więcej.. mniej odwagę misać śmielej, napisz jaka była jego poprzednia partnerka seksualna,co robili i co lubi..napisz mu ze liczysz na świetny niezobowiązujący sex .i nic po za tym. zapytaj ile już miał partnerek w ostatnim czasie co w nich go podniecało.

Gość adorowana
o matko..zabilabym drania. umow sie moze na jt? albo. za dwa dni?

a pocoooo ty jestesa facetem tak?? ok napisalam ze mi pasuje jutro sie spotkac bo jestem wolna i napisalam ze sie juz neiraz rozczarowalam i chce wiedziec jakie ma konkrertnie doswiadxzeniea

napisz że dla ciebie nie jest problemem spotakać się z ninawet dziś byle aby to spotkanie nie wydłuzyło , bo długo czekać nie będziesz.

Gość a pocoooo
nie nie mów kiedy się chcesz spotkać , niech on to powie

nie chodzi że ma dziś się spotkacale że tylko tak napisać żeby myślał że jesteś bardzo chętna.. napisz mu że jutro możesz się spotkać w jakimś motelu dal większej dyskrecji że będziesz na mijscu czekać