Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość agata.21
i jak zaczynasz rozmowe?

Gość kochamMisiaMisiowego
kasa to nie wszystko Twoja mama jest dziwna ://////////// byłaby za nim nawet gdyby Cie zaraził jakaś chorobą weneryczną?

jeszcze nie wiem mysle ze poakze mu porpsotu ta strone i juz wszyskto bedzie jasne nie chce mi sie nawet teraz patrzec na niego jak sobie pomsyle ze byl ze mna a przed chwila sie obsmcywac z jakas baba to mi sie zygac chce

i tak mu wybaczysz, daję sobie rękę uciąć

moja amam to ejst terazmat na osobna gistorie ;/ dla niej kasa to priotyet w zyciu chociaz sama robi za najnizsza krajowa to sie uwaza za niewiadomo kogo i ze wszystko jej sie nalezy chociaz jeszcze sie taki glupi nie znzlazl ktory by ja zechcial nie dziwie sie ze moj ojciec ja zostawil bo sama bym z ia nie wytrzymala w zwiazku

Gość dziwi-mnie-toooooo-
autorko a skąd u ciebie tyle błędów i literówek? jeny 21 lat!? aż źle się czyta!!! czasem ciężko w ogóle odczytać o co ci chodziło w poście... masakra.... nie mogłabyś pisać normalnie??? daj znać jak będziesz po rozmowie z tym palantem.

hmm nie wiem skad to sie bierze ale jestem dysgraficzka jednak staram sie pisac bez bledow i duzo cwicze wiec mysle ze z dnia na dzine bedzie coraz lepiej

pewnie będzie odpicowany i pachnący bo po spotkaniu z Tobą od razu do tamtej chciałby jechać :D :D :D A najchętniej to pewnie zaliczyłby Was obydwie :D :D Masakraaaaa a literówki to może robić z pośpiechu i nerwów, to akurat dodaje autentyczności tej historii

Gość DCK
A co tu się dziwić literówkom? Jakbym się dowiedziała tego wszystkiego, co ta dziewczyna, też bym pisała bez ładu i składu. I tak jest wytrzymała, że ciągnie tę farsę, ja bym momentalnie zadzwoniła i zerwała znajomość. Zrobiłam to zreszta ostatnio, mój facet wpierał mi, że on taki nieskłonny do zdrady, że tylko ja i co? Znalazłam u niego na FB wiadomość do jakiejś barmaki z klubu, czy się z nim nie umówi. Dla mnie to było wystarczające, by od razu zerwać znajomość. On oczywiście dowracał kota ogonem, że on specjalnie tę wiadomość wysłał, że to ja jestem ta zła, bo mu grzebałam w prywatnych rzeczach. A ja mam w nosie prywatność, ja się na boku robić nie dam i tyle. Co i autorce polecam. Znajdzie się inny, lepszy. Takie życie, nie ma sensu go marnować na jakiegoś niewyżytego palanta.

daj mu kwadrans i zadzwoń 16:15 jak nie będzie to ostatnie wasze spotkanie, OBY! nie zapomnij wypierdzielić z nim jego ewentualnych rzeczy ;D zero litości!

ok czekam jeszcze 5 minut jak nie przyejdzie to bede bo niego dzwonic ... :( rece mis ei trzesa i mam gule w gardle nic nie mgoe pwoeidziec tak sie stresuje

Gość babababbabababa
Anitka spóźnia się , bo mu wpadła dziunia z portalu do bzykania, daj chłopakowi spokojnie skończyć.

Gość babababbabababa
Tylko daj znac koniecznie, bo my tu wszyscy już 2 dni czekamy na to zerwanie ;)

Gość dzizas co za story
kurde wciagnelam sie w ta historie, ciekawe czy prawdziwa i jesli tak, to jak sie skonczy a pracowac mialam :D

Gość dzizas co za story
pracowac miałam, ale to nic. w koncu klient moze poczekac ;) albo nawet go odwołam ;P zdąży mnie jeszcze przeleciec ;)

Gość dzizas co za story
pracowac miałam, ale to nic. w koncu klient moze poczekac ;) albo nawet go odwołam ;P zdąży mnie jeszcze przeleciec ;)

Gość dzizas co za story
no pewnie, ze zdazy przeleciec a co :P

Gość dziwi-mnie-toooooo-
no i coooo? zerwałaś z baranem????

Gość babababbabababa
Oj cos źle się zapowiada!!!!! Nie wywaliła go od razu, więc pewnie jej naściemniał i ją zakręcił. Ach biedna Anitka, żal mi dziewczyny na maska, będzie miałą ciężkie życie :(

Gość *** skąd to znamy****
cos długo to trwa, albo taka roztrzęsiona,ze nie chce jej się nic napisać.

Gość *** skąd to znamy****
Albo burza tak jak u mnie:(

Gość fgrgfrfgrgdfvcdxcd
ew moze sie pozabijali

Gość fgdfjgjgjghjghj
I co??

Gość fgdfjgjgjghjghj
napisz teraz.