Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość magda.magda
pisz do niego i zadawaj jak najwiecej pytan. Zapytaj czy jest wolny, ile mial partnerek, co preferuje etc.

odpisal Mi jutro pasuje, tylko raczej w ciągu dnia lub nawet rano, bo wieczorem idę do pracy na nocną zmianę. :) Tak jak już pisałem doświadczenie mam duże, zadaj konkretne pytania to ci odpowiem, ale wątpię, żeby coś mnie zaskoczyło. :P

Gość a pocoooo
spokojnie poproś ,żeby napisał , co konkretnie robił , jakieś ciekawe przygody , to będziesz miała rozeznanie czy ci pasuje

Gość piszszszsssssssssssssssssss
napisz mu cośtakiego.. taki fajny facet, takie fajne ciało i nie ma kobiety - fenomen ale jaki okazały.

Gość magda.magda
pytaj o ilosc partnerek i o miejsca. Pytaj tez kiedy to bylo. Pytaj o wiek tych lasek, ile najmlodsza a ile najstarsza. Czy im placil, sponsorowal je. Masz okazje wyciagnac jak najwiecej dowodow!

Zapytaj tez czy byl w stalych zwiazkach, jesli tak to czy tez sie spotykal na sex, czy bral udzial w trojkacie itd.

a nie wdyaje wam sie to podejrzane ze go bede o takie szczegoly wypytaywac?? on moze zaczac cos podejrzewac patrzac na to ze mu napisalam smsa ze musimy pogadac pwoaznie

Gość a pocoooo
dzieci laska ,która chce niezobowiązującego seksu , nie interesuje trakie rzeczy , ona chce seksu , więc niech się wykaże , bo ona lubi mocne wrażenia , i facetów z wyobraźnią

jego odpowiedz :( hehe, dzięki za komplement :D ano tak wyszło, jestem wolny i nie szukam stałego związku narazie. Co do ilości partnerek to musiałbym się chwilę zastanowić ale myślę, że ani dużo ani mało tak w sam raz. :) A ty ilu miałaś partnerów? I jakie masz oczekiwania? Jaki sex preferujesz?

Gość ncxwonxowsnxoexn
mysle ze na takich portalach takie pytania to standard, a on sie napalil na sex i juz mysli fiutem tylko, wiec spokojnie, pytaj o trojkat, ile najstrasza, ile najmlodsza itd wszystko jakos tak pikantnie okras to nie powinien nic podejzewac

Gość magda.magda
aby to nie bylo podejrzane to jak zadzwoni odbierz, jak napisze odpisz itp. Wg mnie nie poczai sie, on teraz mysli kutasem a nie glowa

Gość żonamisiowaaaa
anitka tylko weź jedną góra dwie a nie całe opakowanie :D :D

Gość a pocoooo
daj mu okazję się wykaząc , napisz ,że lubisz być zaskakiwana , i potrzebujesz dużo doznań ,

Gość magda.magda
napisz mu tak: juz mnie krecisz, czuje ze sie naprawde dogadamy;) powiedz mi jak bardzo wyluzdany jestes - zaskocz mnie, zachec mnie;)

Gość a pocoooo
powiedz ,że z kilkoma sie spotykałaś na dłużej , a jednorazowe przygody to więcej ale to na inną opowieść ,

Chcij, zeby Ci napisal co jutro bedzie z Toba robic. Napisz, ze chcesz jeczec z rozkoszy.

Gość żonamisiowaaaa
Proponuje również abyś zbadała się na HIVa........ niewiadomo czym Cię zaraził bo HPV masz bankowo, ale jest szansa że to zwalczysz a HIVa już nie

napisalam tak ze spotykalam sie z kilkoma dluzej ale to nic pwoaznego i mialam troche przygod na jedna noc a co do sexu to naopisalam ze lubie byc zaskakiwana w kazdy sposob i zeby mi napisal co by ze mna zrobil

Gość piszszszsssssssssssssssssss
napisz że on moze być twoją jubileuszową 10. napisz do niego że czy lubi sex z gumkąbo innego nie preferujesz z nieznajomym, bo bezpieczeństwo sobie cenisz. trochę uwiarygodnisz.

Gość a pocoooo
ale się nakręcają wszyscy zaraz tu będzie zbiorowa orgia :)

Ty go rozpal, daj mu sie troche wykazac. Opowiadaj mu co jutro z nim zrobisz. Zamien sie na chwile w dziwke. Powiedz, ze sobie robisz dobrze, tak go nakrecisz, ze w pracy se strzepie I Ci o tym zaraz powie. Chcij od niego nr tlefonu pod pretekstem, ze chcesz mu zajeczec do sluchawki. Jak Ci poda nr to zadzwon I mu powiedz co o nim mysli, a jak nie to przeciagaj do jutra.

Gość żonamisiowaaaa
hpv to wirus przenoszony droga płciową powodujący raka szyjki macicy (niektóre odmiany), około 80 proc kobiet aktywnych seksualnie się z nim styka-> organizm jest w stanie w ciągu dwoch lat go zwalczyć, może ale nie musi. To jeden z groźniejszych wirusow, o nim tak trąbią w mediach. Ja proponuje zapytać o coś innego i zaczać troszczyć się o siebie i o swoje zdrowie. zasugeruj że bierzesz tabletki i nie lubisz gumek, jeśli koleś Ci odpisze spoko-> współczuje i zrób komplet badań natychmiast, może to Cię otrzeźwi

nie strasz mnie takim czyms nie wierze z obcymi laskami cos robil bez gumki chyba nie jest az taki glupi nie ;/