Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość żonamisiowaaaa
no na mądrego mi nie wygląda :)

Gość a pocoooo
daj mu czas na jego ruch ,nie bądz nachalna

Gość ncxwonxowsnxoexn
szczerze watpie, mysle ze wlasnie jest taki glupi, a jak suka daje bez gumki to pies z checia wezmie. ja i tak bym robilam badania.

Gość Ariella :)
Witaj:) miałam identyczna sytuację jak ty. Tylko mój gnoj spotykał się ze starszymi babami na sex :) moi rodzice też byli za nim bardziej niż za mną . Zdradzał mnie z wieloma , ale ją urządziłam mu z życia piekło:) a i jeszcze zdradzał mnie z piętnastolatka. Ona zmieniła szkole, nawet policję na mnie naslala. Chcesz możemy pogadać, bo widzę że jesteś niepewną w tym wszystkim, najgorsze co możesz zrobić to być z tym człowiekiem. Nie można się tak poniżyć. Jesteś kobieta, nie szmata. Dałas mu wszystko, każdy rodzaj seksu. On po prostu z tobą wypróbował wszystko i szuka innej kobiety, zmiany, myśląc że nadal z nim będziesz.

Gość żonamisiowaaaa
do ginekologa na cytologię obowiązkowo, i najlepiej jak mu powiesz o problemie że Cię facet zdradzał on Cię dalej pokieruje a hiv to już w specjalnych placówkach, łatwo w necie znajdziesz nie mówiać już o kile, rzeżączce i innych syfach, chyba bym umarła ze stresu i w ogóle bym się gościem nie przejmowała tylko swoim zdrowiem

mysle ze troche przesadzasz takie rzeczy sie nie zdarzaja raczej poza tym uwazalismy przy seksie ;/ mysle ze nie ma duzego prawdopdobienstwa ze sie czyms zarazilam tak latwo sie to nie przenosi przeca

Gość majeczkamajeczka
zbadaj sie dla swietego spokoju.

Gość żonamisiowaaaa
a Ty z nim w jaki sposob się zabezpieczałaś> prezerwatywą czy tabletkami? wiesz, że przy analu sto razy szybciej się zarazić wszystkim bo tam jest cieniutka błona?

Jak mu wybaczysz to będzie najgorszy błąd w twoim życiu. Po co tracić czas na kogoś takiego? Czy tak wygląda definicja związku o jakim marzyłas ? Pewnie nie . . . Nie poniżaj się, nawet jak wrócisz do niego dalej będzie to robił tylko tym razem będzie się lepiej krył. Jak facet może być taka męską dziwka. . .

bralam tabletki ale przytylam po nich i przestalam brac a on nie chcial gumek uzywac ale uwazalismy i wpadki nie bylo

ale jak moglam sei czyms zarazic skoro on skie nie spuzczal do srodka do mnie????? to czym przenosil te zarazki nby czy tam bakrwrie??

Gość pufajka nabzdyczona
Umów się z nim i przyjdź na spotkanie i zerwij, ale mu mina zrzednie :D

Gość Mimimimimid
A te bakterie były na powierzchni jego penisa... Co za tępaczka :o

hmm skad ie wziely na powierzchni penisa????? ide sie terz wykapac moze jak wroce to on cos odpisze bede niedlugo

Gość Mimimimimid
Jak to skąd! Na powierzchni skóry żyją bakterie, mogły wyjść spod skóry z organizmu...

Skończyło się bardzo prosto. Każdy dowiedział się o nim prawdy. Jego koledzy ze studiów, rodzina, każdy:) jak go przyłapałan na pisaniu z kurwami dostał taki wpierdol że nie wiem skąd tyle siły wzięłam. Dwa lata mnie oklamywal. Kurwy miał wpisane na gadu jako paweł, adam, itp itd. Jak zaczęłam coś podejrzewać kontaktował się z nimi poprzez wpisanie najpierw hasła na początku rozmowy.

Gość żonamisiowaaaa
ja pierdole anitka nie wierze ze jestes taka debilka czy ty w ogole skonczylas podstawowke? A skąd się biorą bakterie w gardle lub gdziekolwiek indziej? Po pierwsze, to o czym mówię to wirusy. NIE. NIE KOMPUTEROWE I PROGRAM ANTYWIRUSOWY NIC TU NIE POMOŻE od razu wyjaśnię ;D i te wirusy sobie żyją w skórze na penisie i nie musi być sperma abyś mogła się zarazić, wystarczy zwykłe otarcie, pocałunek cokolwiek. jak nie używaliście prezerwatyw to bankowo jesteś na coś chora ;/ masakra

Gość magda.magda
autorko powinnas umowic sie z nim jako laska z erotycznego, przyjsc na to spotkanie i zerwac. Umow sie rano i postaraj sie aby byl tam pierwszy. A teraz korzystaj i zadawaj pytania, pytaj o ilosc o wiek, o miejsca, pytaj czy placil etc

Gość magda.magda
autorko powinnas umowic sie z nim jako laska z erotycznego, przyjsc na to spotkanie i zerwac. Umow sie rano i postaraj sie aby byl tam pierwszy. A teraz korzystaj i zadawaj pytania, pytaj o ilosc o wiek, o miejsca, pytaj czy placil etc

Gość mężuniomisiunio
Nominacja do Oskara Kafeterii w kategorii Najlepszy Dramat: NIE ZE MNĄ TE NUMERY Anitka_21 :) Jakies inne propozycje? Do autorki... brak wiedzy elementarnej mnie zadziwia u Ciebie, mam nadzieje ze selekcja naturalna zrobi swoje i się nie rozmnożysz. Ja na twoim miejscu umowil bym sie w jakiejs restauracji, o konkretnej godzinie. Wpadasz pół godziny spóźniona (mozesz kupic starter do telefonu i napisac z tego numeru że sie chwile spóźnisz) - ma to na celu wyeliminowanie przy ewentualnym spotkaniu tego że Cie zobaczy i ucieknie. To on ma tam na Ciebie czekac. Wiec wpadasz do tej restauracji, sprawdzasz czy jest - jak jest do but na twarz ;) Pozdrawiam

Gość żonamisiowaaaa
Mężunio mój! :* :* :* and the WINNER IS..... ANIIIIITTTTKKAAAAAAAA zdecydowanie oskar za głupotę, to jest tak głupie że nie może być prowokacją

hmm nie odpisal nic do tej pory wiec pewnie sie jzu dzisiaj nie doczekam ;/ ale jak odpsisze to mu napisze zebysmy sie jutro rani spotkali

ja pierdziele no nie rozumiem o co wamc hdozi to chyba dobrze ze sie pytam i radze w roznych sprawach niz jakbym siedziala z tym sama?? nie mam kolezanki zadnej z ktora bym mogla pogadac wiec sie pytam na forum proste a jak ktos nie chce odopwiaidadc to nie musi

i prosze mnie nie wyzywac od debilek b uzywajac takich slow sama sie nia stajesz ;/ i co cie obchodiz jaka szkle skonczylam na pewno lepsza od ciebie bo widze ze mam lepsza kulture osobiasta niz ty

Gość adorowana
ty sie dziwisz czemu Ludzie tak Cie wyzywaja? jak mozna nie wiedziec co to hpv I tego, ze bakterie sa na powierzchnii skory? co ty myslalas, ze w jego spermie wszystko bedzie? :D ojojoj.. najlepiej jt spotkaj sie z nim I rzuc go w cholere, bo sie marnujesz przy takim dupku.zerwij z nim kontakty I zacznij sie uczyc :P

Gość żonamisiowaaaa
popieram jakas popołudniowa szkoła, bo matury to Ty Anitko na pewno nie masz daje sobie rączkę uciąć A ziemia jest płaska czy okragła? Takie podchwytliwe pytanko