Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

Gość no dobra ale
my tez sie cieszymy ze ty taka madra jestes :)

Gość no dobra ale
anitka napisz co teraz myslisz, robisz.

Gość jesteście żenujący,wyśmiewając
a ty co nie masz swojego życia że zywisz się nieszczęsciem innych?? w telewizji masa telenowel jest

ja pieredole juz nie ogarniam tego wszystkiego ;( on jest jakis niernormalny teraz zsie zahcowuje jak kretyn... jego kolega do mnie dzwoni i zaczl sie tlumaczyc ze to konto dla jaja bylo zalozone i ze mam jeszcze szanse wrocic do egi ze to jakies noieporuzmienie ze mam przyjsc do nich bo siexz a lawce... zalosne po rpstu nie poszlam ram i wylaczylam telefon nie chce juz tego debila widziec nigdy ani slyszec w nic mu jusz nie uwierze za to moja matka poszla pod blok z nim ghadac i powiedziala mu slyszalam bo bylam na blkonie i posdluchiwalam powiedziala mu ze ma nie zwraca uwagi na moje jazdy ze ja mam jakies dopaly ale mi przejdzie i ma przyjs jutro to na pewnow szysktro bedzie ok no szok szczeka mi opadla wlasna matka sie tak zhacowuje woceb mnie nie gosrniam tego powiedzcie mi ze to jakis sen ;/;/

Gość no dobra ale
no Twoja matka to niezla krowa! Czy ona jest w ogole normalna??? A Ty sie czasem nie zlam. Tacy jak on - klamcy, dziwkarze sie nie zmieniaja. jesteście żenujący,wyśmiewając SPIERDALAJ!!!!!!

Gość no to zaczyna się coś dziać
Mój partner też założył sobie konto na takim portalu ale zanim mnie poznał i był wtedy sam. Jednak któregoś dnia coś mnie tknęło wejść na jego pocztę i tam przyszło powiadomienie z tego poratlu (nie wiedziałam że miał to konto) Weszłam tam i okazało się że to portal erotyczny a on wrzucił tam zdjęcie które ja mu zrobiłam. Jakie było jego tłumaczenie? Że zrobil to z ciekawości czy ktoś się odezwie. Ok mogłam to zrozumiec wtedy jak był sam ale jak był ze mną? Nie uwierzyłam mu. Były tam tez wiadomości od jakichś lasek ale ja nie znałam niemieckiego więc nie wiedziałam co tam pisze. Dodam, że wcześniej przyłapałam go jak napisał list miłosny do swojej byłej z którego też się tłumaczył że poprostu chciał ją sprawdzić co mu odpisze. Zenada, nikt normalny w takie tłu,aczenia by nie uwierzył. Mamy dwuletnie dziecko ale sie z nim rozeszłam. Nie chcę byc z kłamczuchem i zdrajcą któremu nie moge zaufać. To przykre że tak mało wartościowych ludzi teraz jest na świecie. Tyum bardziej współczuję Ci autorko że masz taka dwulicową matkę. Trzymaj się, ból po rozstaniu z tym patafianem w końcu minie zobaczysz. Mi zajęło to dwa lata, aż wreszcie odeszłam.

Gość maz 30l
a moj maz jest zalogowany na wszystkich chyba erotycznych randkowych i zyje jedyne co to pisze z tymi laskami a mam to w dupie i tyle :)

Gość no dobra ale
NIE CHYBA NAPRAWDE tylko on jest idiota!

Gość no to chyba się zaczyna
Kochana odpuśc go sobie naprawdę nie jest Ciebie wart. Widać nawet nie ma wyrzutów sumienia z tego powodu i zabawia się dalej. Nie wrato marnować życia i tracić łez dla palanta.

Gość no dobra ale
maz 30l to jestes jeszcze glupsza od meza!

nie wiem co ja teraz ze soba zrobie :( :( bez niego to juz nci mi nie zosytalo w zyciu jeszcze ciagle sie maktka drze ;/

On jest głupi jak but a twoja matka jeszcze gorsza. Jak jest sama to niech z nim będzie ona:) on po prostu chciał mieć stały związek z tobą i kurwy na boku. :) i teraz powiedział koledze i uzgodnili sobie wersję. Żal po prostu dupe ściska. Obiecaj że do niego nie wrócisz . Jeżeli to zrobisz dobijesz do poziomu tych pizdolin z internetu. Powiedz matce raz a dosadnie żeby ci życia nie układała a wogóle jej mówiłas czemu się rozstaliście ?

Gość no to zaczyna się coś dziać
a nie masz jakichś przyjaciół? Ja w sumie zawsze byłam samotnikiem i ciężko było mi kogokolwiek poznać bo ciężko komukolwiejk zaufać. W pierwszym związku dusiłam się 6lat tak bardzo bałam się znowu być sama ale z perspektywy czasu wiem że to nie było dla mnie dobre. Człowiek jednak najlepiej uczy się na swoich błędach. pamiętaj tylko że przysłośc przy nim czeka Cię żadna. Samo jego zachowanie po Waszej rozmowie świadczy o tym że jest palantem. Mam 31 lat trochę w życiu już przeszłam i wiem co mówię

Gość takie pytanie
Ile Wy macie lat ?

Gość ajajmdwjgadmw
a nie mozesz wyjechac?

nie mowilkam jej bo nie chce mik sie z nia gadac zreszt a nia sie nie da nmormalnie porozmawia jak cz czlowiekiem ;/ ciagle sie dreze tylko i mowi ze jestem gowniar ai nie znam zycia

Gość ajajmdwjgadmw
a nie mozesz wyjechac?

Gość takie pytanie
nie pracujesz? całe dnie siedzisz w domu ?

Gość ajajmdwjgadmw
a skad jestes? A do ojca?

A robisz błąd bo powinnas jej powiedzieć bo twoja matka myśli że masz jakieś jazdy. Powiedz jej w skrócie że cię zdradzał z dziwkami z netu i dodaj że czymś cię do tego zaraził. A skąd jesteś?

nie pracuje bo w wakacje mam wolen pracuje w skzole ... nie moge wyejchac nigdzie bo nie mam anwet na to kasy. do ojca tmy barfziej on ma zone iraczje nie jest zainterwsowany kotnaktem znami

a skad jesterm to chyba malowazne... z malego miasta wlaczylam teraz teleofn i mysalalmz e cos pisal do mnie alvbo dzwonil ale nie mam zadncyh polazczen ani esow. widocnzie szYko sie pocieszyl :(

Gość no dobra ale
a co liczylas ze cos napisze?? Daje se reke uciac ze Ty do niego wrocisz! i nie pisz ze nie!

Gość no dobra ale
a jakie wojewodztwo?

no nie myslalamz e tak latwo to przyjmie myslalam z ebedize mu chociaz troche na mnie zalezalo ale widac ze to ola to znaczy ze caly czas mial mnie gdzies ale to jes tupokarzajce masarka :(:( wojewodztwo mazowieckie jesli ci to cos mowi