Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

MOJ CHLOPAK MA KONTO NA PORTALU EROTYCZNYM

Polecane posty

moze faktycnzie macie racje to dlatego ze taks zybko psize ale jakos tak przywyklam jak wpislaam peirwszy psot to pisalam powoli ale teraz psize szybko bez zastanowienia i dlatego to rak wychodzi

Wcale się nie dziwię, że Twoj chłopak ładował w inne dziurki., Swój swojego zawsze znajdzie, pewnie taki sam jak Ty - DEBIL. Chociaz jednak cos Was różni - Ty nie myślisz wcale, On myśli penisem . ROZUMU U WAS OBOJGA BRAK.

Gość no dobra ale
no i to kolejny dowod na to jaka ty jestes glupia. ktos po tobie jedzie, a ty ja gdyby nigdy nic odpowiadasz na pytania, tlumaczysz sie. pewnie jakbym teraz zaczela byc dla ciebie mila to bys sie tu ze mna zakolegowala. i kto tu komu zrobi przysluge jak stad sie ewakuluje?

Gość jesteście żenujący,wyśmiewając
nie nie do ciebie psychopatko

Gość no dobra ale
jesteście żenujący,wyśmiewając to anitka :) nie wierze aby na tym topiku znalazly sie kobity tak samo rozumujace :D

wlasnie pokazujecie jakie jestescie,zadowolone z siebie,że wysmialy i poniżyly kogos. i z czego sie ryjesz NO DOBRA ALE? tak Anitka jest naiwna wierząc,że na kafeterii znajdzie pomoc i rady ale coz zawsze znajdzie sie jakas szmata co umie sie popisac tylko w necie,a w zyciu realnym pewnie jest gnojona przez wszystkich smutne:D

IDIOTKO ja nie popieram wszystkiego co robi ANITKA ale wkurwia mnie jak czytam takie cioty jak ty co tylko przychodza dosrać komus

Gość no dobra ale
jesteście żenujący,wyśmiewając zacznij odróżniać nicki i ich treści! tak na przyszłość. Tak Ci to pzreszkadza , a co Ty robisz?? Gnoisz mnie! Nie jesteś taka święta za jaką się uważasz!

Hejka, a ja mam taki problem z partnerem, to znaczy on ma ze mno. Chodzi o to, ze ja mam pokazny tylek a jego fallus znowu nie cieszy sie rozmiarowoscio I nie mozemy sobie poradzic. On sie zatapia. Mamy wyjscie jak mi dogodzic, bo przywionzujemy dlugopis do proncia I mi jest dobrze, ale on wtedy. Nic nie odczuwa. Co uwazacie, zeby co zrobic?

bo ci sie nalezy debilko biedaczka...

Gość no dobra ale
skończyłam z Wami! Anitka weź sobie wszystkich rady do serca (zainwestuj w osobowość) Nie dziękuj!

nie moge,byl normalny temat to przyczlapaly jakies trole

widze ze ten temat zszedl na psy wiec nie bede nic pisac chyba ze sie cos wydarzy bo nie wearto skoro sie naraziam tylko na takie opinie ludzie ktorxzy tyl ko w internecie sa tayc madrzy

ehh napisalm u smsa ze zycze powodzenia w noym zyciu i oby ju znikogo nie oszukal tak jak mnie :( i nic mi nie odpisal myslscie ze cos napisze??

Uważam że jesteś zbyt słaba, nie powinnas pisać ani nic. On ci nie odpisze, w ten sposób chce cię sprowokować. Może pogadamy na gg co? Też miałam taki problem, ten temat zszedł na psy, głupie lochy piszą bo im się nudzi, mogę ci pomóc pogadać skoro nie masz nikogo zaufanego.

Anitka ja Cie od poczontku czytam I Ci kibicuje, na poczontku wyznam, ze mi strasznie przykro, tak przykro, ze przykrzej juz byc nie moze. Normalnie wyje tutej jak kojot na westernie. Zmarnowalam juz dwa opakowania od chusteczek chigiemnicznych. Skonczyly mi sie, wiec przestalam szlochac. Sluchaj Ty go kochasz, on skoro probowal sie tlumaczyc tez Cie kocha. Tylko tera jest mu glupio, ze go odkrylas. Sprawa trochie ucichnie I on sie odezwie. Daje stowkie, ze sie nie poodda. Teraz udaje twardziela, ale zmieknie. A Ty nie daj sie zwiezc. Wybacz mmu, milosc to pienkne uczucie, nie kazdemu dane jest kochac. I pamietaj, prawdziwa milosc zwyciezy wszystko. One nie kochaly stad te chore rady. Ty jestes bochaterem na skale mlodego wernera. Cierpisz jak on, ale w imie czegos najcenniejszego w zyciu.

Gość figowa akacja
jeśli historia,którą tu opisałas jest prawdziwa to współczuję. przez portale rozpadło sie moje małżeństwo-poznał babe,samotną która tylko czekała na takiego głupka.olał rodzine i tyle. uwierzyła w jego bajeczki jaki to jest nieszcześliwy a ze mnie później już razem chcieli zrobić nienormalną. olej go i nic nie pisz.zbieraj siły dożycia bez niego,bo jak ci taki numerek odwalił to jest gówno wart. zauważyłam,ze faceci kochają internet i możliwości z nim związane. zapominają o rzeczywistości ..

Gość babababababa
Wszyscy którzy się czepiają Anity, albo smieją się, że jest kucharką w szkole, niech spierdalają!!!!!!! Tacy mądrzy, a świnie jakich mało przyszły sobie pożywkę z biednej dziewczyny zrobić. Ja trzymam kciuki Anita, sukami z kafe sie nie przejmuj, tylko nie pisz już do niego tych smsów, bo pomysli, że chcesz do niego wrócić.

Gość majeczkamajeczka
Anitko nie wolno Ci juz do niego wiecej napisac zadnego smsa!!! Musisz postarać się wymazać go ze swojego zycia. Naprawdę nie masz zandych kolezanek, kuzynek, obojetnie - kogos z kim moglabys sie spotkac, zeby nie siedziec w domu?? Bedzie wszystko dobrze, faceci oszukuja dziewczyny w kazdej sekundzie na calym swiecie, tak że nie ma co sie zalamywac tylko trzeba zyc dalej! Ja uwazam, ze jestes madra i bardzo ladnie zalatwilas ta sprawę, oby tak dalej!!

Gość no dobra ale
jeśli ktoś tu jest głupi to te co wielce wspieracie tego półgłówka Anitkę! Nikomu nie życzę takiego scenariusza, ale to co ta kobieta sobą reprezentuje to jakaś komedia połączona z dramatem! Drzoana Twoja wypowiedz jest the best! juz cie kocham :D

Gość majeczkamajeczka
Ciekawe czy na żywo też byście były takie bezczelne, żeby kogoś w twarz nazwać półgłówkiem. Dziewczyna jest młodsza, naiwna i ma mniej doświadczenia. Po to pisze na forum, żeby ktoś jej pomógł, kiedy ma trudną sytuację w życiu. Wchodzicie i się naśmiewacie, żeby sobie polepszyć humor? Jak Ci się nie podoba to co ona pisze to wyjdź nikt ci nie karze tu marnować czasu. Nie każdy musi być błyskotliwy i wyrachowany, żeby zasługiwać na szacunek.

czesc dziewczyny dziekuje bardfzo tym ktore mnie bronia i staja po moje stronie chcoaiz epwnie na to nie zasliuzylam... postanowilam juz do niego nie pisac on tez sie nie odezwal od tego czasu nie odpisla mi nic tylko sie zastanawam ciagle czy jednak dzisiaj przyjdzie cyz nie o tym co moja matka mu nagadala mma nadzieje z enie bo nie chce go juz wiecej ogladac ps jest teraz zalogowany na tej stronie ;/ ;/

Gość DCK
Dziewczyno, wiem, że Ci ciężko, sama przeżywam teraz coś podobnego. Najrozsądniej jest jednak zostawić tego padalca, z czasem coraz rzadziej podglądać jego aktywność na tej stronie (zdaję sobie sprawę, że ciężko przestać to robić). Jeśli on już teraz zachowuje się w ten sposób, to nie ma sensu tego ciągnąć. Znajdziesz sobie w końcu kogoś uczciwego, a na razie po prostu postaraj się odsapnąć, zająć czymś myśli i trzymać się postanowienia, żeby do niego nie wracać. Tylko byś się tym bardziej unieszczęśliwiała. Zakochanie w końcu mija, uczucia umierają, potrzebny jest na to jednak po prostu czas.

Słuchaj a jakby go podejść? Powiedz jaki on ma nick w internecie? Ją bardzo chętnie go znajdę i wlame mu się na stronę , robiłam już to dla paru osób:) zobaczymy czy pisał coś od waszego rozstania i co :-) jakby co możesz mi napisać na priv jak się zdecydujesz dam ci namiary.

Anitka wiem co czujesz ..Mam podobnie.. jestem juz zaręczona ale nie ufam mu własnie go sprawdzam ... jestem teraz zagranica a on pisze z jakaś panna w sensie ze mna na gg ja mu proponowałam sex bez zobowiązań on napoczatku że nie moze itd a teraz sie powoli łamie jak mowie że nitk sie nie dowie itp...czekam na dalszy rozwód wypadków dziewczyny tu siedzace zajrzyjcie do mojego tppiku tez bardzo prosze...http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5297099

moaj matka jest noenormalna...... pyta sie mnie czy sie juz pogodzilysmi i czy mi przeszlo bo ona nie ma zamiaru tolerowac tego ze ja go tak trkaujew on do mnie rpzychodiz a ja go wyrzucam... nie wytrzymalam i powiedzialam jej ze mnie zdradizl i ze to koniec a ona na to ze chyba jestm glupia zeby przez takie cos z nim konczyc ze to chlop i musi sie wyszales i powinam to zrozumiec porazkajkas porpsut ;"(:(

Gość Aagaataaa
Nie słuchaj mamy. On na pewno jeszcze się odezwie. A jeśli nie to tym lepiej dla Ciebie.