Gość kwasna_zelka Napisano Lipiec 17, 2012 Cześć, mam bardzo male piersi, w związku z czym mam problem z zakupem dopasowanego stanika. Przez 2 ostatnie dni chodziłam z siostrą po galeriach i nawet w dobrych, renomowanych, drogich sklepach nic nie ma. Babeczka w jednym z nich powiedziała mi tylko że powinnam nosić rozmiar 65A albo i mniejszy... Gdzie zatem mogę kupić takie rozmiarówki ? Orientujecie się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie masz wymiary ? Napisano Lipiec 17, 2012 dobry , renomowany sklep to nie triumpf czy esotiq ( czy jak to sie pisze ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwasna_zelka Napisano Lipiec 17, 2012 o takich nie mówię... eh... nie chcę się za bardzo przyznawać bo to wstyd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pannamajster Napisano Lipiec 18, 2012 popatrz w silago - mają 65A, i to takie całkiem ładne, klasyczne biustonosze, nieprzesadnie ozdobione, także nie będziesz wyglądać jak stara baba :) warto się zarejestrować, bo wtedy dodatkowe rabaty dostajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach