Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melomanka Asia

Piosenki, które lecą TYLKO w radiu

Polecane posty

Gość Melomanka Asia

Hej! Mam taką sytuację, że codziennie w pracy, przez całą zmianę, jestem katowana muzyką z taki stacji radiowych jak RMF i Zet. I słyszę tam wiele piosenek, których nie słyszę nigdzie indziej; nie znam nikogo, kto by tego badziewia słuchał lub komu by się ono podobało. W pracy musimy tego słuchać, bo każda inna stacja radiowa komuś tam się nie podoba, a że lepiej, by jednak coś tam w tle leciało, to jesteśmy skazane na te gnioty z Zet-ki. Na przykład taka piosenka: "Płomienne zorze budzą mnie ze snu". Nie cierpię jej, a w wyżej wymienionych stacjach radiowych leci niemal codziennie. :o Nigdy jej nie słyszałam poza radiem; kto w ogóle tego słucha??? To samo mnóstwo piosenek Bajmu, Kasi Kowalskiej itp. A z nowszych piosenka "Cie-szmy się z ma-łych rze-czy, bo wzór na szczę-ście w nich za-pi-sa-ny je-est". Nienawidzę tej sylabizacji! [wściekły] Zastanawiam się, dlaczego takie coś w ogóle leci w radiu. Oczywiście nie ma tam samych tego typu "przebojów", bo wtedy na pewno Zet-ki i RMF-u byśmy nie puszczały, ale - co irytujące - stanowią sporą część repertuaru.

Gość hmm kawałek to od zawsze
no nie uwierzę, że nigdzie poza radiem Kultu i Kazika nie słyszałaś :D No, chyba że ty tylko jakiś metal albo hip hop badź disco polo :D