Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulcyneaea

Wszyscy macie mozliwosc wyslania dzieci na wakacje na wies???

Polecane posty

i jeszcze teksty typu stać mnie zazdroscisz kochanienka Olgo ten tekst byl napisany w odpowiedzi na twoj atak ze snobow wychowuje ! spedzamy dwa razy do roku wakacje w cieplych krajach bo na co dzien jak napisalam mieszkamy pod miastem gdzie jest cisza spokuj, las, laki i jezioro wiec nie ma potrzeby spedzania wakacji na wsi poza tym moje dzieci boja sie kur swin i krow ja zreszta tez a juz w szczegolnosci krow

Gość mi mala z pracy
No coz, zwykle tak bywa, ze ci co wychowywali sie na wsi, ze wsi pochodza, rodzine na wsi maja to ciagna tam i sami dzieciaki na takie wakacje wysylaja... takie maja doswiadczenia, wies wyssali z mlekiem matki;) Ja mam rodzine w miastach - i miasteczkach, w duzym miescie sie wychowalam, za wsia nieszczegolnie przepadam- no chyba, ze jakas taka kaszubska, mazurska, gdzie mozna na zaglach poplywac :) Nie palam miloscia do chlewu i swin, tak samo maz, i nie sadze, zeby nasze dziecko palalo. Idealne wakacje dla mnie to byly obozy zeglarskie, kajakowe, krajoznawcze, nurkowanie itd, i podobne atrakcje zamierzam zapewniac dzieciom. Nie kosztuja majatku, a sa super, duzo ucza, rozwijaja pasje, a i wypoczac mozna wysmienicie, poznac nowych ludzi, nowe przyjaznie itd. A sama obecnie najbardziej lubie czmychnac gdzies nad Morze Srodziemne, albo Atlantyk, i przy 100% gwarantowanej pogodzie nadal aktywnie spedzac urlop:)

Gość mi mala z pracy
a, w dziecinstwie na wakacje jezdzilam tez w gory, czesto z rodzicami... ale to tez zwykle zeby chodzic po gorach, a nie siedziec ze swiniami :) chociaz jestem typowym wodniakiem i jak mam wybor, to zawsze jednak wybiore sporty wodne i plaze.

Gość eeeww
wies to super sprawa, a ze dzieci by wyly bo mialy buy wakacje na wsi spedzic to normalnie wysmialabym swoje dziecko w oczy za takie kapryszenie,niech sie cieszy ze w bloku nie siedzi zamkniete

Gość czytam bo lubię
same bogaczki, a na sniadanie jedzą chleb z marmoladą i smaruja się kremem za 10zł. Dobre panie jesteście, dawno się tak nie usmiałam.

Gość nie widzę związku
między zamożnością, a pobytem dzieci na wsi na wakacjach. Jedni lubią wieś, inni nie. A wystarczy, ze jeden miesiąc urlop weżmie mama a drugi tata i wakacje z dzieckiem spędzi gdziekolwiek, zamiast podsyłać je rodzinie na wsi, a samemu odpocząć w tym czasie. Bo to 'swieże wiejskie powietrze' to chyba po prostu wymówka, żeby odpocząć od własnych dzieciaków :) W mieście też można świetne wakacje spędzić

Gość heheheh
a ja lubie odpocząc od walsnych dzieciakow bo czasmai dają w kosc i bywają neiznosne wiec od czaus do czasu urlop od nich dobrze nam robi :D

nie trzeba byc bogaczem zeby wygodnie mieszkac i spedzac urlopy za granica , wystarczy miec dobra prace i nie mieszkac w Polsce. Chleb z marmolada bardzo lubie i moje dzieci tez , tosty z marmolada bardzo dobre

Gość heheheh
Agonia tak uskarzalas sie jakie to dzisiejsze nastolatki są rozebstwione ,ze sie malują ubierają ,nic szacunku ani pokory, wspolczujesz wszyskim co mają corki , bo sama masz i chcialabys anby zniknela z twojego zycia, bo jest okropna i nieznosisz jej,zachowuje sie jak ksiezniczka i roszczeniowiec, tylko daj daj, a ty jako matka jak wlasnie corke wychowujesz? rowniez na okrooną rozbestwioną malolate , sama pisalas o tych dzisiejszych nastolatkach jakie są i swoją corke do nich zasegregowalas.Dalej z nich rob ksieszniczki tylko sie pozniej nie wyplakuj ze twoja corka tak sie zachowuje co krytykujesz

Gość heheheh
Prosze tu twoje wpisy o wlasnej corce, i wyszlo szydlo z worka , dlaczego taka "delikatnisia" jest, jak kurva nawet kur bac i patrzysz na to ze by sie zaplakala na wsi.Sama ją tak.Gdzie wy zyjecie ze tacy jestescie starchliwi i popadający w rozpacz gdyt mniejsza wygoda jest?Tak wychowalas to masz, a teraz corke najgorsza zrobilas co sama lepsza nie ejstes.Twoj wpis: 13:59 [zgłoś do usunięcia] Agonia36 Mam tez corke starsza od synka , knabrna , nieprzyjemna caly czas cos mataczy, podkrada moje rzeczy, ma fochy krzyczy obraza sie o byle co , jej pokuj to wielki syf , nigdy sie nie przytula nigdy nie powie kocham cie , caly czas jak sie odwroce to bije i szturcha brata wlasciwie tylko synek jest moja ostoja w drodze z przedzszkola potrafi nazbierac mi narecz mleczy ( dla niego to zolte kwiatki) i wszystkie troski takim bukietem rozwiac. Chcialabym bardzo miec jeszcze jedno dziecko ale paniczny strach ze bedzie kolejna dziewczynka studzi skutecznie moj zapal

Gość heheheh
16:36 [zgłoś do usunięcia] Agonia36 W piatek kupowalismy lody corka chciala karton rozkow syn karton duszkow zaczli sie awanturowac wiec zadecydowalam stanowczo ze w takim razie ja wybieram karton lodow wybralam taki mix dla kazdego cos dobrego synek byl troche zawiedziony ale po kilku minutach juz chwycil karton i sie cieszyl , corka dostala szalu caly dzien na mnie wrzeszczala , trzaskala dzwiami , chodzila obrazona krzyczala do brata - i co maly gnojku cieszysz sie? Chce zeby zniknela , boje sie ze wszystkie dziewczynki ktore splodzimy beda takimi koszmarkami dlatego wole nie miec wiecej dzieci, patrze sie na rodzicow dziewczynek i wspolczuje bo mam wrazenie ze takie sa wlasnie dziewczynki , wredne piskliwe z roszczeniowa postawa ksiezniczki gdzie liczy sie tylko ja ja . Dzisiejsze nastolatki-dziewczynki wymalowane wydekoltowane jak stare k...y jezyk bulwarczy chamstwo i bezczelnosc az bije, i to czesto gowniary ktorym niczego w domu nie brakuje, chlopcy sa inni maja zainteresowania sa bardziej delikatni od dziweczyn Miec dzisiaj dwie corki to jak strzal w kolano

Gość heheheh
i co Agonia? taka swieta jestes ?? corke tak obrazasz , a sama co tutaj w tym topiku napisalas? ksiezniczki z siebie robicie ,bo dla was wies to zgroza i uszcerbek na psychice, a ty pisesz teraz o dzisiejszej mlodziezy jaka beszcelna w tym twoja corka i wymalowana jak kurvaa, hahahah.Super wizerunek sobie stworzylas Przechwalassz sie gdzie wyjezdzacie ,jakie dzieci masz wygodnickie a w innym topiku uskarzasz sie

:) : ) dawaj dawaj dalej posmieje sie jeszcze szukaj szukaj i wklejaj rozumiem ze jestes rozzalona tylko nie bardzo wiem na co ale taz nie zabardzo mnie to obchodzi :)

bo dla was wies to zgroza i uszcerbek na psychice uszczerbek na psychice to raczej ty masz kochanienka i to nie maly

Gość jak zwykle agonia
taka aj waj. co to nie ona. buaha wyzej sra niz dupe ma przyzwzcyajone to smego tamtego. lepiej sie czujesz jak sie pochwalisz.

A ty lepiej bys sie czula jak bym biadolila ? O tak z pewnoscia tak :) no coz takie zycie, jednemu sie powodzi drugiemu nie, jeden z ledwoscia dzieci na wies wysle a drugi leci z dziecmi na Arube Ze sie chwale - tak to odbierasz twoj problem ale uwazaj bo ci ze zlosci zylka peknie Ty jestes zapewne z tych co sasiadowi potrafia samochod ze zlosci porysowac bo drozszy i lepszy he he