Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghtgrre

Mam problem !! odpowiedzcie prosze.

Polecane posty

Gość ghtgrre

wiem, ze dla was to pestka, pewnie zaraz uslysze 'ale masz problemy, ze inni maja wieksza'' ale chce szczerosci... wiec tak; rok temu w sierpniu poznalam na dyskotece fajnego chlopaka. mieszka od dobrych kilku lat w niemczech.. ale nie o to chodzi. Teraz przyjechal znow do polski, chce sie ze mna zobaczyc, myslalam na poczatku, ze na imprezie sie spotkamy.. ale chyba jednak nie.. bo cos mi sie zdaje, ze jednak na normalnym gruncie, gdzies pojdziemy na spacer, i to ja musze do niego jechac.. (ok godziny autobusem) to akurat lubie, i jezdzenie mnie odpręża. on nie moze, bo nie trafi i sie zgubi.. chodzi mi glownie o to, ze gdy on mnie wteyd widzial.. to bylo ciemno, nie bylo mi widac zmian skornych o ktore najbardziej sie martwie. teraz sie zobaczymy za dnia i boje sie, ze sie przerazi :( a tak bardzo mu na mnie zalezy..wiem o tym.. ale tak bardzo sie wstydze swojej buzi :(

kochana, do końca życia nie będziesz się ukrywała. jak normalny facet to nie będzie miało znaczenie co tam masz źle czy nie tak. a jak burak to chyba lepiej że dowiesz się od razu a nie później.prawda? powodzenia

Gość ghtgrre
Dziekuje... chcial jutro sie spotkac, akurat jutro ide na impreze, wiec myslalam, ze on tez tam bedzie..ze bedziemy tanczyc, przetanczymy cala noc, bedzie co robic, jakos uplynie czas... a na spacerze boje sie, ze nie dosc moja skora, to i jeszcze moze byc brak tematu :(

Gość olgierdek
a co z twoją mordą jest nie tak ?

Gość Doris18
Ubierz cos wystrzałowego i koniecznie szpilki. Mnie to zawsze pomaga odrazu jestem pewniejsza siebie.