Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputronic

Komputer za 1500zł??

Polecane posty

Gość komputronic

Potrzebuję komputera stacjonarnego,. lub laptopa, bo mój obecny pada i to na maksa. Czy da się coś kupić z sensem w cenie do 1500zł ? Dla kogoś kto dużo pisze...korzysta z internetu...Prawie nie gram w gry...Mam tylko inwazję kurczaków i zume...Po prostu nie mam czasu grać. Tak więc to komputer bardziej do pracy...Mógł by być laptop...ale czy coś w tej cenie znajdę?

od laptopa uciekaj. raz że dorsza (mniej ergonomiczna) klawiatura to w dodatku mniejszy ekran (co ma wpływ na korzystanie z sieci czy edycję tekstu) a za 1500 złoży coś sensownego ale wiele nie oczekuj.

Gość luizaluizaluiza
chyba kpisz

Gość ejejejejej
ja na Allegro kupiłam nowego laptopa z oprogramowaniem za 1200zł,korzystam tylko z internetu ,ale z grami nie ma problemu ,mam go rok i jestem zadowolona

Gość komputronic
Kurczę, szlag mnie chyba trafi, bo kasę potrzebuję na remont domu :(. Miałam dostać coś z firmy, ale okazało się że w domu muszę pracować na swoim sprzęcie :(. Szkoda mi teraz wyłożyć więcej...Ale z drugiej strony to był by tez zakup na lata... Przyznam sie Wam szczerze, że myślałam że coś się znajdzie całkiem niezłego w tej cenie :(.

Gość ejejejejej
Levviatan kupiłam taki tani,żeby w razie problemów nie wkładać kasy pół roku przed nim kupiłam Toshibe za 4 tysiące,przez głupotę spaliłam płytę główną ,nowa miała kosztować 2 tysiące więc zrezygnowałam, komputronic nie nastawiaj się na to,że komputer będzie Ci służył latami ,ja popełniłam błąd kupując taki drogi