Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zmarszczek jak narazie

kiedy krem przeciw zmarszczkowy?

Polecane posty

Gość bez zmarszczek jak narazie

jak wyzej, mam 30 lat i w sumie nie mam problemu ze zmarszczkami, ze wzgledu na to,ze mam tlusta cere, wiadomo na suchej powstaja wczesniej,ale nie wiem kiedy powiennam zaczac cos mocniejszzego,niz krem nawilzajacy

Gość udiwehrfjdfvhejw
dziewczyny doradzcie:)

Gość udiwehrfjdfvhejw
eh, no wlasnie tak myslalam:O

Gość Jestem do niczego :((
Ja smaruję twarz olejem kokoswym i daje lepsze efekty od jakiegolkiwek kremu, a uzywłam ich steki swego czasu :/ Poczytaj o OCM- świetna sparwa.

Gość MJJBHFFGCFDFDX
Ja do 30stki, zero zmarsczek a po 30stece to juz było z gorki :) tez sie olejuje.

Gość zmarszcza
Kiedy pojawią się zmarszczki ;-) A tak poważnie to już wcześniej warto stosować jakieś kremy, które będą pielęgnowały skórę. Polecam np. kremową maskę z mango HB. Chodzi o ten kosmetyk - http://hbkosmetik.pl/index.php/kremowa-maska-z-mango.html Skóra gładka, nawilżona, a ewentualne drobne zmarszczki ukryte.

Gość ankasta
Teoretycznie po 25 roku zycia ale duzo zalezy od genow i stylu zycia. Czasami lepiej nie tracic pieniedzy na drogie kremy tylko sobie zafundowac raz na jakis czas profesjonalny zabieg. Jestes z Warszawy? W stolicy w wiekszosci salonow doradza Ci profesjonalnie jak dbac o skore. Oznakami starzenia sie sa nie tylko zmarszczki. Dodatkowo tlusta skora jest dosc problematyczna w pielegnacji ale i na taka sa sposoby:) http://ankasta.bloog.pl/

Gość Maria44
Odkąd zaczęłam stosować Awaderm Face, moja skóra nie jest już taka rozciągnięta. Moja cera się wyrównała, drobne pryszcze zniknęły, moja skóra jest nawilżona oraz odżywiona wymaganymi mikroelementami. Produkt ma lekką konsystencję i przyjemny zapach, łagodnie pielęgnuje skórę i natychmiastowo poprawia jej kondycję. Cena jest przystępna, a efekty porównać można do drogich zabiegów w salonach piękności wymagających sporo pieniędzy i czasu.

Gość gość
WYPERIRDALAĆ żałosne spamerskie KUUUUVRVVY!!!!

Gość gość
Anti Aging, potem długo nic.