Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia iskierka

po czym poznac ze maz cie zdradza

Polecane posty

Mam podejrzenia ze mąż mi się puszcza nie mam dowodów ale już samo to ze jest kierowca tira powoduje ze mu nie wierze ale od czasu kiedy zaszłam w ciążę moja połowa zaczął swirowac Coraz dłuższe wyjazdy coraz krótsze wizyty w domu często tel poza zasięgiemitd skasowane w tel wszystkie wiadomości połączenia ba coraz mniejsze zarobki a o seksie już nie wspomnę A kiedy urodził nam się syn to już wogóle nie ma go w domu

tak tylko kobieta potrafi nie mam dowodów ale podejrzewam że mnie zdradza ? ja pierdole wytłumaczy mi ktoś po chuja takie jazdy sobie robicie?

Gość idcfvgbn
kurva!!!!!!! ty wiesz co to takiego interpunkcja???:o

Gość prosze cie bardzo
u mnie tak wlasnie bylo nie zwraca uwagi na Ciebie: (partner zakochał się w innej kobiecie), nagle zmienia tryb dnia i swoje przyzwyczajenia, wygląda na ciągle zamyślonego, jest nieobecny duchem, jak mówisz do niego to on nie reaguje, dopiero za którymś razem Ciebie słucha, reaguje agresywnie (ponieważ ma wyrzuty sumienia i poczucie winy), twierdzi, że tylko Ty jesteś winna, że miedzy Wami się nie układa, czepia się wszystkiego i wszystkich, ma ciągłe pretensje o byle głupstwo, twierdzi, że nic nie robisz, widzi w Tobie same wady i je wytyka, twierdzi, że nic Cię nie interesuje, doprowadza do awantur w zasadzie o nic, porównuje Cię, jaka byłaś kiedyś a teraz, chce wzbudzić w Tobie poczucie winy, coraz bardziej mu przeszkadzasz, unikanie kontaktów seksualnych (nie chce zdradzić tej drugiej), nie kocha się z Tobą mając zawsze wytłumaczenie dlaczego nie, udaje, że jest wiecznie zmęczony, wieczorami staje się agresywny po to aby usprawiedliwić swoją niechęć do seksu, prowokuje Ciebie do agresywnych zachowań, dużo głuchych telefonów albo pomyłek, kiedy ty odbierasz telefon, itp., nie wyciąga telefonu komórkowego z kieszeni, nie dopuszcza do sytuacji aby telefon leżał na widoku abyś nie mogła go przeglądnąć, wyłącza w nim sygnał dzwonka i sms-ów, sms-y treści erotycznej tłumaczy pomyłką, ukradkiem spogląda na telefon, podczas rozmowy wychodzi z pokoju, ścisza głos, dyskretnie Tobie się przygląda, czy czasami czegoś nie usłyszałaś, samotne wyjścia o dziwnych porach, niby to do kumpla, itp.

Nie jestem typem zazdrosnicy. nie robię scen ani awantur ale już rząd przylapalam. męża na kłamstwie kręcił sciemnial ze niby do pozna pracował i stąd przez pól dnia nie mogłam się dodzwonić tylko ze zapomniał iż pisał mi dzień wcześniej ze właśnie zaczyna kręcić długą pauze

nie zwraca uwagi na Ciebie: (partner zakochał się w innej kobiecie)" następna piękna nadinterpretacja nie interesuje sie tobą ? Od razu zdradza nie mówi ci Kocham cie ? = zdradza właśnie uporządkował i wykasował sobie skrzynkę odbiorczą w telefonie ? = oczywiście że cię zdradza itp :P leczcie się poniektóre

Gość bingobingo
co to znaczy kręcic długą pauze??? :-O

Gość prosze cie bardzo
Regres nie masz nic do powiedzenia? To jest standard u zdradzacza niestety , ja mam juz to za soba , od roku rozwiedziona . Wszystko sie zgadzalo .:D

Dokładnie tak jest kłóci się o byle gowno. wypomina niestworzone rzeczy obraza się o wszystko a potem mówi ze to moja wina ze niby małe dziecko i ze to ja jestem nerwowa Cholera jasna ukrece mu łeb

To jest standard u zdradzacza niestety , ja mam juz to za soba , od roku rozwiedziona . Wszystko sie zgadzalo " naprawdę jesteś tak zidiociała że wszystko przyjmujesz przez pryzmat własnej osoby i własnych doświadczeń ?

Kierowcy muszą odpoczywać w zależności od 9 godz do 24 godzin czaszek stoi gdzieś cały weekend a wiecie te parkingi imprezy bary no i kobiety

Gość prosze cie bardzo
Tak Regres jestem zidiociala :D Uspokoilo Cie to ?

Gość swinkakrumkrum
ja tez sie podpisuje pod ta lista. swietny zbior zachowan, ktore bija na alarm. przezylam to/

Gość ghrrrrrrrr
iskierka, wstaw wyro do jego tira i popierdalaj razem z nim:D

Gość podbijam i się podpisuję
dokładnie taki jest standard zachowań zdradzacza. rozwiedziona od 4,5 roku

Właśnie dostałam wiadomość ze nie wróci jednak na weekend do domu bo coś tam się opóźnia i ze jest mu przykro ze tęskni no ale nic nie może zrobić

Kierowcy muszą odpoczywać w zależności od 9 godz do 24 godzin czaszek stoi gdzieś cały weekend a wiecie te parkingi imprezy bary no i kobiety" Oczywiście jak wychodziłaś za niego za mąż to nie wiedziałaś czym sie zajmuje i co robi?

Gość prosze cie bardzo
Kasia udawaj ze wszystko jest ok i bacznie przygladaj sie mezowi. Kobieta zawsze wie kiedy sie cos swieci -intuicja w tych przypadkach raczej nie zawodzi. Wyjdzie predzej czy pozniej .

Regres, Wy faceci jestescie mniej wyczuleni na szczegoly. To sa typowe objawy dla zdrady

Gość swinkakrumkrum
regres, ty nie badz taki przemadrzaly

Wiedziałam oczywiscie ale wtedy wracał częściej i chętniej do domu zarabiał więcej nie kłamał nie czyscil tel przed powrotem do domu kocha się ze mną itd

Gość jaką robisz zupe z tytki?
podrzuc mu dyktafon lub inne podobne urzadzenie typu kamerka w długopisie , na allegro kupisz za grosze tylko pamietaj zeby wybrac z jak najdłuzszym czasem nagrywania , zanim wróci zapewne bateria siądzie ale co sie nagrało to twoje , twarde dowody nawet do sądu bo to ze cie zdradza jest pewne jak 2 plus 2

Regres, Wy faceci jestescie mniej wyczuleni na szczegoly. To sa typowe objawy dla zdrady" Ok,w porzadku a czy autorka ma DOWODY? POWTÓRZĘ D O W O D Y ? Bo jak na razie to coś sobie ubzdurała i tak sie nakręca bo mąż jezdzi Tirami

Gość swinkakrumkrum
Ja nie mialam D O W O D O W, ale podejrzenia ( z listy zachowan). No i sam sie przyznal w koncu. Wiec widzisz regres, nie trzeba miec D O W O D O W. Wystarczy po prostu byc czujnym no i znac swojego faceta/

Wiedziałam oczywiscie ale wtedy wracał częściej i chętniej do domu zarabiał więcej nie kłamał nie czyscil tel przed powrotem do domu kocha się ze mną itd" Czyli tu jest pies pogrzebany ... Mniejsza kasa w twojej kieszeni mniej męża w domu... Dam ci radę Zacznij ty więcej zarabiać i zajmij sie trochę sobą Bo jak na razie to widać że nie możesz sie pogodzić z czymś co było kiedyś a teraz tego nie ma czytaj : większa kasa, czesciej mąż w domu

Gość kazda srednio nawet
inteligentna kobieta pozna ze cos nie teges mozna posprawdzac co i jak no i jak sie wie ze cos jest na rzeczy.przygotowac sie,bo ja bym od razu złozyła sprawe do sądu,a trzeba miec dowody,zeby było orzeczenie o winie,a jak bedzie to sie alimenty nalezą,bo przeciez jak sie rozstaniecie ,,,pogorszy sie zapewne "stopa" zyciowa.czemu honorowo rezygnowac z czegos co ustawa przewiduje