Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ytr

Obozy młodzieżowe - wakacyjne.

Polecane posty

Gość makabre-ska
Dzieciaki uwielbiają strzelać. Zobacz ile dzieciaków biega po podwórkach i "strzela" z patyków. Dlatego takie obozy są fajne. Uczą je że broń to nie zabawka.

Gość hirch
Taka prawda że trzeba czyms przyciągać dzieciaki :) A paintball jest interesujący :)

Gość Aginse
Ale zdanie, że dzieciaki lubią strzelać mnie przeraziło ;P Chyba jednak nie wszyscy :)

Gość -siedem-
Dzieciaki lubią bawić się w wojnę, w czterech pancernych, w wojsko. To nie jest nic złego. Ważne żeby wiedziały że broń to nie zabawka.

Gość gość
duzo ofert dla mlodziezy mozna znalezc tutaj www.pantur.pl - ja od kilku lat posylam tam dzieci i wracaja naprawde mega zadowolone :)

Gość gość
w niektórych ośrodkach mają kadrę świetnie przeszkoloną w opiece i organizowaniu wypoczynku młodzieży. my w tym roku wysyłamy dzieci na obóz „Dziesięć przygód” do górskiego ośrodka www.hotelodys.pl jestem przekonana,że to będzie dla nich aktywny i wartościowy wypoczynek na świeżym powietrzu. znakomite walory wychowawcze ma dla mnie zabawa i nauka nowych umiejętności w gronie przyjaciół.

Gość gość
ja w tym roku wyslalam dziecko na oboz do Rimini z Czerwiński Travel. po powrocie z obozu syn od razu mowil, ze chce jeszcze:D

Gość gość
fajne takie obozy naprawde super sa 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość TreleMorele1987
Grunt, żeby dzieci nie zmuszać do takiego wyjazdu, bo będzie się czuło, że jest tam za karę ;p a ciekawą ofertę, wg. mnie ma Szkoła Tropicieli: http://szkolatropicieli.pl/zima-2016/ a fajne jest też to, że obozy odbywają się w zamkach na terenie Polski ;)

Gość gość
Bardzo ciekawa oferte wyjazdow dla dzieci i młodzieży ma również biuro podrozy http://harctur.warszawa.pl/ Maja również w ofercie atrakcyjne obozy językowe :)

Gość gość
My w tym roku tez jedziemy na urlop i to wreszcie tylko we dwoje. Dzieciaki jada na oboz do Bułgarii z http://harctur.warszawa.pl/rekreacja,pg,menu4.html a my gdzie nas oczy poniosą :)

Gość gość
W paintballu nie ma nic złego. Dziecko powinno próbować różnych rzeczy - zwiedzać inne kraje, poznawać innych ludzi, uczyć się gry w tenisa albo w krykieta, przełamywać swoje świadomości, uczyć się współpracy w grupie i samodzielnego zdobywania informacji. Im więcej zadań i aktywności na obozie tym lepiej. Tak jest na obozach Atas :)

Od lat organizujemy obozy paintballowe, nerfowe, obozy ASG oraz obozy militarne zarówno dla dzieci, jak i młodzieży (oczywiście z odpowiednio dostosowanym programem). Trzeba podkreślić, że ASG czy paintball są rozrywką drużynową, która oprócz ruchu na świeżym powietrzu zapewnia rozwój zdolności taktycznego i strategicznego planowania, zacieśnia więzy w grupie i przede wszystkim uczy pracy z zespołem - czyli wszystkiego tego, na co stawia dziś nowoczesna edukacja. Jeżeli młodzież dobrze się przy tym bawi, biegając po lesie - to czemu nie? :)

Gość Martynaxx
Jedną z najlepszych opcji spędzania wakacji są obozy młodzieżowe w świetnym towarzystwie. Natknęłam się ostatnio na artykuł,w którym polecana jest także pewna dziedzina sportu -> http://www.caffepiwnica.pl/nauka-windsurfingu -na-obozi... polecam do zapoznania się z artykułem