Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę mama będę

Kornelia vs Marcelina

Polecane posty

Gość będę mama będę

Które imię wam się bardziej podoba? Nie chce żebyś ktoś podejmował za mnie decyzję, jedynie chce zobaczyć jak te imiona są postrzegane

Gość MasterI11.
oba wieśniackie :)

Gość Strasznie mnie dziś boli głowa
Ostatnio imię Nadia stało się bardzo modne.

Gość ddfssfgdsfgdfs
Z dwoja złego ładniejsze Marcelina

Gość będę mama będę ..
to jakie proponujecie?

Gość muminka 91
Kornelia fajnie dla malej dziewczynki i starszej pani, a Marcelina tak sadze pasuje idealnie dla malej dziewczynki, nastolatki, kobiety i starszej pani. Mi osobiscie zadne nie podoba sie, ale jakbym miala wybierac to od biedy Marcelina chociaz uwazam, ze oba sa nijakie...Na pewno imie Marcelina jest rzadziej wybierane niz Kornelia, bo imie Kornelia daja teraz dosyc czesto. Moze masz inne imiona w zanadrzu?

Gość lena ##
a mi sie podoba i jedno i drugie imię znam i Kornelkę i Marcelinę i obie są ładne, fajne

Gość będę mama będę ..
no niestety nie.. może macie jakieś ciekawe propozycje?

Gość bhcoiuh
nie podoba mi sie zadne moze dlatego ze znam dziewczyny o tych imionach i jedna jest niezrownowazona psychicznie a druga tez do normalnych nei nalezy... mnie podoba sie Zuzanna wydaje mi sie ze jest dosc popularne, ale nei na tyle zeby 20 dziewczynek w przedszkolu je nosilo:)

Gość fvfetgvre
Marcelinka ładniejsze :)

Gość klaudia1617
mi sie marz od dawna Kornelia:) jest piękne

Gość będę mama ..
Podnoszę może ktoś ma jakieś propozycje :)

Gość Lilia9
Najbardziej mi się podoba Kornelia.Jeśli chodzi o zdrobnienia dla małej dziewczynki :Kornelcia,Kornelka .Dla nastolatki:Korni,Kornela,Nela .

hmm ani jedno ani drugie,...szczerze. ale jakby to byly jedynie 2 dostepne imiona to wybralabym Marceline!:) Kornelia jest trudnym imieniem...Marcelinka brzmi przyjazniej.poza tym biorac pod uwage ze mlodzi ludzie dzis czesto wyjezdzaja za granice imie marcelina bedzie mniejszym problemem dla obcokrajowcow niz Kornelia...mam kolezanke o zwyklym wydawaloby sie imieniu Justyna, bylysmy na wakacjach we wloszech i poznani Wlosi mieli wielki problem z wypowiedzeniem jej imienia!!!wkurzala sie strasznie. Mam na imie ANia i imo ze jest popularne to baaaardzo je lubie bo nie ma z nim problemu,nikt go nie przekreca i w ogole.dlatego jestem zwolenniczka prostych imon Jak Ania lwasnie, Alicja, Monika ktore w wielu jezykach brzmia podobnie.:)