Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On...Prosi o pomoc

Spózniajacy sie okres ..

Polecane posty

Gość On...Prosi o pomoc

Witam. Mojej dziewczynie spoznia sie okres martwie sie bo to juz drugi dzien. Co moze byc przyczyna tego ?:(:(:( Pomocy ..

Gość On...Prosi o pomoc
kochalem sie z moja dziewczyna krotko po okresie z zabezpieczeniem typu prezerwatywa. Czytalem duzo na internecie o dniach niepolodnych i wlasnie to byly dni nie plodne strasznie sie boimy no ale przeciez to jest praktycznie nie realne :( Prosze o pomoc kogos doswiadczonego ..

niby pisza ze te dni plodne powinny byc w te i te dni ale tak naprawde kazda kobieta jest inna i dzien owulacji moze sie roznic. to zrobcie test ciazowy

to moze byc tez od stresu, jakis zmian chorobowych w organizmie albo czynnikow jest tysiace. dopuki nie pojdzie do ginekologa to bedziecei gdybac i sie nie dowiecie dlaczego okres nie przyszedl

Gość On...Prosi o pomoc
Ostatnimi dniami bardzo sie klocimy bardzo zyjemy w stresie. Podczas stosunku prezerwatywa nie pekla na bank bo sprawdzalem a okresu nie ma . Czy stres moze byc przyczyna tego ze nie ma okresu ?

jesli jest osoba ktora bardzo bierze wszystko do siebie to owszem... ale jak sie klocicie to moze naprawde ciaza, wtedy kobieta jest taka czepliwa

Gość panna mariann
Mi sie czesto spoznia okres i nie jestem w ciazy. Choc jedna dzidze juz mam:))

Gość bhcoiuh
drugi dzien to rzeczywiscie powod do niepokoju... no bez jaj ja przez 6 lat mialam regularne miesiaczki a w ostatnik polroczu raz co 4 raz co 6 tygodni wiec przestancie sie martwic! jesli w ciagu tygodnia nie dostanie to zrobcie test i sie dowiecie

Gość On...Prosi o pomoc
Ale prezerwatywa nie pekla a nawet powiem tak ze jak mialo dojsc do wytrysku do wyłożyłem penisa wiec nie ma mowy zeby cos sie dostalo do srodka .

ale jak sie teraz martwia to wczesniej musiala miec regularny. zazwyczaj pierwsza mysl ciaza w takim przypadku ale moze byc wiele czynnikow i efektow wiec trzeba isc do lekarza

Gość On...Prosi o pomoc
Wiecie strasznie sie martwie poniewaz nie jestem gotowy na bycie Tata moze naprawde tylko za bardzo panikuje ...

ach sory nie doczytalam ja myslalam ze to 2 tydzien. w takim razie nie ma co siac paniki. w koncu przyjdzie

Gość On...Prosi o pomoc
Mojej dziewczynie spoznial sie okres 1-2dni a czasami nawet 4 wiec wiecie . Poprostu szukam otuchy ..

Gość bhcoiuh
ale skoro twierdzisz ze nie pekla ani sie nie zsunela to jakim cudem mialaby byc w ciazy? no badzmy powazni...

Gość On...Prosi o pomoc
Mam taka nadzieje bo jak bedzie cos nie tak to ja nie wiem co zrobie :(:(:(

Gość On...Prosi o pomoc
no wlasnie chyba za wczescie panikuje . Dziewczyna nie ma zadnych dziwnych objawow tylko ten stres ..

Gość To jest oryginał
Jak nie pękła prezerwatywa to ciąża tylko z powietrza "P

staniesz na wysokosci zadania... no niestety oprocz przyjemnosci sex ma inne zastosowanie

Gość On...Prosi o pomoc
Dobrze poczekam jeszcze z kilka dni i zobaczymy pozniej a wam Panie ile sie spoznia okres ?

Gość On...Prosi o pomoc
to gratulacje ..

Gość On...Prosi o pomoc
tylko ze ja uprawialem seks .. i to dlatego tak sie stresuje

Gość On...Prosi o pomoc
19

Gość bhcoiuh
najwiecej 10 dni a teraz nawet nei wiem ile bo ostatni mialam ponad 5 tyg temu ale przez ostatnie pol roku mialam bardzo nieregularne