Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerw....

Czujnik dymu w samochodzie?????????

Polecane posty

Gość wnerw....

Chce załozyc w samochodzie czujnik dymu ktory by wydawał dzwiek ilekroc ktos zapali tam papierosa. Czy nadaja sie do tego standradowe czujniki dymu? I czy czujnik zareaguje jesli ktos bedzie palił przy otwartym oknie czy tez dym musiałby wypełnic cały samochod?

Gość cxzccc
lepiej zwolnij palaczy jeśli się nie słuchają :classic_cool: sam pale, ale nigdy w samochodzie

Gość wnerw....
tu nie chodzi o palaczy w pracy tylko o mojego brata ktory jest nałogowym palaczem i pali w samochodzie:o jego samochod sie popsuł wiec teraz jezdzi moim. przestrzegam go zeby nie palił ale nie wierze ze sie powstrzymuje😠

Gość gość
U nas nie ma w żadnym aucie za to w domu owszem to podstawa. Jakiś czas temu nawet zainwestowaliśmy w czujnik czadu ze smarhome24 który ma opcję wysyłania powiadomień na smartfona także bardzo fajna opcja ze względu na to że jeśli nikogo nie będzie w domu to dostajemy informację co się dzieje

Gość esterakojder
Jasne że smartfonem również można obsługiwać, mam inteligentną wtyczkę właśnie ze smarthome i spokojnie obsługuję ją właśnie smartfonem także bardzo fajna opcja polecam

Gość karolina911
obsługa urządzeń z poziomu smartfona naprawdę jest wygodna, czy to chodzi o czujniki dymu czy nawet o zdalnego pilota przy włączaniu klimatyzacji w domu albo świateł.. no po prostu różne zastosowania warte zakupu. Co do czujniku dymu to dobrze przydaje się w domu, kupiłam w smarthome24

Gość Ramocsrsa
Czujnik dymu inteligenty sterowany aplikacją w domu to ciekawe rozwiązanie. Ogólnie fajnie jest posiadać różne zabezpieczające oraz ułatwiające życie urządzenia sterowane aplikacjami. Jednak żeby móc podpinać takie urządzenia trzeba mieć naprawdę dobrze zorganizowaną instalację elektryczna. Dlatego jeśli zastanawiacie się nad jakimiś porządnymi specjalistami od instalacji to polecam firmę Smart Tech Ready.

Gość piczonn
W domu mam czujnik dymu ze sklepu https://smarthome24.pl jednak w samochodzie jeszcze nie mam i nie mam pojecia sadzicie, ze takie jak z tej strony sie nadaja do auta czy musza byc jakies inne, specjalne?

Gość daroslawxxx
Moja żona ma taki czujnik w samochodzie ze smarthome. Jest osobą która bardzo sobie ceni bezpieczeństwo także dużo mamy tego typu gadgetów . Zona ma samochód zwykły także marka się nie liczy urządzenie możesz zainstalować wszędzie