Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezradnaaa

chłopak przyajciołki

Polecane posty

Gość bezradnaaa

Z moja przyjaciółką znam się już 11 lat pół roku temu poznała chłopaka i są razem już od paru miesięcy początkowo dobrze się z nim dogadywałam, on brał swojego kolegę i spędzaliśmy czas w czwórkę , choć chcę podkreślić że to nie był każdy wolny czas. Z czasem zaczęło mu to przeszkadzać i zakończyliśmy wspólne wypady. Moja przyjaciółka stanęła przed problemem związanym z czasem jaki musiała poświęcic swojemu chłopakowi i mi. Z czasem zauważyłam że mi wcale nie poświęca. Poszłam z nia o tym pogadać i dowiedziałm się że jej chłopak zabronił jej ze mną się spotykać bo twierdził że ja ją przeciwko niemu nastawiam, co mija się z prawda. Spytała go wprost czy chce żebyśmy nei utrzymywały kontaktu a on odpowiedział że mamy ograniczyć choć i tak nasze stosunki zostały bardzo ograniczone. Lubiłam go ale przez to co teraz robi zaczęłam go nienawidzić. To pierwsza sytuacja kiedy ona ma chłopaka. Czy to ze mną jest coś nei tak czy to coś złego że chciałabym spędzić z nią chociaż jeden dzień w tygodniu?? Napiszcie co o tym myślicie i czy macie jakieś pomysły na rozwiązanie tej całej sytuacji??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować