boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Witam mam problem , a zarazem pytanie , 29.06 współżyłam z chłopakiem , ostatnia miesiączkę miałam 14.06. dziś jest 18.07 , i nie widac miesiączki :( . robiliśmy to bez zabezpieczenia ( przerywany ) , jednak zawsze gdy stosowaliśmy metodę przerywaną , wszystko było oky , on zawsze uważał , nigdy nie doszło w środku do wytrysku .. dużo czytałam w necie , i się strasznie boję nie mogę byc w ciązy :( , do tej pory zawsze miałam na piersiach zielone żyłki , w tym momencie na lewej nie mam zadnych natomiast na prawej piersi mam i wydaje mi się że są bardziej zielone . okres spóźnia mi się już 4 dzien :( , ( dodamm iż śluz mam przezroczysty ) . proooszee pomóżcie , czy to może być ciąża ? :(((((. może znacie jakieś domowe sposoby żeby sprawdzić czy się jestw ciązy ? ( jak tak proszę podawać propozycje ) , oprooocz testu ! nie chce narazie robic . :(( czekam na odpowiedź . ! z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manaam 0 Napisano Lipiec 18, 2012 4 dni ? to nic nie znaczy jeszcze. Poczekaj jeszcz ze 3 dni , jak nie będzie okresu to zrób test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 18, 2012 dodam też iż osttanim czasem , mam dziwną sytuacje w domu , wprowadziła się do nas koleżanka z dziećmi , oni są mali , latają krzyczą , ( ja nie jestem do takiego czegoś przyzwyczajona ) , może to przez ten stres ? ;> . czasami czuję jakby ten okres miał zaraz nadejść ale to chwilowe jest . proszę pomóżcie ! czy to napewno ciąża ? czy moze być to spowodowanym tym stresem ( tą sytuacją w domu) , albo tym że zamartwiam się że to ciąża ? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 18, 2012 do manaam : no 4 dni , wsumie miesiąc temu miałam 14.06 a dwa miesiące temu 15.05 , od kąd zaczełam współżyć zmieniły mi się daty miesiączkowania .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 18, 2012 taaa... żyj dalej złudzeniami... stres, dobre sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kristin1990 0 Napisano Lipiec 18, 2012 oczywiście że stres może być powodem brak miesiączki. wykonaj test to będziesz miała pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Lipiec 18, 2012 Owszem może, ale nie ma co się łudzić. Odbyła stosunek bez zabezpieczenia (stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną!!!) podczas owulacji lub zaraz po i teraz wmawianie sobie, że brak miesiączki jest spowodowany stresem jest raczej zaklinaniem rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość junn Napisano Lipiec 18, 2012 "może znacie jakieś domowe sposoby żeby sprawdzić czy się jestw ciązy ? ( jak tak proszę podawać propozycje ) , oprooocz testu ! nie chce narazie robic ." Hm, oprócz testu to może szklana kula albo wahadełko? Weź przestań, rób test i nie wymyślaj. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kristin1990 0 Napisano Lipiec 18, 2012 owszem masz racje istnieje prawdopodobieństwo ciąży ,ale brak miesiączki może być spowodowane stresem . Autorka na pewno nie myśli teraz o niczym innym więc się stresuje. To też może być przyczyna. Najlepiej niech zrobi test to będzie wszystko jasne. Nie szukaj domowych sposobów i nie wymyślaj tylko szoruj do apteki. ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 19, 2012 hmmm , teraz to mnie wystraszyłyście . mam nadzieję że ten okres przybędzie , nigdy nie zwracałam uwagi wsumie na moją @ kiedy dokładnie mam mieć , od jakiegoś czasu zaczełam kontrolowac , mam nadzieję że to nie ciąża ... ;( poczekam jeszcze jakiś czzas , jak nie zrobi test , może jeszcze przydzie . Ale on naprawdę uważał , bo nie chhce żeby były jakies konsekwencje z naszego współżycia . oby ta miesiączka nadeszła . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Lipiec 19, 2012 Domowy test ciążowy: Weź szklankę o pojemności 250ml, nasikaj do połowy, wsyp łyżeczkę sody, łyżeczkę cukru, pół łyżeczki soli, szczyptę pieprzu. Na koniec wbij białko jajka, jeśli się zetnie to jesteś w ciąży, jeśli się nie zetnie to nie jesteś. Skuteczność domowego testu ciążowego taka jak domowych metod antykoncepcyjnych (stosunek przerywany). Jak chcesz to jutro Ci podam wzór na prawdopodobieństwo ciąży, ale to już wyższa matematyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariiika 0 Napisano Lipiec 19, 2012 On uważał... a wiesz ze przed wytryskiem tez uwalniają sie plemniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 22, 2012 no to tak dziołszki , :D dostałam wczoraj okreeees :D !! , jestem w niebo wzięta :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewkos 0 Napisano Lipiec 23, 2012 Dziewczynko ile Ty masz lat, że Twoim sposobem na antykoncepcje jest seks przerywany???? Żal.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boonuus_rpk 0 Napisano Lipiec 23, 2012 Ewkos : dziewczynko moze przestań się interesowac :) i daruj sobie tego typu teksty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach