Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22monika22

seks na zgodę czy to dobry pomysł

Polecane posty

Gość 22monika22

Witam mam 22lata ,a mój chłopak 24lata Od jakiegoś czasu mam kryzys w związku,bo on jest zazdrosny i ciezko nam się dogadać mieliśmy nawet ciche dni i on zaproponował mi seks na zgodę, bo chce o tym wszystkim zapomnieć co było złe między nami.Dodam ,że nie mieszkamy razem i jesteśmy ze sobą 4 miesiące wiem że to mało ,ale to by nie był nasz pierwszy raz :) jak myślicie czy to uzdrowi nasze relacje?

Gość gość
Chj ci w cyce!!!

Gość gość
Moniko seks niestety nie jest rozwiązaniem problemów. Facet chce zwyczajnie się z Tobą przespać bez zabiegania o to bo ma taką potrzebe. Twoja decyzja czy tak łatwo mu się oddasz, tylko potem nie żałuj.

Gość gość
co p*****asz to twoje :classic_cool:

Gość gość
Przecież ten facet chce Cię tylko przelecieć. Bez rozmowy i zrozumienia nie da się niczego naprawić. Czasami ludzie rozmawiają godzinami, przepraszają się wzajemnie i bywa tak, że kończą godzenie się w sypialni, ale to po kilku latach związku gdzie oboje są dojrzali i wiedzą, że najważniejsza jest rozmowa. W tym wieku powinnaś wiedzieć takie rzeczy

Gość gość
4 miesiące i takie problemy ?

Gość gość
Przede wszystkim szczera i spokojna rozmowa. Jak już się pogodzicie i wszystko wyjasnicie to możecie pomyśleć o seksie, ale na zgodę tylko seks to nie jest dobry pomysł.