Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toresik112

Rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość toresik112

Hej Jutro o 9 mam swoja pierwszą rozmowę kwalifikacyjną. Co powinienem wiedzieć, co robić, jak się zachowywać. Praca na stanowiku Magazynier. Czy powinienem wiedzieć coś o fakturach co gdzie się znajduję co pisze? Proszę o pomoc

Gość toresik112
dzieki, a jakies inne wskazówki

Gość dupa jasia poszla spać
gdzie to

hmm inne wskazówki a mozesz mi powiedzieć ile masz lat ??????? bo w pracy na magazyniera najczęściej jest potrzebne doświadczenie chyba ze chodzi ci o prace na produkcji ?

jezeli na magazyniera to nie wiem jakim cudem masz pierwszy raz rozmowe kwalifikacyjną .....

Gość toresik112
Mam 19 lat

Gość toresik112
Skończyłem szkołe i teraz ide na studia zaoczne, ale żeby się jakoś utrzymać w wiekszym miescie szukałem też pracy i zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjna, wczesniej nie byllem na romowie nigdy, pracowalem tylko w okresie wakacyjnym na budowach.

Gość toresik112
może ktoś dać jakieś wskazówki

pytania na rozmowie są takie same jak na tej stronie co ci wyslalam. ja na pracownika produkcji mialam powiedziec cos o sobie. a potem wymienić swoje slabe i mocne strony ....potem facet opowiedzial mi cos o firmie i mialam rózne cwiczenia manualne. nie wiem jak to magazynier...

Gość przede wszystkim luz
i nie robic sobie nadziei , idziesz gadasz co będzie to będzie :) Sprecyzuj swoje oczekiwania finansowe , ubierz sie schludnie. Nie spóźnij się i zapisz z kim masz rozmowę. nie wie jakie pytania mogą padać na rozmowie na takie stanowisko , więc szczegółów ci nie podam

życzę szczęscia na rozmowie i tego byś dostał tą prace.... ja nic wiecej ci nie pomoge moze ktos inny sama mam 19 lat i mialam tylko jedna taka rozmowę

Gość a jamyślęże
może coś o bhp? wiadomo, że na magazynie są konkretne przepisy, odpowiedni strój obowiązuje itp... nic innego nie przychodzi mi do głowy, może ta rozmowa to zwykła formalność :)

Gość toresik112
wlasnie też myslę, że mogą spytac o bhp i o faktury jak się wystawia co jest na fakturze i to co na tej stronie wczesniej, ale ja odrazu wpadam w panikie przed takimi rozmowami? a jak mam sie ubrac? wbic sie w garniaka czy cos innego?

masz ubrać sie ładnie ale nie na galowo jak na zakonczenie szkoly np .. jak dla mnie to kiczowate ....jakas koszula normalne spodnie i buty

Gość toresik112
dupa jasia poszla spać dzięki za pomoc. A co do twojej rozmowy to jak poszło? Na jakie stanowisko.. U mnie śmieszne jest to, że roznosiłem Multum CV wysyłąlem i nawet nie wiem jak ta firma do której idę się nazywa^^ Kobieta strasznie nie wyraznie mówiła i podała adres kolejowa 15 3 piętro 3 drzwi od prawej, wyslalem tyle Cv, że nie mogę zajarzyć jaka firma odpowiedziała telefoniczne no ale ryzyk fizyk pójde i bede udawał, że chcialem trafic do tej firmy bla bla

Gość uhauha
spokojnie, mój facet też nigdy nie pracował jako magazynier i dostał od razu tą robotę. Nie wiem jaką masz osobowość, ale mój facet jest naprawdę niezły w rozmowach kwalifik. nawet jak się na czymś nie zna, to go przyjmują. Ja mam odwrotnie. To kwestia tego czy ktoś się potrafi sprzedać. On zawsze podchodził do wszystkiego z luzem i dlatego chyba nie ma niepowodzeń. Nie słuchaj tu ludzi że musisz mieć doświadczenie, tego nauczysz się w pracy, mój chłopak szybko łapał co i jak i już pracuje tam czwarty rok.

Gość Wtornicki
grunt to nie pierdnąć

Gość toresik112
dam rade jakos :) a jak nie to zostaje praca na budowie gdzieś moje koło ratunkowe