Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaseeebam

Lewatywa wypróżnianie Kilka pytań

Polecane posty

Gość aaseeebam

Witam, chcialabym zrobić lewatywę, ale mam parę pytań. Po 1: czy wg Was mogę robić lewatywe jeśli biorę tabletki antny? W necie wyczytałam, że mogę, ale moze ktos ma inne informacje na ten temat? po 2: czy potrzebna jest mi lewatywa skoro wyprózniam się bardzo często, czasem wydaje mi się że za często, bo po kazdym wiekszym posiłku idę siadać na kibel. Zawsze. Taką mam przemianę materii, że jedno popycha kolejne. Czy też lewatywa niezależnie od częstotliwosci oprozniania oczyszcza dogłębniej jelita? no i jeszcze jedno: wczesniej robilam lewatywę dwukrotnie i za żadnym razem nie mogłam nawet 5 minut wytrzymać, co ja mówię, nawet 3ch, bo mnie od razu cisnęło tak okrutnie, że ledwo do kibla dało się dolecieć

Gość Lena 888888888888
Lewatywa pomaga oczyścić organizm z toksyn. Sama ją stosuje raz w tygodniu. Kiedy kamienie kałowe osadzają się w jelitach wchłanianie witamin i mikroelementów jest utrudnione. Michał Tombak fajnie to opisał w swojej książce. Odkąd robię lewatywe schudłam 3kg. Półtoralitra wody na początek i 2 łyżki soku z cytryny. Teraz robie z litra wody. Nic nie szkodzi ze bierzesz tabletki anty. rób spokojnie tą lewatywe. Jak nie wytrzymujesz do konca to rób w pozycji "kota" z pupa w górze taK ŻEby nie mogło nic wypłynąć :)i rób w toalecie

Gość xwdz
Pozycja "kota"..hahahahahaha ja pierdziele

Gość marchewka z przemytu
Pozycja kota mnie rozwaliła omg ;)

Naprawdę, może to zbytnie uogólnienie ale czytając ten temat można się dowiedzieć że kobiety: są w stanie głodować bo pomimo zylionów artykułów na temat szkodliwości i nieskuteczności takiego rozwiązania te nie raczyły przeczytac żadnego z nich bo Baśka z drugiej klatki powiedziała że działa są w stanie wierzyć znachorom których teorie są sprzeczne ze stanem nowoczesnej wiedzy, których książki są w jednej lidze z podatnikami tarota i żaden poważny naukowiec się pod tym ni podpisze są w stanie robić lewatywę co kilka dni bo ktoś im wmówił że to dobre dla zdrowia a potem chcą aby uważać je za nowoczesne, poważne i racjonalne