Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka.si.a

Nie umiem być wierna

Polecane posty

Gość Ka.si.a

Mam problem, nie umiem być wierna, może jakiś czas pare miesięcy, a potem zdradzam. Zdradzam przelotnie, albo zaplątuje się w dłuższe znajomości. Nie chce taka być, czy tego sie ine da jakoś zmienić?:(

Gość ..Piotr B. dr dziennikarstwa.
Mam to w duupie

Gość Ka.si.a
Boje się ze to się nigdy nie zmieni

Ej co nas to kuurwa obchodzi

Gość Ka.si.a
Może Ciebie nie obchodzi ale mnie tak

Nie zawracaj duupy ludziom :D

Gość psychiatra z sąsiedztwa
dlaczego to robisz?

Gość RoważnaKasia
nudzi cie szybko wszystko,musisz isc do psychologa,potrzebujesz adrenaliny i nowych przeżyć,to nie może wciąż trwać ,musisz to zmienić

Gość Ka.si.a
Nie mam pojęcia dlaczego, nawet po nie mam wyrzutów sumienia, ale nie chce tego robić.

Gość Ka.si.a
Może mnie nudzi racja, a może myśle czy to nie przez to ze wychowywałam sie bez ojca i potrzebuje jakiejś bliskości..

Ej debile nie dajcie sie nabrać na prowokacje, kuurwa trace wiare w inteligencje polaków

zastanów się bo to ważne jest żeby przestać chyba powinno się usunać przyczyne a nie przypudrować syfa, prawda?

Gość nie ma to jak usprawiedliwić
zwyczajne kurewstwo brakiem ojca :D

Gość Ka.si.a
;/

Gość buddrys
jeżeli potrzebujesz szaleństwa, wrażeń i adrenaliny to pójdź pod latarnię , przy okazji kasę zarobisz i HIV-a :)

Gość Ka.si.a
Mam dużo zajęć. Nie sypiam raczej z przypadkowymi kolesiami po imprezach. To raczej jak prwadzenie podwójnego zycia przez jakiś czas.

Gość Ka.si.a
Jestem w pełni zdrowa, badam się oraz jestem honorowym dawca krwi

Gość RoważnaKasia
przeciez jak z jednym byś była to też by cię wspierał i przytulał,nie musialabys skakac z kwiatka na kwiatek,musi być inna przyczyna,amoże w dzieciństwie mama kupowała tobie często nowe zabawki aby zaspokic twoja tęsknotę za ojcem??szybko ci sie nudzily wyrzucalas je w kąt i to robisz z facetami chcesz czegos nowego,chcesz by wciąż sie cos dzialo.albo potrzebujesz wiecznej adoracji

Gość kasaa
Widać te wyrzuty nie są na tyle duże skoro nadal to robisz,nie czujesz obrzydzenia do tego?Poza tym w związku nie musi być nudno bo są uczucia których nie masz w przelotnych znajomościach

ale KOGO ty zdradzasz? bo z twojej wypowiedzi wynika, że zmieniasz kolesi jak rękawiczki przeskakując z kwiatka na kwiatek chcesz powiedzieć, że w tym wzystkim jest jeszcze stały partner, który to wszystko ZNOSI?

Gość Ka.si.a
Nie raczej nie kupowała mi ciągle nowych zabawek. Mam wspaniałego faceta, wspiera mnie i przytula. Może nie za często uprawiamy seks, ale to nie jest powód zeby robić takie rzeczy jak ja... i tak było zawsze. Adoracji też ciągłej nie potrzebuje, jestem ładną kobietą zwracam na siebie uwage i nie z każdym chce iść do łozka. Do tego mężczyzn wybieram zawsze starszych nigdy w moim wieku

Barany jeebane, to prowokacja

Gość Ka.si.a
Nie raczej nie kupowała mi ciągle nowych zabawek. Mam wspaniałego faceta, wspiera mnie i przytula. Może nie za często uprawiamy seks, ale to nie jest powód zeby robić takie rzeczy jak ja... i tak było zawsze. Adoracji też ciągłej nie potrzebuje, jestem ładną kobietą zwracam na siebie uwage i nie z każdym chce iść do łozka. Do tego mężczyzn wybieram zawsze starszych nigdy w moim wieku

barany jeebane, to prowokacja

Gość Ka.si.a
Nie są duże wyrzuty, wstaje rano z łózka otrzepuje się biore kąpiel i zapominam, dosłownie jak chleb powszedni. Tak w tym wszytskim jest stały partner, z którym nie mieszkam, jetseśmy razem ponad 3 lata. Wychodze od niego o 23, jade do swojego domu i o 1 przychodzi inny facet.

Gość RoważnaKasia
to wybierz sobie starszego partnera na stałe

Gość kasaa
o matko...

Gość Ka.si.a
Boje się ze nie umiem kochać. Od pół roku spotykam się z facetem 11 lat starszym, ale nie wiem czy chce z nim być, czy chce być z moim obecnym mężczyzną.

Gość buddrys
Piotrze B nie udawaj, jakbyś nie wiedział o tym, że takich kobiet jak ta Kaśka jest na pęczki i robią wszystko aby spieerdolić swoje fantastyczne życie bo mają dość męża, który rano przynosi z piekarni gorące bułeczki i podaje żonce śniadanie do łóżka a potem jedzie na 10 godzin do pracy i wraca z bukietem róż dla żonki , nudy, nudy, nudy w związku , kobieta się nudzi i szuka wrażeń i jej celem jest kloszard, który okrada pojemniki PCK :)