Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znawca Dam

Oto idealna figura kobiety

Polecane posty

Kurczę ....Świat schodzi na psy:( Nic tylko "cycki za małe" .A kobieta to przecież czowiek, calość. Albo ma to coś , albo nie.

Fajna, ale tak sobie myśłę, że wspólczesny kult ciała przysłania we współczesnym świecie wszystko. Ps. Wiem ,wiem. Powiało "moherowym beretem" :D

Gość Uczelnia_odpovviada
5 kg za gruba. Dupa wielka i cycki ma obwisłe bez stanika. Musialaby przejsc lifting.

Gość wielke PHI!
Czy ty tego tłuszczu nie widzisz, Regres

Gość REDssohn
Nie ma czegoś takiego, jak idealna figura - każdemu podoba się coś innego.

Gość aetera g a
Dla mnie to jest idealna figura: http://p.alejka.pl/i2/p_new/12/40/ariel-black-biustonosz-na-duzy-biust_0_b.jpg http://img.bazarek.pl/36204/6007/3304324/250_16996793014fab91c40ea2d.jpg http://diores.pl/images/KRISLINE/_foto_m/marakesh_cza.jpg Zawsze wybierałem dziewczyny z dużym biustem. Małe piersi mnie odpychają, raz próbowałem być z panna z małym B - seks z taką nie sprawiał mi przyjemności bo po prostu mnie nie pociągała. Wolę juz kobite która ma większą pupę, nie ma kaloryfera na brzuchu ale pełne kształty. Dzisiejsza moda na bezcycate, płaskie baby w ogole mi nie odpowiada. Np http://c.wrzuta.pl/wm11308/5139441a0016695246937f1b/0/monica%20bellucci taka Monica Bellucci, nie jest szczupła a uważam ją za jeną z seksowniejszych kobiet. Czy Salma Hayek - ładna kobieta o pełnych kształtach. Za to aseksualna jest dla mnie np Shakira - dziwna twarz i brak biustu. Najważniejsza jest twarz - ładna buzia w odpowiednim majkijazu zawsze zwróci moją uwagę, ciemne włosy i stanik wypełniony biustem. A rzeczona tu Miranda Kerr w ogóle nie mój typ. Twarz zdiwionego dziecka, wydaje się być naiwną. Figrua dorastającej dziewczynki. NIe kręcąmnie lolitki.

Gość zygotka84
Mnie się nie podoba i nie mówię tego z zazdrości. Nie podoba mi się taki typ urody i biust troszkę za mały, choć nogi i brzuch super. VS ma inne, znacznie ładniejsze "Aniołki" :)

MIranda jest idealna, szczupła, a przy tym ma ładne piersi i delikatnie zaznaczoną talię. Oczywiście wypowiadające się tu pasztety będą pisać jako faceci i wymyślać, że grubaski są atrakcyjniejsze. Ale wmawiajcie sobie dalej... :D

Gość ta laska na fotkach to jakiś
" Motoangelo MIranda jest idealna, szczupła, a przy tym ma ładne piersi i delikatnie zaznaczoną talię. Oczywiście wypowiadające się tu pasztety będą pisać jako faceci i wymyślać, że grubaski są atrakcyjniejsze. Ale wmawiajcie sobie dalej... " a ty oczywiście wiesz najlepiej, kto jest facetem a kto nie:D zyj dalej w swoim ograniczonym umysle:D miranda to wieszak, a ja jestem facetem. nie musisz w to wierzyc, ale to juz twoje problemy w glowce:) milego dnia, dzieciaku.

Gość kaminskyyy
ta z linku regresa ma troche za wielka dupe jak na moj gust. taka wydeta za bardzo; swoja droga ciekawe czy naturalna?

Gość kaminskyyy
No, ona jest taka przy kości, ale ma ładną buzię. A chyba tak to też jes, że większość facetów w pierwszej chwili zwraca jednak uwagę na twarz.. tak przy pierwszym spotkaniu itd. DObrze, że jest taka różnorodność gustów- w ten sposób każda i każdy znajdzie kogoś dla siebie ;)

Nie ma czegoś takiego jak idealna figura,próbowano już wiele razy stworzyć komputerowy model idealnej kobiety ,biorąc to co najlepsze ze znanych kobiet będących niby kanonem piękna.Efekty były takie sobie, bo nie każdemu facetowi efekt tych zabiegów się podobał ,bo to za szczupła/za puszysta ,za duży biust/dla innych za mały biust itd to samo co w kafeteryjnej dyskusji.Nigdy nie miałem kobiety z jakimś dużym biustem poprostu mnie to nie rajcuje ,ale rozumiem takich menów którym taki biust się podoba.Mamy różne wyobrażenia kobiecego piękna i całe szczęście bo możemy się dobrać w pary,jeśli byłby tylko jeden kanon ideału to inni wyglądający inaczej,odbiegający od tego ideału nie mieliby małe szanse na związek.Taka dyskusja to przypomina trochę ten odwieczny spór, co było pierwsze jajko czy kura.

Gość adrianna wygrywa
adriana sklenarikova - piekniejsza,duze usta, blondyna, ladniejsze cialo, ladne piersi,najdluzsze nogi w modelingu= moj ideal kobiety.

Gość wrzućcie na forum o dietkach
oczywiście na kafe to zobaczycie co się będzie działo ;)

Gość to ja tez się wypowiem moze
kobieta z linka wg mnie ma fajne ciałko, aż jej zazdroszczę tego braku cellulitu:P mam taką figurę jak ona z tym, że może w biodrach jakieś 5 cm więcej i piersi w rozmiarze 70C, więc większe no ale niestety ona ma super nogi czym ja się nie mogę pochwalić:D w kryjących rajstopach wyglądają super, bez już gorzej:O

na ostatnim cycki wypchane:P podobno takie zgrabne, a ja mam figurę jak na 1 i 3 a chł źle bo mi widać jak im kości biodrowe i mówi że muszę więcej jeść:/ co wy na to?

Gość ewelinda29
br.. czytam i co? zazdrość wyziera z waszych postów! babsztyle podszywają się pod facetow! hehehe i wypisują głupoty. MIRANDA JEST SLICZNA. Pod kazdym względem:) i piszę to jako kobieta, nie lesbijka, zaznaczam, w pełni hetero, tylko bez cienia zazdrości. :P

Gość eeeeetaaaammmmm
To fotografia,częściowo przerobiona w fotoshopie,zeby oceniać kogoś w 21 wieku trzeba zobaczyc go w realu:D

Gość znawca ntn
nudna figura, nudna twarz, ale mi idealna kobieta 😴 🖐️