Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA NARZECZONA 2

NARZECZONY W ARESZCIE,CO ROBIĆ???

Polecane posty

Gość eee tammm
jesli jest to pocieszenie to ja zaplacilam za 3 rozprawy ponad 8 tysiecy w Warszawie, ale adwokat pierwsza klasa, super linia obrony, i najwazniejsze udalo sie

Dzieci mogą zaskarżyć matkę owszem,córka chciała to zrobić,ale zaszantażowała i ją. Co z tego,że dzieci mają po 18 lat,mieszkają z nią,ona pobiera pieniądze z alimentów a im nic nie daje. Na to też są dowody w tel. narzeczonego. Sms,że matka nie chce im dać na to czy na to czy na bilet żeby mogły przyjechać do ojca. Tylko co z tego skoro nie wiem jak mam tych wszystkich dowodów użyć bez pomocy adwokata. Kompletnie nie rozumiem działania sadów i prokuratorów. Jutro będę w Warszawie,chciałabym pójść do sądu ale o co mam pytać i kogo wiem kiedy jest rozprawa,wiem z jakiego art jest zarzut czy w sądzie dowiem się czegoś więcęj???

Gość zona-byla-zona
Nie mozesz pozyczyc??Moze masz cos co mozesz sprzedac?zloto?Taki adwokat z urzedu moze byc chooojowy, ale jesli nie stac cie to tak jak eeee tam napisala musisz isc do sadu i pytac o adwokata z urzedu.Szczerze ci wspolczuje.

Gość eee tammm
dokladnie adwokat z urzedu wie ze i tak dostanie wyplate bez wzgledu na to czy wybroni czy nie...a ktory sad w Warszawie?? przy terespolskiej??

Gość annia.....................
No to już masz dowody Trzymaj mocno te SMS-y.

Gość eee tammm
to wydzial karny?? na terespolskiej sa dwa III wydzial karny i chyba IV wydzial karny wszystko musisz miec w papierach, sygnatury akt itd, idz i dowiedz sie czy narzeczony ma szanse jeszcze na adwokata z urzedu, wydaje mi sie, ze w jego imieniu mozesz to zalatwic...

Gość zona-byla-zona
Sa tez darmowe strony z poradami prawnymi, poszukaj i napisz do prawnika, odpowiadaja na pytania darmowo.

Na widzeniu narzeczony powiedział,że nikt go nie informował o tym,że może starać sie o ustanowienie obrońcy z urzędu,dla mnie jakieś to nie logiczne. A jeśli chodzi czy mnie stać niestety nie. W momencie jak zaczynaliśmy wspólne życie zaczynaliśmy od zera,od podstaw musięliśmy wszystko kupować jak powiedziałam, on odszedł z domu nie zabierając dosłownie nic,ja też miałam nie wiele. Wszystkie oszczędności poszły na rozpoczęcie nowego życia. Wiadomo nie jest łatwo,zarabia się też nie za dużo a wszystko trzeba było opłacać. Teraz nie mamy nic poza długami za mieszkanie,dzięki temu,że został aresztowany stracił pracę

Gość eee tammm
jesli to na terespolskiej w Warszawie to moge pocieszyc ze jest tam jedna sedzina ktora jest bardzo przychylna ojcom, moj znajomy toczyl walke o dzieci i wygral, mimo ze nie dawano mu szans, bo przeciez dzieci z matka powinny byc itd ale wygral

Do Ania....mam sms,dokument kiedy zrzekł się darowizną mieszkania na syna,a potem następny dokument,że w miesiąc po darowaniu mieszkania była oskarżyła go o napaść,próbę gwałtu itd, Fakt ten zgłasza o 9.00 rano, a o 16.00 tego samego dnia biega z aparatem po osiedlu i cyka zdjęcia,do 20.00 przerabia focie w photoshopie i wrzuca do netu. Czy tak się zachowuje maltretowana kobieta nad którą ktoś się znęca. Myślę że powinna zadbać o swoje bezpieczeństwo jeśli mąż taki bandyta a nie na luzie siedzieć przed komuterkiem. Dla mnie to chora sytuacja,ale wiem,że dobry adwokat wiedziałby co zrobić z takimi dowodami. żałuję,że nie nagrywałam jak dzwoniła do nas i przez rok nękała tel, oraz że nie zachowało się więcej sms.

do eeee tamm.........niestety sąd na marszałkowskiej

Gość 37283782
coś sie tu nie klei, w jakiej sprawie zatem do was dzwoniła i o co nękała? Widziałaś kiedykowliek, zeby on płaicl alimenty? Tzn,. czy to widziałas, jakies druki podstemplowane?

tak mam wszystkie jego dokumenty,nie mięliśmy przed sobą tajemnic. Nękała nas ponieważ najpierw się rozwiodła potem jak chciał związać się ze mną ubłagała żeby jednak nie odchodził. Został z nią,myślał ze ona nadal go kocha,a potem właśnie jak z nią został najpierw namówiła go na zrzeczenie mieszkania darowizną na rzecz syna a potem zaskarżyła że ja maltretuje,wtedy on odszedł na dobre i zamieszkaliśmy razem. Wiec ona znowu zaczęła płakać że go kocha i żeby wrócił a jak nie chciał wrócić do niej po raz kolejny to zaczęły się tel z wyzwiskami i grożbami

Gość ot co....
Autorko, adwokat adwokat i jeszcze raz adwokat, teraz zaraz natychmiast. Możesz wziąć "z urzędu" jeśli mu się należy (co trzeba sprawdzić) i dogadać się z tym adwokatem finansowo. Ale zaznaczam, że tylko słyszałam, że tak ludzie robią biorą adwokata z urzędu i mu płacą, sama tak nie robiłam. Autorko brońcie się, Ty się musisz pozbierać bo Twój facet może jest w szoku samym faktem przebywania w areszcie. On będzie tylko tyle silny ile będziesz miała Ty siły. I spokojnie, masz prawo nie wiedzieć a w sądzie są od tego by Ci odpowiadać na pytania. Polecam forum prawne

ot co...dziękuję za wsparcie,szczerze jestem tak skołowana, zła na siebie że tak póżno się ogarnęłam ale jak miałam wcześniej to zrobić jak jednego dnia zamykają mi partnera,tracimy wszystko trzeba zorganizować wyprowadzkę z mieszkania,a za chwilę od nadmiaru problemów z tym związanych moja mam trafia do szpitala w stanie krytycznym bo się też tym przejęła :((