Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna1287

SZUKAM ! dobrej fryzjerki z krakówa do przedłużania i koloryzacji!

Polecane posty

Gość smutna1287

włosy moje są tragiczne ;c chciałabym taki kolor włosów ---> http://i50.tinypic.com/2vmv67n.jpg i tak samo przedłużone włosy moje są nie równe i brak im objętości ;c interesują mnie włosy słowiańskie dziewicze i ile lat wytrzymają mi na głowie wiem że co jakiś czas trzeba poprawiać itd. jaka metoda daje najdłuższą wytrzymałość na głowie?

hej z metodami mozna kombinowac bo jest ich kilka ale jesli wlosy sa cienkie to mysle ze ringi by byly najbezpieczniejsze i sa malo widoczne ,zgadzam sie ze włosy słowiańskie sa najlepsze ,kolor tez bardzo ładny ,można taki zrobic dodam ze jestem fryzjerka i dojezdzam do klienta przewaznie na terenie krk ,raz na tydzien jestem bo tak mam klientki ,a jakie sa włosy w tej chwili ?jaka długość i kolor?

Gość iwontyou
wiesz co jak szukasz nadal dobrej fryzjerki do koloryzacji proponuję zajrzeć do Akademii Stylizacji M.P. Babicz w tym salonie jest specjalne stanowisko, jak kolorystka, więc masz gwarancję tego, że dobiorą Ci najlepszy kolor i dobrze całą koloryzację wykonają.