Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość co robić??

konto google! Pomocy co robić

Polecane posty

Gość co robić??

jakieś dwa tygodnie temu założyłam sobie nowy adres mailowy na onecie, i co jakiś czas przychodzą mi maile z "Picasa Web Albums", że rzekomo moi znajomi (?) dodali nowe fotki do albumu. Za każdym razem kasowałam te maile, ale dziś postanowiłam zalogować się na koncie google (wcześniej w ogóle sie na tym nie rejestrowałam). Wybrałam opcję przypomnienie hasła i wpisałam mój adres mailowy, po chwili przyszedł mi mail dzięki któremu mogłam zmienić hasło do konta google i się zalogować - zrobiłam to. Konto jest podpisane jakimiś hiszpańskimi imionami i nazwiskiem i jest kilka albumów z prywatnymi fotkami, podpisy albumów są w języku polskim (ale pismo tzn. pOk3MoNoWe), zdjęcia są codziennie dodawane. Jest tam też opcja historii online i z ciekawości na to weszłam, wyświetla mi się jakie strony przeglądał właściciel tego konta w lipcu tego roku i we wrześniu zeszłego roku. No i co ja mam teraz zrobić? Dlaczego ktoś na moim mailu ma założone konto google i dodaje sobie fotki, itd? Przecież ja tego nie zakładałam...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować