Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratlerek

Jaki zapach ma penis po godzinie 20stej ?

Polecane posty

Gdy rano była kąpiel. Panie kochane. Lubicie zapach i smak takiego penisa? Czy jednak prosto spod prysznica?

Wujek, kurde, skąd wiesz? Przecież to trzeba być wygimnastykowanym i to nieprzeciętnie, żeby powąchać, a co dopiero wziąć do buzi fiuta. Własnego.

nie lubię....bleeeeee.....tylko po kąpieli....zrzygałabym się na takiego po całym dniu

Gość BRYS
SWIERZEJ KOMPIELI

Snakee dziękuję za wypowiedź.:) Wiesz, nie chodzi mi o jakiegoś spoconego, błe, śmierdzącego wydzielinami, ale normalny dzień, bez ekscesów. Zapach Twojego faceta. O to bardziej chodzi.

A może to jak z winem? Im starsze tym lepsze. Ale odpowiednio przechowywane. :classic_cool:

Gość znajoma .,.
dwa razy w zyciu chcac zrobic loda , poczulam lekki smrod.. taki wlasnie kurna przechodzony kutas jednodniowy - moge rzygnac ?? :D

Gość maałłggoossiiaa
Panowie ! Zdecydowanie prosto spod prysznica ! : ) Smak i zapach po całym dniu to naprawdę nic ciekawego, jak spod pachy.

no ja nie wiem wlasnie:/ nie wyobrazam sobie jak niektore dziewczyny na dyskotece zachlane potrafia isc do kibla i robic loda jakiemus zapoconemu i nawalonemu typowi bleeeeeeeee..litosci:/

Nie wiem jak w ogole mozna iśc do impreze i robić laske obcemu facetowi, ale taki spod prysznica to sama słodycz

nie wiem jak mozna ale widocznie mozna skoro malolatki tak robia:/ czysciutki jak najbardziej...takim pogardzic nie mozna;)

Gość znajoma .,.
nie no masakra ... ale wiecie, to samo niektorzy panowie , moga powiedziec o kobietach

Gość zawikłana do granic
Intensywny smak mężczyzny - rozkosz.

Gość znajoma .,.
nnajwlasciwszy -- wtedy gdy naoliwiony jest ;)

znajoma...oczywiscie ze moga ale chyba malo jest takich dziewczyn ktore po calym dniu rozloza sie przed facetem i powiedza: "liz!!" takie rzeczy typu lodzik i minetka tylko po kapieli:)

Gość maałłggoossiiaa
Tak tak, spod prysznica sama słodycz :) i lubię jak mruczy przy tym... Kurde, nabrałam ochoty przez was, a męża dziś nie ma. Zresztą ostatnio cosik nie układa nam się.

Gość zawikłana do granic
kwestia preferencji ;)

No tylko po kąpieli, chociaż mi się zdarza wykąpac i pochodzic w szlafroku z godzine czy 2 i dopiero wtedy, ale to jak po kąpieli;p