Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratlerek

Jaki zapach ma penis po godzinie 20stej ?

Polecane posty

Wiecie że ja też:D:D hahah tak do tematu loda, ostatnio zapaliłam sobie troche trawy w łóżku dla rozluźnienia i zachciało mi się loda zrobić mojemu, jak zaczełam to skończyć nie mogłam tak się wkręciłam

No co Ty, może ja za dużo spaliłam, ale nie mogłam się kochać, moj wlazł na mnie a ja nie mogłam się skupić za nic i nic z tego nie było;p

kazdy inaczej reaguje:) jednym sie chce bzykac a drugim spac..zalezy od organizmu:P ja jak ciachne sobie 3 piwka to wtedy zabieram sie za porzadnego lodzika i moj mezczyzna jest w siodmym niebie:D

Gość znajoma .,.
kutasa z jogurtem jagodowym sprobujcie :classic_cool:

Gość maałłggoossiiaa
ja lubię sobie drinka wypić najpierw a dziewczyny, jak długo to u was trwa ? bo jak czasami mam takie myśli : o rany, długo jeszcze :) sama nie wiem, jak on bardziej woli, długo czy szybko ?

Gość znajoma .,.
;) kreatywne dziewuszyska

a to różnie, czasem to trwa 5 minut, a czasem też już sie zastanawiam czy dzisiaj skończe:D

ja nawet nie dotykam mojego jak prowadzi bo mowi ze sie zabijemy jeszcze haha:D maałłggoossiiaa..roznie ja raczej rzadko do konca mu robie zazwyczaj tylko na rozgrzewke on mi tez..a pozniej sexik:P

hahaha słyszałam o takim przypadku, znajomy jechał dziewczyna mu loda robiła i skasował auto na drzewie, cieszył sie tylko ze zębów nie zacisneła:D Ja tez rzadko do końca, ale zauwazyłam ze jak wie ze do końca to szybko skończy, a jak przed sexem czasem chce mu do konca zrobic ale nie mówie ze do konca to mogła bym chyba z godzine robić i nic

Dlatego nie robie mu tak długo;p Zawsze mówi no tak 5 minut i sie znudzisz, a on kurcze jak zacznie to z godzine sie mną zajmuje az mi głupio

Gość maałłggoossiiaa
oj bolą potem, na drugi dzień hi hi a ja lubię do końca, nawet ostatnio nauczyłam się połykać spermę, a długo miała przed tym opory

ja niestety nie jestem w stanie jej polknac bo mam odruch wymiotny:/ nie wiem czemu..ale za to konczy mi na piersiach i rownie mocno go to podnieca;) zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji:)

Niech kończy troche głębiej, łatwiej sie połyka;p No nie wiem czy łatwiej ich też podobno potem szczęki bolą i języki:D

hahahaha racja;p A tak co do minetki kiedyś miała faceta totalna klapa nie potrafił tego zrobić, jedyne co robił to wsadzał język do pochwy i machał nim.

Gość fifirifitifi
poza tym nasz orgazm jest wart zachodu :P

tez takiego mialam kompletnie do niczego sie nie nadawal, a jak zobaczylam jego penisa to myslalam ze sie poplacze..we wzwodzie moze osiagal 8 cm;( nawet nie chce mi sie do tego wracac:/ na szczescie teraz mam cudownego faceta i mamy udane zycie seksualne;)

No tamten chociaż penisa miał dużego ale co z tego jak jedyne co robił to walił nim i tyle, godzine 5 minut przerwy godzine i tak cała noc, tragedia to była. Teraźinejszy co prawda nie ma tak dużego, ale za to jak mi robi godzinna gre wstępną to niewiele mi do szcześcia potrzeba

Gość maałłggoossiiaa
ciekawe czy jakiś facet czyta to teraz :) A całujecie się potem ? albo w trakcie ? jak jeszcze macie jego smak w ustach, mój nie chce :)

moj chce sie calowac o dziwo..po minetce tez sie z nim caluje nie ma czego sie brzydzic moim zdaniem przynajmniej;) a niech czytaja im wolno ciagle gadac o sexie to nam tez;):D

po minetce zawsze się całujemy, a po lodzie też, tzn jeśli skończy to nie, bo wtedy ja popijam wode, pale papierosa chyba ze szybki buziak, a jak to taki lodzik na rozgrzewke w trakcie to sie całujemy