Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratlerek

Jaki zapach ma penis po godzinie 20stej ?

Polecane posty

Mój facet jak mu robie laske jak lezy to potrafi mi czasem zarzucic nogi na plecy jak baba:D

Albo jak robi mi minetke i ja leże to hm... wygląda to jakbym była u ginekologa, grzebie tak patrzy patrzy liźnie pare razy popatrzy znowu:D

o mój tez mnie za włosy ciagnie, a raczej nie ciagnie a odgarnia je wszytskie mi do góry i trzyma

Albo jak kończy w pozycji klasycznej i go nie chce wypuścic to mi robi takie jakby buu z wielkimi oczami, zawsze wtedy smiać mi sie chce

Gość maałłggoossiiaa
ja najpierw odsuwałam się tuż przed wytryskiem, ale raz przytrzymał mi po prostu głowę, spodobało mi się to, potem długo zaraz po wytrysku po prostu wypluwałam mu na brzuch, teraz nauczyłam się, że im dłużej masz to w ustach, tym, dłużej czujesz smak, więc lepiej od razu połknąć, a potem biorę go jeszcze w usta bardzo delikatnie, a ON wije się wtedy i jęczy cudownie

my sie nie zabezpieczamy i zazwyczaj konczy na moim brzuchu albo piersiach w pozycji na hiszpana..bardzo go to podnieca:)

Gość maałłggoossiiaa
mojego podnieca jak mnie zmusza, a ja się bronię ile sił czasem bije mnie po tyłku, aż mam siniaki potem

Gość maałłggoossiiaa
co to za pozycja na hiszpana ?

hahahahah ja tam lubie od tyłu jak mnie tak trzyma za boczki ze mam siniaki:D Ale to jedyny facet którego znam który jak używa przemocy w łózku to czuć w tej przemocy delikatnośc.

my przynajmniej robimy to jak ze ja leze on wskakuje wyzej na mnie i wsadza swojego penisa miedzy moje piersi a ja je sciskam i tak sobie posuwa hehe musi napluc miedzy nie bo susza zbyt duza i chlopak sobie dokancza tyle ze jak ma miec wytrysk ja sie podnosze aby na twarz mi nie polecialo:p

Gość fruzia ruzia
ale wy jestescie siksy mlode

mój tez lubi jak skończy jak go jeszcze ssam:D mówi ze po skończonej robocie trzeba dobrze posprzątać

Mariiika...u mnie tak samo jak nawet chce mnie przysunac do siebie i bierze mnie za biodra to niby jest w tym brutalnosc ale wyczuwam takze delikatnosc:)

kurde mój to jescze lubi jak mu jajka liże albo ssam, robie to ale kurde jakoś nie potrafie tego polubic

widzisz Ty nie masz oporow przed sperma...a ja przed zabawa jajkami:P lubie je fajne sa delikatne i trzeba z nimi ostroznie bo jeden ruch i czar prysnie jak ich zaboli:D

ja to za cholere nie wiem co ja mam z nimi robić, weź napisz może co ty robisz, bo ja to się nimi bawie a on nie narzeka bo długo mnie o to prosił ale myśle ze nieudolnie mi to idzie:D

bawie sie nimi najpierw raczka ale bardzo delikatnie..a jak robie mu loda to tez staram sie w trakcie piescic je...pozniej biore penisa w reke i zajmuje sie jajkami lize je i ssam..podkreslam trzeba byc bardzo delikatnym bo to bardzo wrazliwe miejsce:) mojemu tyle wystarcza zreszta coz wiecej mozna wymyslec:p

heh to może nie jest ze mna tak źle;p aż mam przez to wszystko ochote na sex:(

mój w pracy do jutra wieczór...... chyba bede świnia i napisze mu smsa ze mam ochote zrobić mu laske hahah

Mój nie śpi ale nie będe jędzą i nie będe nakręcać siebie i jego;p

hahahahahahahahahaha o kurde ale mi się to spodobało. My na szczeście sie nie kłucimy, jest troche starszy to i mądrzejszy bo z poprzednim to sie żarłam starszliwie. A ten jak ja sie zaczynam pieklić to wychodzi i wraca jak sie uspokoje;p