Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koooooooooooooooooooooo

jestem nudną i nietowarzyską osobą

Polecane posty

Gość ewenciayo
koleżanki to już wgl. większość w klasie ma adhd, gadają jak najęte, wygłupiają się itp. fajnie na nie z boku popatrzec, ja sie do tego towarzystwa nie nadaję, one mnie też tam nie chcą. tzn czasem się odezwą,ale zwątpiają po jakimś czasie. jest rodzeństwo 'idealnych' z wygladu i charakteru mrr, chlopak i dziewczyna, z dziewczyna sie kiedys bardzo kumplowałam, ale mnie olała i nawet cześć nie powie,unika mnie, a chlopak sie czasem odezwie...

Gość ewenciayo
no cóż, taka jestem,nie poradzę nic.. mnie to nie bawi kornik.

Gość KoRnik11111122222
no to - masz pecha i nie zawracaj duupy bo nikt tu nie zmieni twojej osobowości

Gość cat mannn
Proponuję abyś utrzymywała kontakt tylko z osobami, z którymi naprawdę dobrze się czujesz (na pewno znajdziesz kogoś w swoim otoczeniu). Przzecież jest 7 miliardów ludzi na świecie- czy ze wszystkimi musisz mieć świetne relacje i udawać przed nimi, że jest się duszą towarzystwa? Bądź sobą!

Gość cat mannn
KoRnik11111122222 przestań lepiej zaśmiecać to forum swoimi miernymi komentarzami

Gość KoRnik11111122222
moje komentarze są rzeczowe

Nie przejmuj się, wystarczy trochę wyluzować. Najważniejsze jest mieć przyjaciela/przyjaciółke lub jeśli dorobisz się kilku to więcej, którym ufasz. No i staraj się powoli otwierać. I pamięaj... Mowa jest srebrem a milczenie złotem ;)

Gość cat mannn
KoRnik11111122222 przykro mi, ale chyba na nikim nie robią wrażenia...

Gość KoRnik11111122222
a co mnie to obchodzi :D ogarnij sie

Gość cat mannn
KoRnik11111122222 a powinno Cię obchodzić, bo posty te świadczą tylko i wyłącznie o Tobie. Hmmm a powyższe odpowiedzi raczej nie stawiają Twojej osoby w dobrym świetle ;]

Gość triu
skąd jesteś Autorko? spróbuj na początek znaleźć jedną osobę, przy której czujesz się njabrdziej swobodnie. i spróbuj z nią pogadać. powiedz np. co robiłaś wczoraj, albo co widziałaś w tv, co czytałaś na necie, itd. jak ona coś będzie opowiadała to dopytuj. jak powie, że kupiła bluzkę, to zapytaj gdzie i jaką, mimo iż wiesz, że ona zaraz sama Ci to powie. jak powie, że oglądała film, zapytaj o czym. próbuj się rozkręcić przy 1 osobie, potem zacznij tak samo z inną. mi właściwie przeszło kiedy poszłam do 1wszej pracy (lumpeks :) ) przychodziło tam wiele babek, każda zagadywała, albo pytała jak wygląda. jako sprzedawca coś musiałam odpowiadać i tak krok po kroku aż sama zagadywałam klientki :)

Gość a może po prostu trafiasz
na niewłaściwe osoby. Ja się rozkręcam jak ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia i ma podobne zainteresowania. Wtedy ciekawa dyskusja jest nawet. A normalnie też mało mówię, bo co mnie do kurwy nędzy obchodzi co zjadł kot cioci krysi albo dziewczyna snuje opowieść jak to sobie zniszczyła włosy przez własną głupotę. To ja sie wtedy nie odzywam, bo nawet nie wiem co mam mówić. Dlatego jestem rozmowna z ludźmi którzy mnie interesują, a dla pozostałych jestem milczkiem....

Gość a może po prostu trafiasz
a co do introwertyzmu to 25% społeczeństwa takich jest a 75% to ekstrawertycy. Też nie znoszę tłumów i mój mózg troszkę wariuje przy dużych skupiskach ludzkich. Ale nie ma co się zamartwiać, trzeba się z tym pogodzić i starać się ogarnąć, żeby nie wyjść na jakiegoś odludka :) Wielu sławnych ludzi jest introwertykami np. Bill Gates

Gość ewenciayo
oo dzięki ;) super artykuł. :) czyli jestem introwerykiem...

Gość ewenciayo
tak, całe życie na takie osoby trafiam... wiele osób to tylko 'pokazówki', które chcą zniszczyć życie i czasem im się udaje...

Gość amnisia94xo
Szukaj ludzi, którzy Cię akceptują. Siebie nie zmienisz, dopasuj towarzystwo, a będzie Ci się żyło dobrze. :)

Gość ja tyż
ja też jestem intro )

Gość ja tyż
dlatego w dupie mam korniki ))

Gość ja tyż
dlatego w dupie mam korniki ))

Gość ankakakakakak
kazdy jest jaki jest, kornik a ty jestes debilem he

Gość gość
Ja takiej dziewczyny szukam ,ale już chyba za późno