Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dluuuuuuuuuuuuuuuugie

Polecane posty

Sama nie wiem co myśleć Byliśmy ze sobą 3 lata, w tym 2 na odległość bo po roku musiałam wyjechać do Norwegii, spotykaliśmy się rzadko, ale bardzo długo gadaliśmy, na gg, na skype, przez maile, telefon, sms naprawdę kontaktu mógł nam pozazdrościć nie jeden związek. Były wzloty i upadki ale dawaliśmy radę. 4 miesiące temu zaczęło się psuć, odległość robiła swoje, często się kłociliśmy, kontakt troche się rozluźnił, gadaliśmy codziennie ale już tylko przez internet, telefon poszedł w odstawkę na jego życzenie. Teraz 2 miesiące temu pojechał do brata do Anglii aby dorobić sobie i analogicznie kontakt znowu się osłabił, zostały 3-6 maile dziennie, wykluczając weekendy, potem napisał że poznał dziewczynę która mu się spodobała (przy okazji zapewniał ze mnie kocha) szczerze mówiąc było mi bardzo przykro, poczułam się olana, tydzień temu w przypływie złości napisałam mu że jeżeli tak ma wyglądać nasz kontakt to ja mam dość i powiedziałam mu aby nie pisał, on się posłuchał napisał że jeżeli tego chce to ok. Najgorsze jest to że odległość miała się skończyć we wrześniu bo wracam do Warszawy na stałe. Tęsknie za nim, bardzo go kocham. Z jednej strony robi to co mu kazałam czyli się nie odzywa ale z drugiej chyba gdyby mu zależało to by się odzywał mimo wszystko. Co myślicie o tej sytuacji? I nie, nie puka tej dziewczyny bo ona już wróciła do Łodzi, 4 dni się znali.

Gość kolejna do porzygania
kolejna idiotka :classic_cool: tak, kochana, przez 4 dni tylko patrzyli sobie w oczka, zero seksiku :classic_cool:

Oczekuje opinii obiektywnej I nie, nie patrzyli sobie w oczka, ale on jest facetem który nie chodzi do łóżka od razu, dla niego seks musi się wiązać z uczuciem