Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żaneta Tarot

Powróżę

Polecane posty

Gość Żanetko proszę
Z góry dziękuję ;)

Gość Bozenkaona
Zaneta dziekuje Ci bardzo ,za wrozbe . Tak trafilas w sedno sprawy ten mezczyzna jest zonaty i mi sie tez tak wydaje ,ze mimo iz go kocham nie mamy przyszlosci . Jezeli maglabym sie jeszcze zapytac , czy z obecnym partnerem bede szczesliwa i czy mamy przyszlosc ? Bozena 09 03 66 . Serdecznie Cie pozdrawiam .

Gość droga Żaneto
a jeśli ja bym podała to odezwałabyś się?

Gość nu.tkaa
Sara - on już kogoś ma , to zaborcza kobieta i tak łatwo nie odpuści W twoim otoczeniu jest jeszcze 2 facetów , będziesz z blondynem tym bogatszym i starszym . kolega nie będzie z Tobą . tu jest wróżba którą dostałam, pytałam na pierwszej stronie na samym początku

Gość Żaneta Tarot
12.04.86 w finansach bez zmian w najblizszym czasie. We wrześniu mogą wystąpić jakieś nieplanowane wydatki. Wyraźna poprawa na początku przyszłego roku. Monika o Tomku zapomnisz szybciej niż Ci się wydaje. Poznasz kogoś i to kwestia najbliższych tygodni. Jest późna godzina więc proszę już o ostatnie pytania.

Gość paulina 08.09.94
ogolnie poprosze:)

Gość Żaneta Tarot
Nutka to nie moja wróżba. Bożena karty mowią, że to Ty jeszcze kogoś poznasz.

poprosze o Twoja wróże skoro tamta nie była Twoja Sara 27,08,1991 co z tym kolega z pracy z którym sie spotykam

Gość Żanetko proszę
Dziękuję Ci za poświęcony czas, myślałam, ze się nie załapałam, ale jesteś jeszcze na kafe. Dzięki :) Dobranoc 🖐️

Gość Żaneta Tarot
Mofis pomyliłam imie jak pisałam czytaj wyżej. Kochani spokojnej nocy. Jeżeli ktoś dziś nie otrzymał odpowiedzi ma szansę jutro. Jeśli napiszecie wieczorem ok 23 w tym temacie rozłożę dla Was karty. Spokojnej nocy.

Gość poczekam na odpowiedź do jutra
Wróżko, zadam Ci już dziś pytanie, bo jutro ok 23 nie wiem czy będę mogła wejść w internet, ale odpowiedz mi proszę, ja przeczytam odpowiedź później... Magdalena 24.06.1990 Co z moim zyciem uczuciowym w najbliższej przyszłości? Czy będę w zwiazku z mężczyzną o którym teraz myślę i z którym ostatnio sie widywałam? Czy spotkam kogoś innego?

Gość poczekam na odpowiedź do jutra
I jeszcze jedno pytanie, dotyczące poprzedniego: Dlaczego ten facet, o którym teraz myślę cały czas, się tak dziwnie wobec mnie teraz zachowuje?

Gość Jakies naiwne jestescie
Jesli myslicie, ze to sie sprawdza.

Gość tulipany lubieee
zostalam pominieta na 1 stronie, wiec wysylam jeszcze raz Edyta 30.08. '87ciekawi mnie co ze zdrowiem? czy wszystko ok, i praca czy znajde taka ktora chce? oraz w milosci czy bede z tym kim jestem teraz??

Gość tulipany lubieee
zostalam pominieta na 1 stronie, wiec wysylam jeszcze raz Edyta 30.08. '87ciekawi mnie co ze zdrowiem? czy wszystko ok, i praca czy znajde taka ktora chce? oraz w milosci czy bede z tym kim jestem teraz??

Gość tulipany lubieee

Dla Żaneta Tarot, czy jesteś świadoma, że operując kartami Tarota otwierasz się na siły zła? Nawet jeśli masz dobre intencje to zaprzestań tego. Proponuję spalić karty i udać się do spowiedzi. Wróżbiarstwo to ciężki grzech przeciwko pierwszemu przykazaniu. Dla osób korzystających z wróżb: zastanówcie się czy nie jesteście zwodzeni przez te wróżby. A może akurat jest odwrotnie niż wróżba sugeruje? Może przez wróżbę np. odrzucacie miłość swojego życia. Pamiętajcie, że słuchając wróżb odwracacie się od swojego prawdziwego Pana, Jezusa Chrystusa.

Gość joaaasiaaa
23.04.1974 Kiedy sprzedam mieszkanie? Czy wyjade na wakacje do Grecji?

Gość karina...
Jak z moim zdrowiem...18 listopad 1957 ?

Gość Dorć
Dorota 12 listopad 1991 czy poznam kogoś kto moje złamane serce pół roku temu (zostałam zdradozna i porzucona) "wyleczy"? czy tego który mi to zrobił spotka zasłużona kara? co tarot też mówi o zdrowiu, pieniądzach nie tylko moich ale także mojej rodziny?

Gość KamilaM81
Co mnie czeka i moja rodzine? Kamila 5.01.1981

Gość co sie wydarzy do konca roku
aneta 7 marzec 1985

w sensie u mnie

moze uczucia, praca, rodzina

Gość ewa87.04
ewa 16/04/87 kiedy znajdę pracę i czy będę z niej zadowolona i czy czeka nas przeprowadzka jeżeli tak to w jakim czasie

Gość loli papcio
Zuzia 19.02.90 Czy związek w którym jestem przetrwa kolejne lata ? czy stanie nam coś na drodze? czy mogę mu ufać na 1000 %?

Gość agness2121
06.10.1990 jak uloza sie moje sprawy sercowe?