Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soleil_85

Nocne rozmyślenia...

Polecane posty

Potrzebuje czyjeś obiektywnej oceny, ponieważ im dłużej tym bardziej nie wiem co robić.... Ale może opiszę wszystko od początku. Dokładnie 2 miesiące temu spędzałam weekend na działce ze znajomymi i tam poznałam jego. Jak dla mnie był idealnym facetem pod względem charakteru i wyglądu. Spędziliśmy przez tydzień bardzo miłe chwile i czułam się naprawdę w jego ramionach wyjątkowo. Ale w końcu musieliśmy się rozstać, ja do swoje miasta, a on do Danii...Dokładnie mój idealny facet mieszka ponad tysiąc km ode mnie :( Ale to nie wszystko... Gdy każde z nas wróciło do swoich domu dostałam od niego wiadomość, która wszystko odmieniła Napisał, że w Danii dziewczynę (z którą mieszka) lecz niczego nie żałuje ze mną. Od tamtej wiadomości kilka krotnie próbowałam urwać z nim kontakt bez skutecznie nie potrafię( tak wiem jestem idiotką). Mamy się w sierpni spotkać. Przyjeżdża do mnie na weekend. Lecz póki co czarno to widzę, bo to są tylko obietnice, a znowu jak przyjedzie to wiem, że potem od nowa będę wszystko przeżywać i będzie jeszcze gorzej. I teraz sama się okłamuję, że rozstanie się z dziewczyną i będzie ze mną ( ca za głupota) Nie wiem co mam robić czy dam sobie spokój i spróbować zapomnieć o nim czy może zawalczyć o niego (chociaż nie wiem jak) Może ktoś miał podobną sytuację i udzieli jakieś "złotej rady" bo chyba się w nim zakochałam :(

Gość JulianZdomuTuwimNicNieWynosił
Walcz o niego, każdy Polak mieszkający w Danii jest niesamowity!

Gość SDFGHJK
BLEDY ROBISZ,ALE TERAZ TO MAŁO WAZNE... NIC MASZ NIE ROBIC...JAK PRZYJEDZIE-NAJWAZNIEJSZE TO SIE ZABEZPIECZAC... I CZEKAC NA DALSZY PRZEBIEG WYDARZEN.. CZY TERAZ CZY POZNIEJ ZAKONCZYSZ ZNAJOMOSC I TAK BEDZIESZ PLAKAC...CO ZA ROZNICA?...

Gość SDFGHJK
ALE JAK MA WALCZYC?NA PIĘŚCI?:o WAKACJE SĄ...NIE TY JEDNA MASZ TAKIE DYLEMATY... TRWAJ CHWILO,JESTES PIĘKNA...

Gość SDFGHJK
NIEEEEEEEE,MOJ TEKST O BLEDACH BYL GLUPI:o WSTYD MI...

Gość To ja, czyli on.
Jeg elsker dig :) Agnieszka, to Ty? :)

Jest mi głupio i czuję, że zachowuję się jak "16-tka"( nikogo nie obrażając) a mam już swoje lata, a w sumie to chyba jemu powinno być głupio i to on powinien mieć wyrzuty sumienia...