Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacząca_deszczem

To jakiś KOSZMAR!!!

Polecane posty

Gość płacząca_deszczem

tego nie da się oglądać, czytać... Co się dzieje z tym światem??? Piszę tu o portalu o którym zrobiło się bardzo głośno. Kilku moich znajomych zostało tam już poumieszczanych i poniżonych. Każdy anonimowo może dodać tam foto 'nielubianej' osoby wraz z imieniem i nazwiskiem z dolaczonymi bzdurami, wyzwiskami itp. To jakis koszmar jak to się czyta. Ile w ludziach jest nienawiści, chęci dokopania innym... To jest niepojęte. Znacie ten portal? Nie bede podawać nazwy bo temat zostanie usunięty. Co sądzicie o tym co dzieje się na tej stronie? Może Twoje zdj jest już na tej stronie? Wrogów jak widać każdy ma od groma

Gość wiecie co????
Podaj nazwe

Gość czym to się tak podniecać
jakieś słowo klucz w adresie?

Gość płacząca_deszczem
swinia.pl

Gość wiecie co????
I co ty w ogole pierdolisz? Co i kto usunie tepa strzalo? Pojebalo cie?

Gość płacząca_deszczem
To co sie tam dzieje to jakis horror! Pisze tam wiele nastolatków. Wiele osób jest wrecz szykanowanych!!!

Gość płacząca_deszczem
Poprostu sprawdzałam czy na kafe był taki temat i wszystkie zostały pousuwane kpw??

Gość wiecie co????
Dawaj linka

Gość czym to się tak podniecać
to jest chore , masakra :( ale dowód na znieważenie publiczne niepodważalny

Gość ndufifj
Nie wyskakuje mi to w google

Gość płacząca_deszczem
Podałam już nazwę strony. świnia.pl najgorsze jest to że organy ścigania nie chca się tym zajmować! Trzeba wystąpić z prywatnym oskarżeniem i znaleźć na własną rękę osobę ktora wypisuje bzdury! To chore

Gość uuuuuuuu.......
No masakra,jak ludzie cisna!!!! Nazwiska,adresy,epitety. Bezkarnie!!!

Gość a wiec tak jak sie
szczerze to zajebista ta strona!!!!

Gość przecież patrząc na ten portal
to ten temat jest reklamą tego portalu. sam autor pewnie to zakładał i teraz nagania chętnych i wejść :classic_cool: żal ogólnie :D Cały patent na stronie polaga na typowym naciągactwie idiotów na SMSY po 30 zł sztuka :classic_cool: Ale głupich nie sieją :D i te reklamy burdeli :classic_cool: totalny żal :classic_cool:

Gość Sarah_Samantha22
O kur**!!! Znalazłam tam siebie tylko bez nazwiska foto z fejsa Japierdziele W życiu bym nie przypuszczała że ktoś może mnie tak obsmarować

Gość płacząca_deszczem
To nie żadna reklama. Internet huczy, w tv bylo dziś już w wielu programach informacyjnych. A zrobi się pewnie jeszcze głośniej. Bo napewno nic dobrego z tego nie wyniknie. Idea tej strony jest nienormalna! Jak mozna siać nienawiść szczegolnie wśród młodych ludzi??

Gość no i bardzo dobrze
niech ktos za to beknie :P ale tam są nie tylko ludzie młodzi są tez osoby starsze , to jest chore

Gość SALLYCROT
Wow! ilu znajomych znalazłam na stronce! :O aż strach czy mnie nie wrzuci jakaś życzliwa osoba :O Zero cenzury, obelgi, przekleństwa. Dziwne że takie coś nadal działa. Pewnie będzie afera i administratorzy bekną za to. Tak samo autorzy tych wiązanek

Gość bababababababab
jak tam niby znalazłyście siebie? przeciez tam musi być mnóstwo osób, to jak imie i nazwisko wpisałyście + swinia pl? Bo nie rozumiem!!! Ale strona masakra, jestem zszokowana skurwysyństwem twórców tej strony!!! I nadal uważacie, że nie powinno być cenzury w necie??? ja jestem innego zdania!!! tylko kurestwo i skurwysyństwo!!!1

Gość szybko klikajcie
Lubię to!

Gość bababababababab
To jest jakaś reklama tego chorego portalu, nie czytajcie tego topiku, założyli go autorzy.

Gość dffdgfh
poza tym uwaga tam mogą byc jakies wirusy

Gość płacząca_deszczem
Czy wy jesteście nienormalni? Jaka reklama?! Jestem normalną kobieta zszokowaną zachowaniem ludzi i tym że istnieje ten portal!!! Podpisałabym się obiema rękami żeby go zlikwidowano. Każdy może zamieścić tam kogos i go obrazić. Na stronie jest mnóstwo osób ale znajduje się wyszukiwarka więc ludzie się znajdują wpisując wiek miasto nazwisko itd

Gość płacząca_deszczem
Mnie tez tam nie ma. Ale chodzi o sam fakt co ludzie wyczyniają. To jest jakąś patologia. Znalazłam swoich znajomych którzy są normalni i nie wiem jak ktoś mógł nawymyslac takie głupoty. Chyba z zazdrości, chca poczuć się lepiej że komuś dokopią.

Gość te kursy to pranie dekla
ech na szczęście mnie tam nie ma ani nikogo ze znajomych czy rodziny ;)

Gość JESTEM NA ŚWINIA.PL
Co zrobic? Moje foto ma full wyświetleń. Jestem załamana. Chyba wrzucił je mój były którego zdradziłam. Nie wiem co teraz zrobić:(