Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada1991

sny o zdradzie narzeczonego

Polecane posty

Gość K.S-32
jestem sama,jakoś nie potrafie sie otworzyć na nowe znajomosci

Gość yarek26
tez cie nie chce straszyc. te sny zaczely sie jak sie pokłociliśmy.. to byla zwykla klotnia taka jak zwykle. nie odzywalismy sie przez 2 tygodnie.. okazalo sie ze mnie zdradzila naprawde z bylym. przyznala sie

Gość senxoxo
mi sie sni kurka, ze ja mam okazje do zdrady czesto z bylym :o dochodzi tylko do pocalunkow, pieszczenia, nigdy nie dochodzi do finalu, chociaz bardzo bym chciala :o a jak wstaje to caly dzien mam wyrzuty sumienia :o bo mojego kocham jak nikogo i nie mysle o zdradach.. mial ktos tak?

Gość K.S-32
pytam,bo ja miałam w tamtym okresie bardzo często np miałam coś takiego,ze przez pewien czas wyczuwałam w powietrzu jakiś zapach,obojętnie gdzie: w pracy,w domu,na spacerze,w kinie, po jakimś czasie znalazłam w garazu schowane damskie perfumy,zapakowane jak na prezent,pomyslałam,ze to dla mnie mąż przyszykował(jeszcze wtedy nie wiedziałam nic o kochance) i otworzyłam te perfumy-zaraz mi sie one skojarzyły z tamtym zapache który wyczuwałam dzis wiem,ze te perfumy były dla tamtej bo maż nigdy sie do tego nie przyznał,ze miał schowane w grazu

Gość K.S-32
czekolada rozmawiałam kiedys z pewna osobą i ona mi powiedziała,ze jestem bardzo,ale to bardzo wrażliwą osobą,choc na codzień tego nie okazuje i dlatego jestem w stanie dostrzec pewne rzeczy które dla innych są niewidoczne

Gość K.S-32
czekolada hahaha nie nie,nie jestem żadna czarownica. ale naprawde,to co mi sie śniło w tamym koszmarnym okresie potem okazało sie prawdą

ks dobrze ze udalo ci sie ta zdrade szybko odkryc, bo faceci potrafia takie rzeczy ciagnac latami a biedne zony o niczym nie wiedza

Gość K.S-32
nie tak szybko,cała ta szopa trwała prawie 2 lata

mam nadzieje ze moje sny sa tylko snami i nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia, bo w przyszlym roku bede miec wesele , a zalamala bym sie jakby moje sny okazaly sie prorocze

Gość K.S-32
tak,jego romans trwał prawie 2 lata,tak sie maskował,ze niczego nie podejrzewałam,a te sny? tłumaczyłam to sobie w tamtym okresie,ze to przeciwieństwo jawy,ze jestem zaborcza o niego,zazdrosna,stąd tak mi sie sni a wiesz jak sie dowiedziałam o wszystkim? jego kochanka do mnie napisała bo juz nie wytrzymała cisnienia,obiecywał jej ze sie rozwiedzie,ona nie wytrzymała i mi wszystko napisała

Gość K.S-32
i powiem Ci,ze nie mam do tamtej kobiety pretensji,Ona mi otworzyła oczy,uświadomiła mi kogo trzymam pod dachem,spotkałam sie z nią 2 razy,podziękowałam jej,ze wówczas do mnie napisała bo bym pewnie do dzisiaj żyła w przekonaniu,ze mam najcudowniejszego męża pod słońcem

Gość K.S-32
ona nawet chciała bys świadkiem przeciko niemu na rozprawie rozwodowej,ale ja złozyłam pozew o rozwód bez orzekania o winie,chciałam jak najszybciej zakończyć to bagno. odnosnie tego albumu ze zdjeciami slubnymi zapytałam ją jakim sposobem znalazł sie w jej posiadaniu to mi powiedziała,ze on go przywiózł i pokazywał jej jaka to ja kiedys byłam ładna a potem zbrzydłam itp

a to swinia jedna!!! to juz szczyt wszystkiego, myslal by kto ze jego czas nie dotknal i wygladal caly czas mlodo

Gość K.S-32 - mialam to samo!!!
Mi sie przysnilo... haslo do jego konta! Ze stoje mu niewidzialna za plecami a on wpisuje ta haslo i pisze do jakiejs laski milosne maile. Chcialam wtedy sprawdzic mu po tym snie poczte (dal mi kiedys kilka lat wczesniej hasla) - hasla zmienione!!! Ale to wysnione okazalo sie prawdziwe!!! Rzeczywiscie mnie zdradzal. Choc tu juz inaczej niz we snie

Gość K.S-32
no no on myślał sobie,ze będzie zawsze młody i piękny ja nie utrzymuje z nim zadnych kontaktów,ale jego siostra mi mówiła,ze podupadł na zdrowiu(a ma dopiero 36 lat),wychudł,juz nie jest tak wysportowany jak kiedys i zaczyna łysieć. za to mi kazdy mówi,ze z roku na rok wyglądam coraz piękniej,nawet ta cała Justyna mi powiedziała,nawet by sie nie spodziewała,ze on ma taką ładną zone ale było mineło,ten rozdział jest dla mnie zamknięty,załje tylko tych straconych 8 lat na takiego padalca.