Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikisos

Kupujecie mięso na tackach ? Gdzie i jakie ?

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem ze zawsze dobre mięso jest własnie w POloMarkecie. Wiec wydaje mi sie ze jesli miałabym wskazywac odpowiedni sklep to byłby dokładnie to ten.

Gość gość
WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!! WON z tym spamem!!!!

Gość gość
Wolę dołożyć kilka złotych i kupić mięso w ubojni http://cezan-ubojnia.pl niż brać pierwszy lepszy produkt jaki znajdę w supermarkecie...

Gość gość
Teraz w PoloMarkecie mozecie kupić fajne rzeczy dla dzieci w naprawde dobrej cenie zajrzyjcie do ich promocji Polecam

Gość gość
Wszystko zależy od sklepu. To nie jest tak, że mięso na tacce jest zawsze be, a w osiedlowym sklepiku zawsze ok. Ja się ostatnio nacięłam w takim właśnie polecanym przez wszystkich sklepie mięsnym, gdzie wszystko na wagę, żadnych tacek. Kupiłam kawałek pieczonego pasztetu z królika, a w domu patrzę - na brzegach pleśń! Dziękuję za taką jakość... Kupuję różnie - na wagę w pobliskiej hali targowej i na tackach w Lidlu, omijam miejsca, gdzie prawie nie ma klientów, tam większe prawdopodobieństwo, że towar nieświeży.

Gość gość
ja chce "rzucić" jedzenie mięsa (mam dość estrogenów w ciele ) ,więc to w sumie już nie mój problem ;) ale proponuję kupować u zaprzyjaźnionego rzeźnika, markety mają miecho naszprycowane antybiotykami, chociaż często i te w zwykłym mięsnym tez nie są pierwszej jakości.

Gość gość
Tak, akurat dla marketów specjalnie szprycują antybiotykami, a dla Zosi z mięsnego pod blokiem już nie... Trzeba zwracać uwagę na dostawcę i etykietę, a nie na szyld sklepu. Ot, i cała tajemnica...

Gość gość
W przeciwieństwie do supermarketów, mięso w ubojniach zawsze jest świeże. Jakościową wołowinę kupuję w http://cezan-ubojnia.pl i jest dużo smaczniejsza od tej tackowanej.

Gość gość
Ja kupuje mięso wytworzone przez www.borowinabroszki.pl Sprzedają produkty wykonane w sposób tradycyjny. Zrezygnowali z elementów charakterystycznych dla masowej produkcji. Firma stawia na jakość dlatego uwielbiam ich mięso.

Gość gość
Warto moim zdaniem korzystac z takich okazji www.polomarket.pl/noze-i-pojemniki-taniej.html One moim zdaniem bardzo sie nam opłacają.

Gość gość
Cały czas robię zakupy w PoloMarkecie. Bardzo lubię, maja moje ulubione marki wiec spokojnie własnie polecam.